Skip to main content

Vuolukivi Työtasot innostaa Keittiö

 14 Vuolukivi Työtasot innostaa Keittiö

Jos etsit vähän huoltoa työtasolle, joka on 100 prosenttia astioita keittiöön harkita vuolukivi työtaso.

Mikä tekee vuolukivi vähän huoltoa materiaalia? Toisin kuin muut kivilajeja pinnat, kuten graniitti tai marmori, vuolukivi ei tarvitse tiivistysaine, koska se on ei-huokoinen, mikä tekee siitä likaa hylkiväksi-puhumattakaan luonnollisesti antimikrobisia. Rakastatko pintoja, jotka kehittävät ihana patina iän? Silloin vuolukivi ei petä. Ajan sen koksinharmaa hapettuu tehden tummempi. Vaikka vuolukivi ei siru tai halki helposti, se voi kehittyä hienovaraisia ​​kolhut ja naarmut ahkera keittiöihin, voidaan kiillottaa pois tai jättää edistää sen luonnon kauneutta.

Joiden avulla voit selvittää, jos kiviaines on oikea keittiö, tutustu näihin vuolukivi työtaso ideoita.

Yhdistä Marble ja Vuolukivi Työtasot

Yhdistä Marble ja Vuolukivi Työtasot

Jos et voi päättää välillä marmoria tai vuolukivi työtasot, tässä keittiössä on kätevä ratkaisu. Brooke Wagner suunnittelu ulos Corona Del Mar, California yhdistyvät sekä kivilajeja tässä nykyajan ruoanlaittoon tilaa. Vuolukivi laskuri kiukaan ympärillä on varattu ruoka prep kun marmori työtaso käytetään ensisijaisesti kevyen keittiö tehtäviä kuten pesuun vihanneksia tai aterioiden.

Dramaattinen Vuolukivi Työtasot

Dramaattinen Vuolukivi Työtasot

Vaikka monet vuolukivi työtasot täplikäs Pinterest Instagram näyttävät olevan yksi kiinteä väri, materiaali löytyy myös suonet tai silmiinpistävää raitoja vihreä, musta, keltainen, sininen, ruskea tai valkoinen, kuten on esitetty tässä keittiössä Ben Herzog Arkkitehti, ulos Brooklyn, New York.

Jopa asematason edessä pesuallas tiskipöydässä on kestävä vuolukivi. Lisäämällä ruoanlaitto Spacen vintage-inspiroi charmia, ovat kaapit maalattu retro sävy mintunvihreä.

Tupakeittiö Vuolukivi Työtasot

Tupakeittiö Vuolukivi Työtasot

Vuolukivi työtasot lainata päinvastoin kuin raikas valkoinen keittiö Indiana maalaistalossa kunnostettu Leo mallit, sisustus yritys sijaitsee Chicagossa, Illinoisissa. Edistää keitto tilaan n Amerikka vibe ovat vuosikerta jäljittelevät kalusteet mukaan lukien valaistuksesta.

Tammi kaapit pariksi Vuolukivi Työtasot

 Tammi kaapit pariksi Vuolukivi Työtasot

Perinteisessä keittiö täynnä tammi kaapit, vuolukivi työtasot lisätä maalaismainen kosketus, joka tuntuu enemmän modernia kuin klassinen. Whitten Arkkitehdit pois Portland, poimi kiven pintaa koordinoida ruostumattomasta teräksestä laitteet.

Vuolukivi Countertop ylellinen keittiö

 Vuolukivi Countertop ylellinen keittiö

Veiny vuolukivi työtaso on upea kontrapunkti tähän lumoava, perinteinen keittiö sisustussuunnittelija Meg Lonergan perustuu Houstonissa. Lisäämällä ruoanlaitto tilaa ylellinen tunnelma ovat kultaa kaapin nupit ja turkoosi alue.

Keittiösaarekkeen Vuolukivi Countertop

 Keittiösaarekkeen Vuolukivi Countertop

Jos sinun on luotava lisätyötä pintaa omassa keittiössä harkitse keittiösaarekkeen vuolukiveä työtaso. Täällä, Alice Lane Sisustussuunnittelu pois Salt Lake Cityssä, Utahissa tekee juuri sen, jossa irrallinen vaihtoehto, joka toimii myös ruokapöytä.

Tina Gray Vuolukivi Countertop

 Tina Gray Vuolukivi Countertop

Löydät vuolukiveä laattojen monenlaisia ​​harmaan sävyjä kuten tämän jäähtyä tinaa esimerkki löytyy kodin Frank Shirley Arkkitehdit perustuu Cambridgessa Massachusettsissa. Pyörteitä tumman harmaa ja valkoinen lisää massiivinen annos visuaalista kiinnostavuutta kiven pintaan.

