Skip to main content

10 Beautiful Manieren om uw thuiskantoor organiseren

We zijn allemaal bekend met de uitdrukking “Tidy kantoor, netjes geest,” en het eigenlijk de neiging om waar te zijn. Zoals u aan projecten, deadlines en items te pakken op uw set to-do lijst in uw kantoor aan huis, een schone, gepolijst werkruimte kan alleen uw productiviteit te verbeteren. Het wegwerken van de rommel kan angstige gevoelens te verlichten, ook, zodat u zich kunt concentreren op uw werk in plaats van reiniging.

Om te voorkomen dat rommel uit te bouwen en om alles op zijn plaats te houden, kan het helpen om een ​​aantal organisatorische systemen hebben voordat je zelfs gaan zitten op uw bureau. Of het nu een archiefkast, manden of een ongelooflijk briljante manier te organiseren dat je nog nooit hebt gezien, zullen deze ideeën die u inspireren om uw kantoor aan huis te organiseren eens en voor altijd. Het zal voel je je een stuk rustiger en klaar om elk project dat je weg komt te pakken.

Stock op het bureau accessoires

Wanneer u naar uw kantoor te organiseren te stellen, er is een plek waar je moet beginnen-uw bureau. Het is de plek die binnen eyeshot als je werkt, en je voelt een stuk beter als het op zoek georganiseerd. De beste manier om dat te bereiken is om een ​​verscheidenheid van bureau accessoires die niet alleen visueel verheugend te kopen, maar ook een praktisch doel dienen. In dit kantoor behoort tot Kristin van Fancy Things, is het bureau uitgerust met een beker voor pennen, een laadstation en een doos met sticky notes.

Breng in Tal van Stellingen

Planken zijn snel en makkelijk mee te nemen in uw kantoor, het verstrekken van de broodnodige plekken om stash dingen als je niet beschikt over een kast of laden hebben. In  dit kantoor  gemaakt overgenomen door ontwerper Joanna Whittaker van  Whittaker Interiors , de witte planken kijken chic en bieden plekken om te slaan tijdschriften, boeken en zelfs een kamerplant of twee .

Vooruit plannen

Zeker, we hebben allemaal waarschijnlijk agenda’s op onze computers, compleet met pop-up herinneringen, maar er is iets voor te zeggen om ook het bijhouden van uw planning op echte, live kalenders die hangen in uw kantoor. In haar kantoor, Melissa George van  gepolijst Habitat  ontwikkelde een  drie maanden durende droge wissen agenda-systeem  dat is net zo decoratief en handig. Het ligt naast een plank die veel van het kantoor must-haves houdt ook.

Organiseer Items in Cubbies

Jessi Russell  is een senior stylist voor Stella & Dot, dus ze moet vanzelfsprekend veel ruimte om haar inventaris en andere benodigdheden op te slaan in haar kantoor aan huis. Door de inzet van  klassieke rekken met tal van kaartenbakken , kan ze organiseren en haar waren te geven  en  doe het stijlvol. Als je genoeg ruimte in uw kantoor, kiezen voor een plank met kaartenbakken om echt het bereiken van uw organisatiedoelstellingen.

Inclusief Veel Bins

Elsie van  A Beautiful Mess  is een pro als het gaat om het creëren van  een kantoor aan huis  die niet alleen on-trend, maar is ook perfect georganiseerd. Hier, haar garen en het bewerken van levering dienen als een kleurrijk interieur als zij uit zijn weergegeven in de open lucht, terwijl haar andere kantoor benodigdheden netjes kan worden opgeborgen in tonnen witte opslagbakken. Met bakken, kunt u dit hetzelfde niveau van de organisatie naar uw eigen kantoor, en bonuspunten als u ook het etiket van de bakken.

File It Away

Hoewel het een beetje old-school zou kunnen voelen, een bestand voor uw bureau is een no-brainer manier om al die papieren die zijn slepende rond uw werkruimte te verbergen. In dit  minimal-chic kantoor  behoren tot Teri van  The Lovely lade , een witte bureau bestand overeen komt perfect met de witte bureau en geometrische kunst, en het dient als een schuilplaats voor al die papieren.

Mix Décor en Organisatie

Ja, u kunt helemaal brengen organisatie en inrichting samen. Er is niets dat zegt dat je organisatie blik mooi, dat is bewezen in niet kunt maken  kantoor Diana’s  van  204 Park . Op een plank in de hoek, zijn haar boeken uitgelicht naast decoratieve voorwerpen zoals vazen en edelstenen , spelen mooi met de rest van het decor in de vrouwelijke kantoor.

Zorg voor Spots for Magazines en inspiratie

Uw tijdschriften, boeken, knipsels en willekeurige stukjes papier kan allemaal bij elkaar komen om op te treden als inspiratie in uw kantoor, en je kunt hen plaatsen om goed te leven. Interieurontwerper  Vanessa Francis  opzetten van haar  kantoor aan huis  praktisch en inspirerend te zijn met de ingebouwde in stellingen voor boeken en tijdschriften en inspiratie bord dat pal achter haar computer, klaar om te inspireren haar niet uit wat werkt ze aan. Plus, dat de lamp is pretty amazing.

Installeer Kasten

Als u een ruim kantoor en een budget om mee te werken, overwegen om in een bank van kasten voor uw organisatie sterk verbeteren. In deze  hippe kantoor  behoren tot Nikki Mihalik van  Akula Kreative  en ontworpen door Caroline Cressey van  Rookery ontwerp , witte kasten te houden items uit de schijnwerpers, terwijl andere office essentials worden getoond in het zicht boven in duidelijke bakken.

Maak een Command Center

Een commando centrum in de buurt van uw portiek of in uw keuken is ongelooflijk handig, en kunt u dezelfde gemak te brengen in uw kantoor ook. Maak een “battle station” dat uw printer, een prikbord, bestanden en een kalender omvat en beschouwen dit als uw uitvalsbasis in uw kantoor. Pavan van  Binnenlandse Love Affair  gemaakt net zo’n gebied in haar eigen  kantoor aan huis , en maakte het kijken stijlvol en mooi, ook.

 

You may also like