Skip to main content

Modern and Chic Ideeën voor uw thuiskantoor

Iedereen heeft een andere set van de behoeften van hun werkplek, zoveel ontwerp ideeën zijn geenszins one-size-fits-all. Maar dat betekent niet dat het creëren van de perfecte kantoorruimte onmogelijk is, verre van dat.

Dus, als je overweldigd door het idee van het creëren van een ruimte die u zal toestaan ​​om thuis te werken voelt, kijk dan niet verder. We hebben een lijst van suggesties die u zullen helpen een kantoor aan huis, dat is net zo functioneel als uitnodigend is samengesteld.

1. Maak Aandachtsgebieden

Als u het ontwerp voor uw kantoor voor ogen, moet u rekening houden met alle van de activiteiten die je gaat vullen in de ruimte. Meer dan waarschijnlijk, moet u aan een bureau te gebruiken, terwijl het aanpakken van papierwerk op te nemen. Maar om een ​​breed scala van taken uit te voeren, kan een aparte aandachtsgebieden nuttig zijn.

In aanvulling op uw belangrijkste werkruimte, na te denken over het opnemen van een extra zithoek voor het houden van gesprekken of vergaderingen met klanten. Als alternatief, als er meerdere familieleden die behoefte hebben om de ruimte te delen, houdt alles georganiseerd door het geven van elke persoon een individuele plek om te werken.

2. Verwerk veel opbergruimte

Het houden van een kantoor georganiseerd kan een strijd voor velen. Vooral als je iemand die de neiging hebben om bedolven onder een weerbarstige bureau uitmaken bent, dus het is van cruciaal belang om tal van storage-oplossingen te integreren in uw ontwerp.

Als u de beschikbare ruimte, kasten of ingebouwde plug-ins zijn ideaal voor het opbergen van grotere voorwerpen. Open rekken is een gemakkelijke manier om functionele voorwerpen en decorelementen en meng goed.

3. Kies een neutrale

Een van de fundamentele inzichten van kleur theorie is dat de kleuren die worden gekozen om een ​​ruimte te verfraaien een sterke invloed op onze stemmingen kan hebben. Blauw, bijvoorbeeld, wordt vaak geïnterpreteerd als kalmerende, terwijl geel is aangetoond dat angst op te wekken.

Aangezien een kantoorruimte is een plek waar je wilt zijn in staat om geconcentreerd te blijven, kan het nuttig zijn om grote stoten van kleur in te stellen zijn  en de emotionele reacties zij brengen – opzij. In plaats daarvan concentreren op het kiezen van een grotendeels neutraal kleurenpalet dat u zal toestaan om het grootste deel van je aandacht op de taak bij de hand te zetten.

4. Accent Met Personal Items

Zo veel als het is belangrijk om te kunnen om zich te concentreren binnen uw kantoor, is het ook belangrijk om een ​​ruimte waarin je gelukkig tijd doorbrengen zal creëren. Vergeet niet om een ​​paar decorelementen en stukken van de kunst aan de muur die uw persoonlijke smaak te markeren op te nemen.

Een van de makkelijkste manieren om dit te doen (en toch een samenhangend ontwerp te creëren) is om uw persoonlijke spullen om uw accentkleuren dicteren. Doe je best om de gedurfde tinten in die persoonlijke spullen te passen en deze op te nemen met mate de hele kamer.

5. Breng In In Openlucht

Uit onderzoek blijkt dat de aanwezigheid van natuurlijk licht in de professionele ruimte heeft een overweldigend positief effect op de productiviteit en het moreel van werknemers. Het heeft alleen zin dat deze begrippen zou gemakkelijk vertalen naar het kantoor aan huis milieu zo goed, dus het vinden van een manier om de natuur te nemen.

Waar mogelijk maken vensters een integraal onderdeel van uw ontwerp. Denk na over het afstellen van je bureau onder de vensterbank en het kiezen van niet-intrusieve blinds. Bovendien, aarzel dan niet om andere natuurlijke elementen in uw ontwerp te nemen. Verse groen van kleur toe te voegen aan de ruimte en het vergroten van uw stemming.

You may also like