Skip to main content

de beste tips voor het verfraaien van een kantoor aan huis

Dus je hebt een kantoor aan huis. Gefeliciteerd! Tal van mensen die verlangen naar een speciale ruimte in hun huizen, waar ze zich kunnen concentreren en hun pakken to-dos. Dat gezegd zijnde, kan het idee van een kantoor aan huis en de realiteit van het hebben van een zeer verschillend zijn. Het hebben van een kantoor in uw huis omvat het verwelkomen van het werk in het heiligdom van uw leefruimte. Hoe ziet u uw kantoor zen te houden? Als u wilt naar een plek waar u eigenlijk zult genieten van het werken die integreert gemakkelijk in de rest van uw huis of appartement (en het leven) te creëren, moet je nadenken over je verschillende opties voor het versieren van een kantoor aan huis.

U mag niet denken dat het creëren van een esthetische u genieten in uw kantoor nodig heeft om een ​​top work-life prioriteit. Maar het verfraaien van een kantoor aan huis op een manier die je liefde is eigenlijk vrij krachtig. Wanneer u genieten van de ruimte, je wilt om het netjes te houden, en het kan ook helpen genieten van uw werk. Het karwei van post in het kantoor – zelfs als het waar je woont – is een stuk makkelijker als je naar een ruimte die is prettig voor u.

Met dat in het achterhoofd, is het de moeite waard om wat werk in het verfraaien van uw kantoor aan huis. Om u te helpen de slag te gaan, hebben we naar boven afgerond enkele van de top onderstaande tips.

Blijf georganiseerd

Het is geen geheim. Thuiswerkers rommelig – snel. Om de palen op afstand te houden, is het verleidelijk om voorraad op organisatorische bakken, laden, etc. Er zijn ongeveer een miljoen geweldige opties op de markt om u te helpen uw kantoor aan huis te houden in topvorm. Het enige probleem is dat het is al te gemakkelijk om een ​​bos van hen naar huis te brengen zonder dat ze het daadwerkelijk implementeren.

Voordat u begint met het inslaan van lade organisatoren en archiefkasten, zet wat nagedacht hoe je eigenlijk  te organiseren. Wat werkt goed voor u in de rest van uw huis? Als u al in de gewoonte van het scannen van uw inkomsten en het houden van dingen digitaal bent, waarom een archiefkast voor uw kantoor aan huis te kopen? Als u één favoriet pen u altijd gebruik maken, waarom een pen cup kopen? Laat je niet meegezogen in de kantoororganisatie hype. U hebt de flexibiliteit van het creëren van je eigen werkruimte. Doe het op een manier die voor u zal werken op lange termijn. Vergeet niet, het verfraaien van een kantoor aan huis op een manier die niet te steriel voelt is veel gemakkelijker als je hebt vermeden accumuleren stapels bakken, mappen en organisatoren.

Verhoog je denken

Zelfs de kleinste kantoor aan huis kan volledig worden gevuld met een geweldig decor en organisatie oplossingen. De truc is om te bedenken. Haal alles uit uw verticale vierkante meters door opknoping kunst je van houdt, het toevoegen van drijvende rekken of installeren van de kabinetten van de muur. De hoogte van uw muur is een troef bij het inrichten van een kantoor aan huis. Wees niet bang speels met wat je op te hangen zijn te krijgen. Open kasten kon gelijke delen praktisch en leuk zijn. Vul ze met nuttige bakken naast kleurrijke boeken of zinvol tchotchkes. Vergeet nooit dat uw kantoor aan huis is alleen dat –  van jou . U kunt de volledige hoogte van de muur gebruiken als canvas voor wat zal u inspireren en rijdt je productiviteit.

Cut kabelkluwens

In ons digitale tijdperk, een van de absolute slechtste dingen over kantoren is alle tech rommel dat zich ophoopt. U uw computer en printer waarschijnlijk nodig, maar dat betekent niet dat je hoeft te staren naar hun wirwar van kabels de hele dag. Neem een ​​aantal stappen om uw kantoor aan huis gratis kabelkluwens houden. Maak een gat in de achterkant van een mooie doos. Uw router en andere noodzakelijke tech kan daar wonen met koorden gevoed aan de achterkant. Monteer een stekkerdoos onder of op de achterkant van uw bureau. Gebruik kabelbinders en commando haken aan snoeren die krijgen aangesloten op die stekkerdoos twisten en hen voeden langs de achterkant van meubilair waar ze uit het zicht. U zult versteld staan ​​hoe eenvoudig het verwijderen van de doorn in het oog van koorden zal uw kantoor voelen schoon en helder zijn.

Laat er licht zijn

Kantoren zijn berucht om hun schril verlichting – in het bijzonder, tl. Waarom hebben kantoren vaak kiezen voor steriele, koude verlichting die geeft je het gevoel alsof je onder een microscoop? Omdat ze een fundamentele werk principe weten: voldoende verlichting vereenvoudigt het werk. We spannen al onze ogen staren naar schermen het grootste deel van de dag. Maak het niet erger door het beperken van verlichting in uw kantoor aan huis te maken. Gebruik natuurlijk licht zo veel mogelijk, maar zorg ervoor dat je aan te vullen waar het tekortschiet. Een goed verlichte kantoor is een gelukkig, productief jaar.

Doe alsof je thuis bent

Uw kantoor is een verlengstuk van uw huis of appartement. Het moet kijken en voelen als een. Versier met dezelfde thema’s die je hebt gebruikt in uw huis en items die u graag te nemen. Niets is off limits. Als je een plant liefhebber bent, de deken van uw kantoor aan huis in het groen. Als hygge is uw vibe, voeg een pluche tapijt en een gezellige worp uw bureaustoel. Beperk jezelf niet alleen omdat dit een werkruimte. U zult productiever zijn in een kamer die je vreugde brengt, dus waarom niet wat extra zorg besteed aan het creëren van een kantoor dat voelt als thuis?

Start het verfraaien van een kantoor aan huis

Wilt u de beste manier om uw bureau te verfraaien weten? Door te beginnen. Het is echt zo simpel. U zult intuïtief weten de essentie: een bureau, een stoel, een lamp. Vanaf daar, genieten van het proces van het vinden van stukken die je liefde die je beste werk inspireren. Het verfraaien van een kantoor aan huis kan enige tijd duren. Maar je hebt je hele leven aan het werk, dus het is de moeite waard!

Wat zijn enkele manieren waarop u uw kantoor heeft geïntegreerd in uw huis? Heeft u nog andere slimme trucs die u wilt delen?

You may also like