Skip to main content

10 Beautiful načinov, da organizirajo svoje notranje ministrstvo

Vsi smo seznanjeni s frazo “urejeno pisarno, urejeno mislih,” in to dejansko kaže, da bi bilo res. Kot je določeno, da za reševanje projektov, roke in predmete na vaš seznam opravil v vaši domači pisarni, čist, polirana delovni prostor lahko le izboljša svojo produktivnost. Kako se znebiti navlake lahko ublaži tesnobe občutke, preveč, tako da se lahko osredotočite na svoje delo, namesto čiščenja.

Da bi preprečili nered od gradnje in da je vse na svojem mestu, lahko pomaga, da imajo nekaj organizacijskih sistemov, še preden sedete za mizo. Ali je to datoteka kabinet, košare ali neverjetno odličen način za organiziranje, ki ste jih nikoli ne šteje, bodo te ideje vas navdihuje, da organizirajo svoj domači pisarni enkrat za vselej. To bo boste počutili veliko mirnejši in pripravljena spoprijeti vsak projekt, ki prihaja vaš način.

Stock up na Desk dodatki

Ko je določeno, da organizirajo svojo pisarno, da je eno mesto, kjer bi morali začeti, svojo mizo. To je kraj, ki je v eyeshot kot delate, in se boste počutili veliko bolje, če je videti organizirano. Najboljši način, da se doseže, da je za nakup različnih namiznih dodatkov, ki niso samo vizualno-prijeten, ampak služijo tudi praktičen namen. V tej pisarni pripada Kristin fancy stvari, je miza opremljen s skodelico za pisala, polnilno postajo in škatlo z lepljive opombe.

Prinesite obilo Police

Police so hitro in enostavno, da bi v svojo pisarno, ki zagotavlja zelo potrebnih mestih, da robo stvari, če nimate omare ali predale. V  tej pisarni  , ki več kot oblikovalec Joanna Whittaker v  Whittaker interiors , bele police videti elegantna in ponujajo vložki za shranjevanje revij, knjig in celo houseplant ali dva .

Načrtuj vnaprej

Seveda, smo vsi verjetno koledarjev na naših računalnikih, skupaj z pop-up opomnikov, vendar pa je nekaj, kar je treba povedati, za tudi sledenje svoj urnik na realnih, živih koledarje, ki visi v vaši pisarni. V svoji pisarni, Melissa George  Polirano Habitat  razvili  koledarski sistem suho brisanje tri mesece  , ki je prav tako dekorativni in priročen. Prav sedi ob polico, ki ima veliko urad mora-bogatimi kot dobro.

Organiziranje elementov v Cubbies

Jessi Russell  je višji stilist za Stella & Dot, zato je seveda potrebuje veliko prostora za shranjevanje svoje zaloge in druge bistvene v svoji domači pisarni. Z združitvijo v  klasičnem police vključuje številne Cubbies , je mogoče organizirati in prikazati svoje robo  in  to elegantno. Če imate dovolj prostora v vaši pisarni, odločijo za polico z Cubbies resnično dosegli svoje organizacijske cilje.

Vključi Veliko regale

Elsie od  A Beautiful Mess  je pro, ko gre za ustvarjanje  v domači pisarni  , ki je ne samo na trend, ampak je tudi brezhibno organizirano. Tu ji preje in obdelujete material služi kot pisane dekor, ko jih prikaže na prostem, medtem ko se njene druge pisarniške essentials lahko lepo spravljen v ton belih skladiščnih košar. S koši, ki jih lahko prinese ta isti ravni organizacije svojo pisarno, in bonus točke, če ste označili tudi regale.

It datoteke Away

Čeprav se morda počutite malo stare šole, datoteka za mizo, je no-brainer način za skrivanje vseh teh dokumentov, ki so dolgotrajne okoli vašega delovnega prostora. V tem  minimalen elegantna pisarni  pripada Teri za  The Lovely predal , belo mizo datoteke ujema se odlično ujema z belo mizo in geometrijske umetnine, in služi kot skrivališče za vse te dokumente.

Mix Dekor in organizacija

Da, lahko popolnoma združiti organizacijo in opremo. Nič, ki pravi, da ne more organizacije lepa, ki je dokazano v  pisarni Diane  od  204 Park . Na polici v kotu, so njene knjige izpostavilo poleg okrasne predmete, kot so vaze in dragih kamnov , lepo igrajo s preostalim dekor v ženski pisarni.

Zagotoviti mesta za revije in navdih

Vaše revije, knjige, izrezki in naključnih kosov papirja lahko vsi pridejo skupaj, da deluje kot navdih v vaši pisarni, in lahko daš jim nalaga, da živijo kot dobro. Notranja oblikovalka  Vanessa Francis  ustanoviti svojo  domačo pisarno  , da je praktičen in navdihujoč, z vgrajeno v police za knjige in revije ter navdih ladji, ki stoji tik za svoj računalnik, pripravljene, da jo navdihuje ne glede na to, kaj ona dela na. Plus, da svetilka je precej neverjetno.

namestite Omarice

Če imate prostorno pisarno in proračun za delo z, menijo, prinaša v banki omar močno izboljšati svojo organizacijo. V ta  hip pisarni  pripada Nikki Mihálik od  akula Kreative  in ga je zasnoval Caroline Cressey za  rookery oblikovanje , bele omare se stvari ne bodo v soju žarometov, medtem ko so drugi pisarniški bistvene prikazana na vidnem do zgoraj v jasnih smetnjake.

Ustvari Center Command

Ukaz center v bližini vašega vhod ali v kuhinji je zelo priročno, in lahko bi to isto udobje v vaši pisarni kot tudi. Ustvarjanje “bojno postajo”, ki vključuje vaš tiskalnik, corkboard, datoteke in koledar in menijo, da je to vaša osnovna poslovanja v vaši pisarni. Pavan za  notranje zadeve Love Affair  oblikovana ravno takega območja v svoji lastni  domači pisarni in je bilo videti elegantno in lepo, preveč.

 

You may also like