Skip to main content

Hedendaagse Sprankelende Binnenlandse Zaken Ideas

Hedendaagse Sprankelende Binnenlandse Zaken Ideas

Of u nu elke dag te werken vanuit huis of routinematig werk te vinden na je thuis van het kantoor, kan uw kantoor aan huis gemakkelijk uitgegroeid tot een van de kamers in het huis dat je de meeste tijd door te brengen. Om die reden is het erg belangrijk dat het ontwerp van de kamer zijn aangrijpende en bekrachtigen. Op die manier, maakt niet uit hoe je je voelt over het werk dat u hoeft te doen terwijl je er bent, is het ontwerp van de ruimte helpen om uw geesten op te heffen en stuwen u naar succes. Er is een aantal manieren om een ruimte die uw creativiteit en gedrevenheid inspireert te creëren. Kleuren , patronen en kunst zijn allemaal goede plaatsen om te beginnen. Of als wat je nodig hebt is een rustige ruimte om uw gedachten en aandacht te verzamelen, kan je de ruimte helpen om dat ook te doen. Een rustgevende, neutrale kleurenpaleten minimalistische inrichting zal uw zen te verbeteren en optimaliseren van uw workflow. Wat uw stijl van werken, is er een kamer die zal u helpen om uw beste te zijn. En zorg ervoor dat je het, hier zijn enkele fantastische inspirerende ideeën voor het versieren van uw kantoor aan huis.

Het kantoor aan huis is meestal niet de grootste kamer in het huis. Maar dat betekent niet dat je niet kunt het gevoel dat je alle ruimte die u nodig heeft uit te strekken. Indien een enkele muur is alles wat u voor uw kantoor, geef jezelf een bureau ruimte die beslaat de gehele muur. Op die manier zul je nooit het gevoel alsof je beperkt bent om alleen het gebied rond je stoel.

The Office Nook

Als je niet genoeg ruimte beschikbaar om uw kantoor aan huis te geven een hele kamer zichzelf laten, moet je zoeken naar manieren om het op te nemen in het decor van een andere kamer. Een manier om dat te doen, terwijl de kantoorruimte het uitbrengen van haar eigen ruimte en persoonlijkheid, is om het gebied met verf te definiëren. In deze ruimte, wordt het hele kantoor zwart geverfd, terwijl de rest van de kamer is een lichtgrijs. Dit helpt het kantoor gescheiden te zijn, terwijl het toch een scène stelen design element toe aan de grotere kamer.

Stijlvolle opslag voor Werken bij Home

De zoektocht naar meer opslagruimte thuis is nooit beperkt tot alleen het kantoor. Maar het is een van de plaatsen waar de vraag stelt zich het meest prangende. Het goede nieuws is dat niet alleen is opslagruimte beschikbaar voor uw kantoor, maar met een beetje creativiteit kun je hem in een opvallende functie die uw bestanden zal houden terwijl het geven van uw kantoor een frisse en stijlvolle look.

In dit industrieel ogende ruimte, heeft het kantoor aan huis gekregen een koele, moderne uitstraling met een geometrisch ontworpen rekken regeling. De schappen zijn een perfect contrast met de vintage bureau en midden van de eeuw stoel. De mix van materialen en tijdperken draagt ​​bij aan de charme van het kleine kantoor.

Een in het oog springende functie Muur

Onderschat nooit de kracht van patronen. De juiste patronen, het goed wordt aangewend, kan leven brengen in vrijwel elke ruimte, ongeacht welke vorm of grootte. Dus als uw kantoor aan huis is een beetje aan de kleine kant, maar u wilt niet het gevoel dat uw huis heeft zijn eigen ingebouwde in cel, jazz dingen een beetje met een sterke dosis van het patroon.

Hier wordt een korte feature muur sportieve achtergrond in zwart-witte diagonale strepen is alles wat nodig is voor deze petite huis werkruimte te gaan naar het volgende niveau. Zelfs zo, deze ruimte wijselijk onthoudt zich van verhuur van de functie muur op zichzelf staan. In plaats daarvan kleinere POP patroon zijn geweven over de ruimte in het vakgebied en opbergdozen. De aanvullende patroon aantekeningen helpen om de rente te gaan terwijl het geven van context aan de muur te houden.

