Skip to main content

Vapauta counter tilaa näitä Small Kitchen järjestäminen Ideat

On ruoanlaitto ja viihdyttävä omassa pienessä keittiössä vaikeaa? Studio-size keittiö on haaste työskennellä, mutta muutama pieni keittiö organisaatio ideoita ja pari tuntia aikaa voi kääntää pikkuinen keittiön modernia minimalistista unelma ruoanlaittoon ja juhlii.

Meillä viisi herättävä, pieni keittiö sinulle, joka kiven. Ne ovat täynnä ideoita siitä, miten voit declutter keittiö tuoreita, uusia tapoja. Olemme myös joitakin pieniä Keittiökaappien tuotteita, jotka auttavat sinua takaisin tai lisätä uusia counter tilaa ja löytää kodin kaikkiin sotkua, joka tykkää hengailla teidän laskurit.

1. Kevyt, valoisa ja teollisuuden pieni keittiö

Aivan aluksi, harkitse maalaus keittiön kevyt, kirkkaan valkoinen raikastaa sitä. Tai peittää tumma, vanhentunut seiniä tai kaapin ovet tuore, uusi siirrettävä taustakuva.

Seuraavaksi on aika heittää pois ne purkkia sydämet palmu et koskaan käytä, ja päättää, mitä muuta oleskeluun tai menee. Kun olet saanut hyvän käsityksen siitä, kuinka paljon olet työskennellyt, on aika löytää kotiin kaikesta on jäljellä.

Tallentavat ei houkutteleva kaapit. Loput kohteita voidaan näyttää uusia, teollisuus-, ravintola-tyylin hyllyt, baareja ja koukut kuten kuvassa yllä.

2. Pieni moderni keittiö, jossa on modulaarinen, liikkuvan saari

Monissa pienissä keittiöissä ei ole paljon counter tilaa työskennellä. Peruskodinkoneet kuten kahvinkeitin tai mikroaaltouunissa voi syödä vähän tilaa olet. On olemassa ratkaisuja. Valitse laitteet, joissa voidaan kiinnittää seinään tai alle kaappiin asennettu. Tai lisää raskaiden seinälle hylly pitää raskaan laitteet, kuten mikroaaltouuni.

Pieni keittiö saarella voi lisätä ylimääräisiä counter tilaa sekä varastointi – ja jopa aamiaisbaarilla. Pieni, pyöreä tai neliömäinen saarilla toimivat paremmin pienemmissä neliön tiloihin. Harkita pidempiä kapea saari suorakulmainen tila. Sohva konsoli pyörillä olisi hyvä idea pidempi, keittiötilaan. Voit kääriä sen keittiö tarpeen mukaan ja aseta se sitten takaisin takana sohva, kun olet valmis.

Lihatukki tai baarissa kärryt ovat muita hyviä vaihtoehtoja, koska ne usein tulevat pyörät roll oman saaren pois tieltä. Pitempi ostoskorin toimii hyvin barstools.

3. Nykyaikainen pieni keittiö, jossa kelluva seinä hyllyt varastointi

Jos sinulla ei ole tarpeeksi keittiökaappien mutta paljon seinätilaa, puhdas, nykyaikainen tapa vapauttaa keittiön laskurit on näyttää ja tallentaa kohteita viileä kelluva hyllyille tai ledges kuten keittiön edellä.

Haluatko antaa oman keittiön korkean muotoilu näyttää valokuvan? Alkioiden ryhmittelyn värin ja lisätä taide-esineitä tai kehystetty kuvia. Jätä joillakin aloilla vierustat tyhjän joten ne eivät näytä kovin sekavaa.

Toinen hyvä muotoilu valinta yllä olevassa kuvassa on käyttää peili backsplash. Lisää noin peilin osa seinän takana työtaso laajentaa tilaa ja heijastavat enemmän valoa.

4. Pieni keittiö organisaatiossa ideoita jossa kirjahyllyt

Lisääminen tai vaihtaminen keittiökaappien voi olla kallista. Ja jos vuokraa, hanke voi edes saa. Miksi ei ostaa hyviä, halpa kirjahyllyt ja tehdä varastointi seinä kaikille keittiötarvikkeet?

Etsi pitempi mutta kapea kirjahyllyt ja yhdistelemään ovet piilottaa joitakin kohteita. Tai valikoima koreja voi toimia laatikot oman kirjahyllyt, valmiina kiinni kaikki pienempien tavaroiden ja lakanat.

Toinen mielenkiintoinen pieni keittiö ajatus yllä olevassa kuvassa on koukut ikkunan yli roikkuu kattilat ja pannut. Kattilat ja pannut vievät paljon tilaa ja roikkuu ne potin telineeseen tai koukkuja on hyvä tapa vapauttaa kaappiin tai laskuri.

5. Minimalistinen keittiö, joka tuo monia pienen asunnon organisaation ideat

Tämä kaunis ja selkeä keittiö toimii, koska useimmat elementit ovat monikäyttöisiä. Alhainen kirjahylly asennettu työtaso luo saari varastointi ja vastinpinnan. Cubbies voi jopa pitää pienet laitteet. Yli tusina veitset pidetään pienellä veitsellä lohkon laskuri.

Seinään kiinnitettävä ruostumattomien tankojen mahtuu keittiötarvikkeita ja koukuilla, vaikka kahvikupin tai pienempiä kattiloita. Seinään kiinnitettävä viinilasi haltija voi toimia myös kelluva hylly.

 

You may also like