Skip to main content

Življenje Zamisli soba – The Ultimate oblikovanje Resource vodnik

Ko znotraj vaših vrat, prva soba vaši gostje in družinski člani so verjetno naleteli je vaša dnevna soba. Gostitelj srečanja v vaši dnevni sobi, prigrizek na kavču med gledanjem televizije, poslušanje otrok vaditi glasbila, in samo na splošno visi v tej večnamenski prostor. Način, kako oblikovati svojo dnevno sobo lahko nastavite oblikovanje občutek za celoten dom. lahko spremenite tudi dnevna soba dekor v različnih obdobjih leta za različne praznike in letnih časih.

Ker ste porabili toliko časa v svojih bivalnih prostorih, fizično in vizualno udobje je pomembno. Saj ni treba, da kompromis o slogu in dekor v prid udobju, vendar. V bistvu, lahko izpolnite svojo dnevno sobo s pohištvom, ki je tako funkcionalno kot je lepa. Prav tako lahko izberete naglas kosov in talnih oblog, ki prav tako ponašajo udobje in uporabnost.

Drug pomemben vidik je treba upoštevati pri načrtovanju je svoj življenjski prostor vzdržljivost. Zaradi velikega prometa vaša dnevna soba bo verjetno izkušnje, je vredno porabi malo več o višji kakovosti pohištva in talnih pohištvo za uresničitev razširjeno uporabo in ne zahteva stalen popravilo, obnovo ali čiščenje. Izberite tkanine, ki so tako prijeten in trpežen. Poleg tega, izberite barve, ki prehodno tudi ko iz nove dekor predmete vsako sezono.

Obsežnejša Predelave dnevna soba lahko vključujejo strukturne spremembe. Te lahko vključujejo spreminjanje oken in vrat, zamenjava sten s stropnimi tramovi ustvariti odprt koncept, in refacing ali zamenjavo kamini. Če vaš projekt vključuje te spremembe v poglobljeno, boste morali raziskati lokalne gradbene predpise in zahteve, ki omogočajo. Spremembe, ki vsebujejo električno ali vodovodne delo zahtevajo delo z licenco strokovnjaka s posebnimi dovoljenji. Če vaše notranje spremembe vplivale na vaše oblikovano zunanjost, prav tako se posvetujte s svojim homeowners združenje, da se zagotovi ste prebivajo v predpisih.

Ne glede na to, koliko načinov, kako uporabiti svoj prostor in kolikokrat na leto spremenili iz svoje tchotchkes, lahko najdete dnevna soba ideje pri zbiranju navdiha kosov, ki smo jih zbrali in skupno spodaj. Od ultra-formalno do ultra-udobno, lahko vaša dnevna soba postane prazno skrilavca, na kateri ste uvede oblikovanje vašega doma.

Dnevna soba Osrednja Ideje

Kot pri vseh edinstveno zasnovani sob v vašem domu so, boste želeli imeti kontaktno točko za vašo dnevno sobo. Ta osrednja točka je, če so vaše oči takoj pripraviti, ko vstopite v sobo. Brez kontaktno točko, lahko sobo počutim kot prepričljivo mešanico okrasitev teme, vsak tekmuje z naslednjo pozornost.

Bistvo je odličen način za ustvarjanje kontaktno točko v vaši dnevni sobi. Dnevna soba Osrednja ideje lahko vključujejo cvetlični vzorci, dovršen oblikovalski kos, kot je monogram ali omamljanje kamin. Svoj pohištvo je lahko odličen način, da ustvarite svojo dnevno sobo osrednji element. Klasičnih modelov običajno kraj zofe ali sedeže skupaj stene, ki ustvarja prazen prostor v sredini sobe. Namesto tega lahko center vaše sedežno pohištvo za ustvarjanje tako velik vizualni in udobno pogovorne območje. Ne bojte kotov, in sicer, ko si urediti svoje pohištvo. Pogosto, lahko postavite s katerimi se sooča kosov na diagonali spremeniti celoten občutek vaši dnevni sobi.

Mala Ideje Dnevna soba

Povečajte svoj življenjski prostor z minimalistično modelov, pameten kosov dekor, ki omogočajo majhen prostor občutek večje ali dele, ki služijo več kot enemu namenu. Ko gre za mala dnevna soba idej, skupna tema je, da je manj več, tako v barvah, ki jih izberete za vaše stene in pohištvo, ki zapolnjuje prostor. Prevelik pohištvo lahko že tako majhen prostor počutijo še bolj utesnjen, in spremeniti prostor z veliko potenciala na prostor, ki ga ne more čakati na izhod. Prav tako lahko preveč živahne barve barve, da vaše stene videti, kot da se zapirajo v sobo.

