Skip to main content

Creative Office Decor Tips om uw productiviteit te maximaliseren

Creative Office Decor Tips om uw productiviteit te maximaliseren

Het is geen geheim dat de omgeving waarin u bent in een belangrijke rol in hoe je je voelt kan spelen, maar wist u dat het ook u productiever op het werk kan maken?

Zoals blijkt, zijn er een ton van de ongelooflijk eenvoudige en goedkope decor trucs die u kunt integreren in uw kantoor  , dat voel je je meer energie, geïnspireerd en gemotiveerd op de dag over te nemen, zelfs tijdens de gevreesde ‘s middags malaise.

En de schoonheid van de meeste van deze tips is dat ze kunnen worden toegepast op bijna elk kantoor-groot of klein, thuis of onderweg. Dus, ongeacht het interieur omstandigheden waarmee u werkt, probeer dan een, twee of alle acht van deze ideeën om een ​​gelukkiger, gezonder en productiever werkruimte te creëren.

Maximize Lighting

Het optimaliseren van uw verlichting is een van de gemakkelijkste manieren om je energie te stimuleren en vermindering van de vermoeidheid van de ogen die voortkomt uit probeert te lezen met weinig licht. Als je in staat bent, het maximaliseren van de natuurlijke licht dat je werkt met zoveel mogelijk door het gebruik van pure, luchtige venster behandelingen in plaats van zwaar en ondoorzichtig. Maar zelfs als je de controle over je natuurlijke licht beperkt is, kiezen voor heldere witte bollen zal een groot verschil maken in je dagelijkse energie reserves.

decluttered Minimalisme

Een minimalistische esthetiek doet meer dan maak uw ruimte kijken allerlei chique en uitnodigend; het maakt het ook makkelijker om dingen gedaan te krijgen. Rommel rond in uw kantoor loopt het risico om je het gevoel overweldigd en veel meer stress dan nodig is. Dus, streven ernaar om uw kantoor eenvoudig en overzichtelijk voor een-uitademen inducerende vibe elke dag te houden.

inspirerende Kleuren

De kleur wordt ingepakt met productiviteit potentieel, dus gebruik het met overgave. Wetenschappelijke studies in overvloed wervend de directe invloed van kleur op zowel de stemming en de productiviteit. Blauwachtig kleuren stimuleren de geest, gele tinten inspireren creativiteit en groene induceert gevoelens van ontspanning, maar natuurlijk kan dit variëren van persoon tot persoon. Identificeer kleuren die u vind persoonlijk het stimuleren en deze op te nemen waar je kunt.

verkwikkende Geuren

De sleutel tot het verblijf gestimuleerd alle Live lange dag is om ervoor te zorgen dat geen van uw zintuigen worden verwaarloosd, en dat betekent dat het betalen van geest om de geuren wafting door uw ruimte. Pepermunt wordt vaak gebruikt voor het bekrachtigen en te vernieuwen, medeplichtigheid aan concentratie, terwijl citrus geuren kan verheffen en de-stress. En als je bang bent dat u vergeet uit te blazen een geurkaars, etherische olie diffusers zijn een groot-en ultra-veilige manier om ervoor te zorgen je geur spel is sterk.

Lively Greenery

Als mensen, we zijn natuurlijke wezens die ernstig kunnen lijden als we niet genoeg natuur in onze dag-tot-dag. Gelukkig is het een gemakkelijke probleem te bestrijden. Groen toe te voegen aan uw werkruimte zal feel-good vibes te brengen, terwijl het zuiveren van uw lucht  en  het biedt meer mogelijkheden aan te passen en verbeteren van uw interieur met decoratieve potten en vazen.

Motivatie Berichten

Als je het gevoel blah en ongeïnspireerd, is het moeilijk om churn van je beste werk. Het maakt het ook gemakkelijk om te vergeten waarom je zo hard werkt, om te beginnen. Het toevoegen van een paar stukken naar uw favoriete motiverende berichten showcase kan ernstige gevolgen hebben voor uw dagelijkse output te maken. En deze dagen zijn er zo veel verschillende typografie stijlen, prenten en foto’s om uit te kiezen, dat u bent gebonden aan de perfecte stuk (of twee) aan uw fantasie past.

Praktisch (And Pretty) Opslag

Een van de grootste boosdoeners achter de productiviteit zappen chaos die is een rommel gevulde balie is gewoon niet hebben van een goede thuis voor alles wat op. Integratie netjes opbergdozen naar het huis van dingen zoals schrijfgerei, papers voordat ze verwerkt, en diverse kantoorartikelen zal direct uw ruimte lijken meer georganiseerd en maakt het een stuk makkelijker om dat zo te houden.

Inspirerende Vision Board

Een prikbord dagelijks met to-dos zeker helpt op de productiviteit front, maar het toevoegen van doelen voor de toekomst in de vorm van foto’s en berichten zijn de productie van kracht vertienvoudigen. Probeer het draaien van uw kurk boord in een visie bord met de dingen die je zou het liefst te bereiken in de nabije en verre toekomst en zie hoe je dagelijkse motivatie te verhogen.

 

You may also like