Skip to main content

Woonkamer Ideas – The Ultimate Design Bronnengids

Eenmaal binnen uw voordeur, de eerste kamer uw gasten en familieleden zouden kunnen stuiten is uw woonkamer. Je hosten bijeenkomsten in uw woonkamer, snack op de bank tijdens het tv-kijken, luisteren naar kinderen oefenen muziekinstrumenten, en gewoon in het algemeen hangen in deze multifunctionele ruimte. De manier waarop u het ontwerp van uw woonkamer kan het ontwerp gevoel voor uw hele huis te stellen. U kunt ook uw woonkamer interieur op verschillende momenten van het jaar voor de verschillende feestdagen en seizoenen.

Omdat je zo veel tijd doorbrengen in uw woonruimtes, fysiek en visueel comfort is belangrijk. Je hoeft niet in te leveren op stijl en inrichting in het voordeel van comfort, echter. In feite, kunt u uw woonkamer met meubilair dat is zo functioneel als het is mooi te vullen. Op dezelfde manier kunt u ervoor kiezen accent stukken en vloerbekleding die ook comfort en gebruiksgemak bieden.

Een ander belangrijk aspect om te overwegen bij het ontwerpen van uw leefruimte is duurzaamheid. Vanwege de hoge traffic uw huiskamer zal waarschijnlijk ervaring, het is de moeite waard om een ​​beetje meer op een hogere kwaliteit meubels en de vloer meubilair om langdurig gebruik te realiseren en niet noodzakelijk constant reparatie, opknappen of schoonmaken. Kies stoffen die zowel aangenaam en duurzaam zijn. Daarnaast kiest u kleuren die overgang goed wanneer je uit nieuwe decor items elk seizoen in te stellen.

Meer uitgebreide woonkamer verbouwing projecten kunnen onder meer structurele veranderingen. Deze kunnen bestaan ​​uit het veranderen van ramen en deuren, ter vervanging van muren met balken aan het plafond om een ​​open concept te creëren, en refacing of vervangen van open haarden. Als uw project omvat deze diepgaande veranderingen, moet u de plaatselijke bouwverordeningen en de vergunningsplicht te onderzoeken. Veranderingen die elektrische of hydraulische werkzaamheden omvatten vereisen het werken met een professionele licentie onder speciale vergunningen. Als uw interieur wijzigingen invloed op uw design van het exterieur, ook contact op met uw vereniging van huiseigenaren om ervoor te zorgen dat u verblijft in regelgeving.

Maakt niet uit hoe veel manieren waarop u uw ruimte te gebruiken of hoe vaak u elk jaar veranderen van uw tchotchkes, kunt u woonkamer ideeën in de collectie van inspiratie stukken te vinden we hebben verzameld en onder gedeeld. Van ultra-formeel tot ultra-comfortabele, kan uw woonkamer de schone lei waarop u het ontwerp van uw huis te introduceren geworden.

Living Room Centerpiece Ideeën

Zoals met alle uniek ingerichte kamers in uw huis, wil je een centraal punt voor uw woonkamer. Dit steunpunt is waar je ogen direct worden getrokken wanneer u de kamer binnenkomt. Zonder een centraal punt, kan uw kamer voelen als een overweldigende mix van het versieren van thema’s, elk concurreren met de volgende voor aandacht.

Een middelpunt is een geweldige manier om een ​​centraal punt in uw woonkamer te creëren. Woonkamer middelpunt ideeën kunnen omvatten bloemmotieven, een uitgebreide ontwerp stuk als een monogram of een prachtige open haard. Uw eigen meubels kan een geweldige manier om uw woonkamer middelpunt te creëren. Klassieke ontwerpen meestal plaats banken of stoelen langs muren, het creëren van lege ruimte in het midden van een kamer. In plaats daarvan kunt u centreren uw zitmeubilair om zowel een grote visuele en een gezellige conversatie te creëren. Wees niet bang voor hoeken, hetzij, wanneer u uw meubels te regelen. Vaak plaatsen tegenover stukken op de diagonaal kan de gehele uitstraling van uw woonkamer te veranderen.

Kleine Living Room Ideeën

Haal alles uit uw leefruimte met minimalistische ontwerpen, slimme stukjes decor dat een kleine ruimte te maken voelen groter of stukken die meerdere doelen dienen. Als het gaat om kleine woonkamer ideeën, de gemeenschappelijke thema is dat minder is meer, zowel in de kleuren die u kiest voor uw muren en het meubilair dat de ruimte vult. Oversized meubilair kan een al kleine kamer nog meer het gevoel krap, en het wijzigen van een ruimte met veel potentieel om een ​​ruimte die je kan niet wachten om af te sluiten. Evenzo kan overdreven levendige kleuren verf uw muren eruit zien alsof ze zijn dichter bij uw kamer.