Een Bureau voor het hele team

Kantoren aan huis zijn vaak gemeenschappelijke ruimten, dus waarom geen ruimte te maken voor iedereen? Zelfs met slechts een enkele wand aan het werk met deze ruimte biedt ruimte voor twee complete werkplekken met het ophalen van hout-grain gevormde stoelen. De warme kleuren van de stoelen te onderscheiden van de rest van het kantoor – meestal gedaan in grijstinten – om een ​​beetje energie om deze serene werkruimte te brengen.

stijlvolle Symmetry

Deze ruimte neemt de gedeelde kantoorruimte-concept een stap verder met een werkruimte ontworpen met een prachtig gevoel van symmetrie. De identieke stoelen met hun rose goud benen zijn een heerlijk kleurrijk uitgangspunt om de twee werkstations. Montage van opslag, verlichting, boeken en zelfs kunst in de ingebouwde console, deze 1-wall kantoorruimte is een getuigenis van de kracht van efficiënte en effectieve design.

De Work-In Art Gallery at Home

Een van de mooiste dingen over een kantoor aan huis is dat het echt kan zijn wat je wilt dat het is. En als je houdt van kunst, dan is er niets houdt je van het draaien van uw kantoor in uw eigen persoonlijke kunstgalerie. Deze ruimte is een mooi voorbeeld van het gebruik van de muren om een kantoor te zetten in een ruimte om creativiteit te inspireren en energie de geest. Met behoud van een zeer rustige en mediative gevoel, deze ruimte combineert verschillende kleurrijke kunstwerken in een galerij muur die zich over twee muren. Dit kan ook een geweldige oplossing zijn als u een aantal kunstwerken dat u niet in staat zijn geweest om het werk in de inrichting van uw andere kamers hebt.

Een heldere pop van kleur

Kleur is een van de meest directe manieren naar invloed uw interieur omgeving op een manier die zeker zijn om u invloed op hun beurt. De sleutel is het vinden van de juiste balans tussen de kleuren die u graag met het oog op de ruimte die u nodig hebt. Uw kantoor aan huis is misschien niet moeten worden gevuld met dezelfde felle kleuren als uw woon-of familiekamers, maar het kan nog steeds profiteren van een enkel moment van kleur die het hele gebied wordt verrekend.

Deze ruimte is een studie in kantoor aan huis ontwerp in een neutrale kleurenpalet. De koele wanden en vloeren worden aangevuld door warme houttinten in het bureau, rekken en stoelen. Wat brengt het allemaal samen, echter, is de heldere pop van gele die afkomstig is uit de kast. Zonder overweldigend de rest van de ruimte, maar een moment van deze glimlach inducerende schaduw is genoeg om de hele kamer te activeren, het transformeren van een anders gewone thuiskantoor.

Gaan Groot met Color

Aan de andere kant, dan kunt u altijd gaan grote met kleur, die een opvallende muur of zelfs een hele kamer in uw favoriete kleur. Dit prachtige, koele schaduw van blauw is zo ongeveer alles wat deze behoeften kamer. Daarmee de architectuur van de muur wordt patroon, en de wand als geheel verschaft een doek voor de kunst om echt pop.

A Bit of Color Everywhere

Een andere manier om te gaan over het brengen van kleur aan uw kantoor aan huis is om het te verspreid over. In plaats van te vertrouwen op slechts een stuk of een tint, probeer te brengen in kleur uit alle hoeken, gelaagdheid klein pops om een ​​grote visuele impact te creëren. Deze ruimte krijgt de evenwichtsoefening precies goed, met kleuren verspreid over de ruimte voor een eclectische en boeiende ruimte om te werken.

Een lichte Office

Een van de mooiste en gezondste dingen die je voor jezelf kunt doen in een kantoor aan huis is om jezelf een ruimte met veel natuurlijk licht te geven. Zelfs als je niet de mogelijkheid voor muur ramen aan alle kanten heeft, zal uw kantoorruimte en uw stemming alleen profiteren van een toevloed van zonlicht. Ook wanneer de pauze rond rolt, is er niets beter dan het nemen van een paar minuten om te dagdromen terwijl je blik uit het raam.

Room to Yourself

Als je de ruimte om jezelf nodig hebt wanneer je werkt, maar niet de ruimte om een ​​aparte kantoor aan huis tegemoet te komen, dan kunt u altijd denken over het maken van de scheiding zelf. Dit huis kantoorruimte kerft een ruimte al haar eigen met wraparound glazen wanden, compleet met deur. Het is een innovatieve oplossing voor de problemen van de ruimte dat veel kantoren aan huis tegenkomen.

 

You may also like