Skip to main content

9 van Binnenlandse Zaken ideeën voor uw meest productieve Space Toch

Met afstandsbediening banen, freelance carrière, en de werkgever flexibiliteit, meer en meer mensen kiezen uit de negen tot vijf in een kast. In plaats daarvan zijn ze thuis blijven.

Het uitsnijden van de werkplek afleiding, drukke kantoren, en vooral, reistijden, degenen die online kunnen krijgen en krijgen werk gedaan zonder het verlaten van het huis zijn over het algemeen gelukkiger en productiever. En ook niemand oordeelt hen voor een verblijf in hun pyjama verleden 10:00 of wat ze eten voor de lunch. Bonus.

Maar om in productieve werktijd vereist een ruimte die het mogelijk maakt.

Als je niet genieten van de ruimte die je bent in het werken, eerlijk gezegd, je zal een harde tijd gaan daar hebben. En we weten allemaal dat het is al moeilijk genoeg krijgen van het werk gedaan in de eerste plaats, toch?

Hier zijn nog onze 9 kantoor aan huis ideeën voor uw meest productieve ruimte:

Vind de juiste ruimte

Het kiezen van de juiste ruimte in uw huis voor een kantoor lijkt misschien een no-brainer, maar neem even de tijd om alle opties te overwegen. Het moge duidelijk tot in de kleinste of minst gebruikte slaapkamer nemen lijken, maar is de grotere, zonniger logeerkamer een betere keuze? Kan de kamer doen dubbele plicht als frequente gasten verblijf met jou?

Als u de luxe van een groot huis, het is ook belangrijk om te overwegen als je wel of niet wilt worden in een high-traffic gebied. Als u het beste, terwijl concentreren temidden van lawaai en de activiteit, een kamer off van de woonkamer is een goede keuze. Voor een stille-zoekers, moet een extra slaapkamer in een hal meer rust en eenzaamheid te bieden.

Hebben alles bij de hand

Je zou het niet zet je zilverwerk in uw wasruimte, dus uw kantoor niet als compleet totdat deze volledig is gevuld met pennen, papier, enveloppen, en de altijd belangrijke laders. Hoe minder keer per dag je moet gaan op zoek naar iets, hoe beter.

Maar hey, vergeet dan niet om pauzes te nemen. Geen reden om een ​​lunch te pakken, toch?

Embrace natuurlijk licht

De mens is geprogrammeerd om gelukkiger te voelen (en hopelijk een hogere productiviteit) bij blootstelling aan natuurlijk licht. Neem wat raam ruimte je hebt en benadrukken het met de lay-out van uw kantoor aan huis. Als de ruimte het toelaat, breken de cabine-normen en zweven uw bureau uit de buurt van een muur, parallel aan het raam. U zult worden geplaatst om het uitzicht te genieten, zonder dat te maken met schittering.

en kunstmatige

Alle ramen in de wereld zal je niet genoeg licht te geven wanneer het buiten donker is, dus niet over het hoofd de sfeer en de uitvoerbaarheid van accentverlichting. Dit is ook een geweldige kans om uw kantoor stijl met verlichting decor. De toevoeging van een taak, tafellamp en staande lamp kan combineren tot een breed scala aan sferen te creëren. Perfect voor de winter werken, als zelfs niet-zo-vroege vogels zijn voordat de zon.

Store dingen de manier waarop je dingen op te slaan

Een van de meest glorieuze delen van het werken in een kantoor aan huis is dat er geen-bedrijf uitgegeven metalen archiefkast plofte in uw werkruimte. Echter, zult u nog steeds een plek om belangrijke documenten op te slaan nodig hebben. Kijk voor chic-maar-praktische opslagoplossingen. Magazine racks zijn goed voor degenen die graag hun documenten verticaal te houden. Als u een papieren stapelaar als ik, een eenvoudige bin houdt palen op zoek enigszins georganiseerd en opzettelijk.

Worden op hun gemak

Pinterest is zeer geschikt voor kantoor inspiratie, maar neem het meeste van wat je ziet met een korreltje zout. Aan het eind van de dag, moet de functie wegen veel zwaarder dan de vorm. Niets spreekt tot dit zo duidelijk als de selectie van een bureaustoel. Je hoeft niet te gaan voor grote zwart leer, maar je moet er zeker van zijn dat uw keuze biedt een grote steun in de rug en bevordert een goede houding – Chic plastic of houten stoelen zijn niet van plan om te snijden voor deze job.

Sla uw nek (nee, echt waar) door het houden van de bovenkant van je computer op ooghoogte. U zult iets lager op het scherm te kijken, het houden van uw deksels gedeeltelijk gesloten en de bestrijding van vermoeidheid. Er zijn tal van stijlvolle opties voor de monitor en laptop stands dat u de boost die u nodig heeft zal geven.

Ga groen

Het is geen geheim dat een plant of twee een groot verschil in elke kamer in uw huis kan maken. Het uitzoeken van een paar weinig onderhoud planten die gedijen in uw kantooromgeving. Succulenten zijn meestal een veilige keuze, evenals klassieke zoals slang of rubber planten.

Bent u een gewone bloem koper? Pluk een paar van de eettafel boeket en voeg ze toe aan een vaas op of in de buurt van uw bureau.

wennen

Trainingsbroek zijn de officiële kleding van het werken vanuit huis, toch? Maar steeds comfortabeler is meer dan alleen kleding en bureaustoelen. Als uw kantoor ruimte is groot genoeg is, kunt u overwegen het toevoegen van een lezing stoel of ligbed voor het nemen van gesprekken of het nemen van pauzes.

Als u verwacht dat bezoekers in uw kantoor, aan te wijzen wat ruimte voor hen ook. Wil je kiezen voor een meer informele setup, zoals hierboven beschreven, of stok met eenvoudige stoelen met uitzicht op uw bureau ruimte? Hoe dan ook, het opzetten van uw kantoor om tegemoet te komen zowel u en iedereen die je uitnodigen in uw kantoor vereist gedacht over hoe je de ruimte zult gebruiken.

Maak het je eigen

Gewoon omdat je thuis bent, betekent niet dat uw kantoor aan huis moet worden zonder een persoonlijk tintje. Foto’s van uw familie, inspirerende citaten of kunstwerken, en zinvolle prullaria kan uw kantoor voelen zich meer aanspreekbaar en je eigen.

You may also like