Musta ja valkoinen keittiö täynnä rustiikkityyliin

 Musta ja valkoinen keittiö täynnä rustiikkityyliin

Fanit modernin maalaistalon rakastan tätä mustavalkoinen keittiössä Whitten Arkkitehdit perustuu Portland. Työtasot pitkin seinät ovat kestäviä vuolukivi, joka kuten jo on selitetty kestä lämpöä ja tahrat tekee siitä ihanteellisen työtaso kiireinen ruoanlaittoon tiloihin. Saat pop sijaan keittiösaarekkeen ominaisuuksia petsattu puu silinteri.

Kirkkaan keltainen keittiö vuolukiveä ja Butcher Block Työtasot

 Kirkkaan keltainen keittiö vuolukiveä ja Butcher Block Työtasot

Lähes musta vuolukivi työtasot yhteensopivat backsplashes lisätä silmiinpistävä Vastakohtana tälle sunshiny keittiö Heide Hendricks Sisustussuunnittelu perustuu East Hartford, Connecticut. Lisätään vielä enemmän käytännön toiminta ja tämä kirkas keltainen cooking tila on keittiösaarekkeen päällä pois vaahtera teurastaja estää työtaso.

Antrasiitinvärinen ja Blue Vuolukivi Countertop lainaa Koruton Charm

 Antrasiitinvärinen ja Blue Vuolukivi Countertop lainaa Koruton Charm

Vuolukiveä työtaso voi ripotella joitakin maalaismainen merkki nykyajan ruoanlaittoon tilaa. Tässä on yksi meidän suosikki esimerkkejä luotu JAS suunnittelu-Build, sisustus yritys perustuu Seattlessa, Washington. Kaunis koksinharmaa ja sininen vuolukivi laskuri lainaa vanhaa timey maa tyyliä moderni tupakeittiö.

Tämä Blogger Loves Vuolukivi Työtasot

Objektiivisen lausunnon vuolukivi työtasot, käännyimme Joan, rautakauppa bloggaaja takana sivuston rakkaudesta House. Hän rakastaa kivi, jonka hän asennettu oman ruoanlaittoon tilaa. Hän lisää, kun se on vähän huoltoa materiaalista se silti vaatii hieman hellää huolenpitoa pitää etsiä parhaimmillaan. Esimerkiksi, hänen työtaso on useita pieniä viiltoja reunojen ympärille astianpesukoneen ja pesuallas aiheuttama lyömällä esineitä. Hän sanoo estää sitä tapahtumasta kodin olla hieman tietoinen kun on aika pestä kattilat ja pannut.

Miten Fake ulkoasua Vuolukivi

 Miten Fake ulkoasua Vuolukivi

Jos todellinen vuolukiveä työtaso on poissa hintaluokassa, voit silti saada ilmeen Formica laminaattia. Täällä, Colleen, sisustus bloggaaja takana Lemon Thistle, meni kuviolla nimeltään Vuolukivi Sequoia. Hän sanoo, että hänen uusi laminaatti laskurit näyttävät yhtä kaunis kuin todellinen asia. Colleen on tämä vihje: Paras tyyppi pesuallas yhdistää laminaatti on drop-on, kuten on esitetty. Toisin kuin undermount uppoaa, se suojaa investointeja teit laminaattia kulmat, jotka tarjoavat suojaa vedeltä.

Yhdistä Cool Vuolukivi työtasot lämpimiä puun aksentti

 Yhdistä Cool Vuolukivi työtasot lämpimiä puun aksentti

Tässä kodikkaassa keittiössä Rauser suunnittelu perustuu Austin, Texas, vuolukivi laskurit yhdistetään teurastaja estää leikkuulauta asemalle. Pidämme siitä ruoanlaitossa tila yhdistyy piirteitä viileitä värejä kuten työtasot ja sininen kaapit lämmin puu aksentteja kuten keittiön pöydän ja parketit.

Midcentury innoittamana keittiö Vuolukivi Countertop

 Midcentury innoittamana keittiö Vuolukivi Countertop

Midcentury moderniin kotiin remontoitu Annie Hall Sisätilat pois Cambridgessa Massachusettsissa saa upouusi ruoanlaitto tilaa, joka on samassa tahdissa kotona historialliseen tyyliin. Turkoosi kalusteet ja lämmin puu seinät ovat klassinen midcentury combo. Boomerang-tyyliin keittiösaarekkeen vuolukiveä työtaso on nyökkäys perinteisen munuaisen muotoinen sohvapöytä, joka on ikoni midcentury sisustus.

You may also like