Skip to main content

9 domača pisarna Ideje za vaš najbolj produktivnih vesolje Še

Z oddaljenih mest, samostojne kariere, in fleksibilnost delodajalca, več in več ljudi, so se odločili iz devetih do petih v kabino. Namesto, oni ostati doma.

Izrezovanje delovnem mestu moteča, gneča pisarne, in kar je najpomembnejše, za vožnjo v službo krat, tisti, ki lahko dobite na spletu in se delo ne da bi zapustili hišo, so na splošno srečnejši in bolj produktivni. In tudi nihče ne sodi za bivanje v pižamah preteklih 10:00 ali kaj jedo za kosilo. Bonus.

Toda že v produktivnih delovnih ur je potreben prostor, ki ga omogoča.

Če nimate radi prostora delate v precej pošteno, boste imeli težko dogaja tam. In vsi vemo, da je težko dovolj že opravljeno delo na prvem mestu, kajne?

Tu so naši 9 pisarna ideje za vaše najbolj produktivno prostor še:

Najti pravi prostor

Izbira pravega prostora v vašem domu za pisarno, kot se morda zdi no-brainer, ampak vzemite si trenutek, da preuči vse možnosti. Morda se zdi očitno, da bo najmanjši in najmanj uporablja, spalnico, vendar je večja, sončno gost spalnica boljša izbira? Lahko prostor naredil dvojno dolžnost, ko redki gostje ostali z vami?

Če imate razkošje velikega doma, je pomembno tudi, da razmisli, če si naredil ali ne želite, da se v območju z veliko prometa. Če koncentrat najbolje pa sredi hrupa in dejavnosti, soba off dnevni sobi je dobra izbira. Za mirno azil, mora rezervno spalnico dol po hodniku zagotavlja več miru in samote.

Imajo vse, kar je na pripravljen

Saj ne bi dal svoj jedilni pribor v pralnici, zato ne štejejo vaši pisarni kot popolna, dokler ne bo založena z pisala, papir, kuverte, in vse pomembne polnilniki. Manj krat na dan moraš iti v iskanju nečesa, bolje je.

Ampak hej, ne pozabite vzeti odmor. Ni razloga, da paket kosilo, kajne?

Embrace naravno svetlobo

Ljudje so programirani, da se počutijo srečnejši (in upajmo, glej večjo produktivnost), kadar je izpostavljen naravne svetlobe. Vzemite karkoli okno prostora imate in poudari s postavitvijo vašega domači pisarni. Če je prostora dovolj, prekinil kabina-standardov in float svojo mizo stran od stene, vzporedno k oknu. Boste postavljeni tako, da uživate v pogledu ne da ukvarjati z bleščanjem.

in umetno

Vsa okna na svetu vam ne bo dala dovolj svetlobe, ko je zunaj tema, zato ne spreglejte ambient in praktičnost poudarjeno razsvetljavo. To je tudi odlična priložnost, da svoj stil pisarno s svetlobno opremo. Dodatek delovne svetilke, namizno svetilko, in talne svetilke se lahko kombinirajo za ustvarjanje različnih razpoloženj. Idealen za zimsko delo, ko ne-tako-zgodnje-dvižne so še do pred soncem.

Shranjevanje stvari smernice za shranjevanje stvari

Ena od bolj čudovitih delih delo v domači pisarni je, da ni izdala družba metal vložitev kabinet plopped v svojem delovnem okolju. Vendar pa boste še vedno potrebovali prostor za shranjevanje pomembnih dokumentov. Poglej za chic-vendar-praktična rešitev za shranjevanje. Magazine stojala so dobre za tiste, ki imajo radi, da svoje dokumente navpično. Če ste papir odlagalnik, kot sem jaz, preprost bin ohranja piloti videti nekoliko organizirana in namerna.

Bodite na enostavnost

Pinterest je super za pisarniško navdih, vendar bo večino tega, kar vidite z zrna soli. Ob koncu dneva je delovanje veliko večje oblike. Nič ne govori, da je to tako jasno, kot izbiro mizo stol. Nimate, da gre za zajetno črnega usnja, vendar pa morajo biti prepričani, da je vaša izbira zagotavlja veliko podporo za hrbet in spodbuja dobre drže – Chic plastične ali lesene stole, ne bo ga razrežite za to delovno mesto.

Shranite vratu (ne, res), ki ga držimo vrh računalnika v višini oči. Boste videti nekoliko navzdol na zaslonu, vodenje vaše pokrovi delno zaprt in boj proti utrujenosti. Obstaja veliko elegantnih možnosti za monitor in laptop tako da vam bo dala zagon, ki jih potrebujete.

go green

Ni skrivnost, da lahko obrat ali dva naredi veliko razliko v vsakem prostoru v vašem domu. Izločiti nekaj nizko vzdrževanje rastlin, ki uspevajo v pisarniškem okolju. Sočnice so običajno varna izbira, kot tudi klasike kot kača ali gume rastlin.

Ste običajno cvet kupec? Odtrgal nekaj od jedilnico mizo šopek in jih dodajte v vazo na ali blizu vaši mizi.

Get udobno

Sweatpants so uradna oblačila za delo od doma, kajne? Toda dobili udobno, je več kot le obleke in mizo s stoli. Če je vaš poslovni prostor je dovolj velik, lahko razmislite o dodajanju bralni stol ali počivalnik za sprejemanje klicev ali ob odmori.

Če ste pričakovali, da imajo goste v vaši pisarni, imenuje nekaj prostora za njih, kot tudi. Boste odločili za bolj neformalno nastavitve, kot je opisano zgoraj, ali držijo s preprostimi stoli sooča vaš prostora na mizi? Kakorkoli, nastavitev urad za namestitev vas in kdo jo povabi v svojo pisarno zahteva mislil, kako boste uporabljali prostor.

Naj postane vaš

Samo zato, ker si doma, ne pomeni, da bi morala biti vaša domača pisarna brez osebnih dotakne. Fotografije vaše družine, navdihujoče narekovaji ali umetniškega dela, in smiselne Džidža knacks lahko vaš urad počutim bolj dostopno in svoje.

You may also like