Namesto tega si prizadeva za lahek in zračen občutek, z manjšim ali bolj občutljivo videza pohištva, in poudarjajo, svetlobo in svetlo prek nevtralnih odtenkih, veliko naravne svetlobe in ogledala ustvariti iluzijo dodatnega prostora. Wicker ali Viktorijanski-era leseno pohištvo lahko takoj odpre majhen prostor. Svetlobni blues in rumeno lahko naredite utesnjen prostor videti večji, in manj bric-a-brac na svoje mize in stene mogoče ustvariti urejen in gostoljubno design.

Dnevna soba Dekoraterstvo idej

Izbirate lahko med eno od dveh šol misli za dnevna soba Dekoraterstvo idej – različnih kosov, ki vsi odražajo eno enotno temo ali preprosto obliko, ki je lahko kulisa za dekor kosov, ki predstavljajo veliko stilov. Za začetek oblikovanju svoje dnevna soba Preudesiti, dobesedno začne od tal navzgor. Če je vaša dnevna soba je del veliko večjega odprtega koncepta prostora v vašem domu, lahko izberete različne vrste talnih oblog, kot na površino preprogo, da pobota dnevni prostor. Na flip strani te zasnove, če imate majhno dnevno sobo, poenotenje tla z okolico lahko povzroči občutek precej večji prostor.

Poleg vrste talnih oblog, ki jih lahko spremenite gor slog in barvo tla za ustvarjanje različnih počuti. Živahni geometrijsko načrtovanje je odličen dodatek k modernistični prostor, medtem ko lahko dodelati trdega tla Harken nazaj v preteklost zgodovinsko domu. Lahko uporabite komplementarne odtenke med vaša tla in stene ustvariti celotno barvno paleto.

Dnevna soba Paint Ideje

Pločevinko barve je eden izmed najlažjih, najhitrejši in najcenejši način, da popolnoma spremenijo videz vaši dnevni sobi. Dva velika dnevna soba barve ideje vključujejo dodajanje naglas steno in dodal teksturo vaše stene. Če je vaša dnevna soba nima kontaktno točko, ali če želite dodatno poudariti kontaktno točko, poudarek steno lahko poudarjajo posebno senco, ali pa lahko uporabite dopolnilno obliko, kot so črte ali dveh odtenkih, ločenih z železnico stol. V majhni sobi, ki je lahko svetel ton zasenčijo, še vedno lahko vključi vaš najljubši odtenek na eni steni, medtem ko drugi pohvali bolj nevtralno barvo. Če lahko vaše dekor kosov najbolje opišemo kot eklektično, lahko poudarek stene dvignili na skupnem odtenek in da vsak element pop.

Teksturirane stene so tudi odličen način, da spremenite občutek vaši dnevni sobi. Uporabite lahko vizualno ali fizično teksturo za izpolnitev te ideje. Z vizualno teksturiranje, lahko vaše stene imajo obliko perja z kontrastne barve na glavno barvo sten. Ta vrsta oblikovanja je še vedno ravno ob steno in pogosto imenovana faux slikarstvo. Za fizične teksturiranje, lahko vaš končni dizajn obsegajo videz omet stene, ki vrtinčenju učinek, mediteransko ali španski nož teksturo, ali skoraj kateri koli drugi teksturo vaš um lahko predstavljaš. Ko ste izbrali splošno zasnovo sobo je, Texturizing vaše stene je odličen način, da se pokažejo.

navdih

Če si prizadevajo, da bi našli najboljše dnevno sobo ideje za posodobitev vašega doma, uporabite naša velika knjižnica oblikovalskih navdihov, da bi začeli. Za eklektičnih zbirke, preberite o ustvarjanju edinstven vintage občutek. Ko je čas, da Redekorirati za počitniški sezoni, uporabite naše Božič oblikovalske ideje za inspiracijo. Če se ne more ugotoviti, kje naj se TV postavi, imamo nasvet na to preveč. In ne pozabite, da preverite naše informativni prikaz, ki določa smernice za polaganje iz vaše pohištvo za povečanje rezultatov. Ko boste porabili več časa premišljeno načrtovanje iz svoje zasnove, bo vaša dnevna soba postala nadvse prijeten prostor hočeš, da bo.

You may also like