In plaats daarvan streven naar een licht en luchtig gevoel, met kleinere of meer delicate ogende meubels en benadrukken licht en helder door de neutrale tinten, veel natuurlijk licht en spiegels om de illusie van extra ruimte te creëren. Wicker of Victoriaanse tijdperk houten meubilair u direct openen van een kleine ruimte. Licht blauw en geel kan een overvolle ruimte groter lijken, en minder bric-a-brac op uw tafels en muren kan een overzichtelijke en gastvrije ontwerp te maken.

Living Room Decorating Ideas

U kunt kiezen tussen één van de twee scholen van denken voor de woonkamer decoreren ideeën – een verscheidenheid van stukken die alle weerspiegelen een verenigd thema of een eenvoudig ontwerp dat het decor voor decorstukken vertegenwoordigen verschillende stijlen kan zijn. Om te beginnen met het ontwerpen van uw woonkamer verbouwen, letterlijk beginnen vanaf de grond af. Als uw woonkamer is onderdeel van een veel grotere open concept ruimte in uw huis, kunt u kiezen voor een ander type vloer, als een gebied tapijt, tot verrekening van de woonkamer. Aan de andere kant van dat ontwerp, als je een kleine woonkamer, de eenmaking van de vloer met de omliggende gebieden kunnen leiden tot het gevoel van een veel grotere ruimte.

In aanvulling op de vloeren type, kunt u veranderen van de stijl en de kleur van uw vloer om verschillende texturen te creëren. Een levendige geometrische ontwerp is een geweldige aanvulling op een modernistische ruimte, terwijl refinished hardhouten vloeren terug naar het verleden in een historisch pand kunnen harken. U kunt complementaire tinten tussen uw vloeren en muren gebruiken om de totale kleurenpalet te maken.

Living Room Paint Ideeën

Een blik verf is een van de gemakkelijkste, snelste en goedkoopste manieren om het uiterlijk van uw woonkamer compleet veranderen. Twee grote woonkamer verf ideeën zijn het toevoegen van een accent muur en het toevoegen van textuur aan uw muren. Als uw woonkamer mist een centraal punt, of als u wilt verder te benadrukken een brandpunt, een accent muur kan een bepaalde kleur te benadrukken, of je kan een aanvullende ontwerp achtige strepen of twee tinten van elkaar gescheiden door een stoel rail gebruiken. In een kleine kamer met een heldere klank kan overweldigen, kunt u nog steeds op te nemen uw favoriete schaduw op een muur, terwijl de anderen hebben een meer neutrale kleur. Als uw decorstukken het best kan worden omschreven als eclectisch, kan een accent muur inhaken op een gemeenschappelijk tint en maken elk item pop.

Getextureerde muren zijn ook een geweldige manier om het gevoel van uw woonkamer te veranderen. U kunt een visuele of fysieke structuur te gebruiken om dit idee te vervullen. Met visuele texturen, kan uw muur een veertje ontwerp met contrasterende verf op de belangrijkste muur kleur voorzien. Dit type ontwerp is nog steeds plat tegen de wand en vaak faux schilderen. Voor fysieke texturen, kan uw uiteindelijke ontwerp de blik van een pleister muur, een werveling effect, een mediterraan of Spaanse mes textuur, of bijna elk ander textuur je geest kunt voorstellen omvatten. Zodra u de algehele ontwerp van uw kamer kiezen, het textureren van uw muren is een geweldige manier om het te pronken.

Inspiratie

Als je moeite hebt om de beste woonkamer ideeën om uw huis te werken, gebruikt u onze uitgebreide bibliotheek van het ontwerp inspiraties om te beginnen. Voor eclectische collecties, lees over het creëren van een unieke vintage feel. Wanneer het tijd is om te herinrichten voor de feestdagen, gebruik maken van onze ontwerp van Kerstmis ideeën voor inspiratie. Als je niet kan achterhalen waar de TV moet worden geplaatst, hebben we advies over dat ook. En vergeet niet om onze infographic die leiding geeft over het opmaken van uw meubilair om resultaten te maximaliseren te controleren. Wanneer u extra tijd te besteden zorgvuldig de planning van uw ontwerp, zal uw woonkamer de heerlijk gastvrije ruimte je wilt dat het is geworden.

You may also like