Skip to main content

Ustvarjalna pisarna Decor Nasveti, da bi povečali svojo produktivnost

Ustvarjalna pisarna Decor Nasveti, da bi povečali svojo produktivnost

Ni skrivnost, da lahko okolje ste v igrajo pomembno vlogo pri tem, kako se počutiš, vendar ste vedeli, da lahko tudi vi bolj produktivni na delovnem mestu?

Kot se je izkazalo, da so tono neverjetno enostavno in ekonomično dekor triki lahko integrirajo v vaši pisarni  , da se boste počutili bolj napetostjo, navdih in motivirani, da se na dan, tudi med bala popoldne krize.

In lepota večina teh nasvetov je, da jih je mogoče uporabiti za skoraj vsako pisarniško-velika ali majhna, doma ali proč. Torej, ne glede na notranje razmere, s katerimi delate, poskusite z eno, dvema ali vseh osem od teh idej za ustvarjanje srečnejši, bolj zdravi in ​​bolj produktivno delovno okolje.

Razpni Razsvetljava

Optimizacijo vaše osvetlitev je eden izmed najlažjih načinov za povečanje vaše energije in zmanjša obremenitev oči, ki prihaja iz poskuša brati v slabih svetlobnih pogojih. Če lahko, čim bolj naravno svetlobo delate s kolikor je mogoče, z uporabo odklon Vetrovi za okna, namesto težke in motno. Toda tudi če je nadzor nad vašo naravno svetlobo omejena, odločili za svetle bele žarnice bo velika razlika v vaših dnevnih rezerv energije.

Decluttered Minimalizem

Minimalističen estetsko ne več kot narediti vaš prostor videti vse vrste elegantna in vabi; prav tako je lažje priti narediti stvari. Nered okrog pisarni tvega, zaradi česar se počutite preobremenjeni in veliko bolj obremenjena, kot je potrebno. Torej, cilj je, da vaš urad enostavno in brez navlake za vibe-izdihom indukcijo vsakega in vsak dan.

Navdušujoče barve

Barva je pakiran s potencialom produktivnosti, tako da jo uporabite s opustiti. Znanstvene študije pretek touting neposreden vpliv barve na tako razpoloženje in produktivnost. Blueish barve stimulirajo um, rumeni odtenki navdihuje ustvarjalnost in zelenih povzroči občutek sprostitve, ampak seveda, to lahko razlikujejo od osebe do osebe. Prepoznavanje barve, ki jih prejmejo osebno stimulativne in jih vključiti kjerkoli lahko.

poživljajoče dišave

Ključ do bivanja spodbudil vse živo dolg dan je zagotoviti, nobeden od vaših čutov so zanemarjeni, kar pomeni, da plačilni um vonji wafting skozi prostor. Peppermint se običajno uporablja za energijo in osvežitev, pomoč koncentracije, medtem ko lahko citrusy vonjav dvig in de-stres. In če ste zaskrbljeni, da boste pozabili upihnil dišečo svečo, eterična olja difuzorji so super-in ultra-varno-način, da se zagotovi vaš vonj igra je močna.

Lively Zelenje

Kot človeka, smo naravna bitja, ki lahko resno trpijo, če ne bomo imeli dovolj narave v naši dneva v dan. Na srečo, to je enostavno problem za boj. Dodajanje zelenja na svoj delovni prostor bo dober občutek vibracije, medtem ko čiščenje vaš zrak  in  ponuja več možnosti za prilagoditev in izboljšanje vaše notranjosti z okrasnimi lonci in vaze.

motivacijski Sporočila

Ko začutite, bla in navdiha, da je težko Ustalasati svoje najboljše delo. Prav tako omogoča tako enostavno pozabiti, zakaj delate tako težko, za začetek. Dodajanje nekaj kosov, da pokažejo svoje najljubše motivacijska sporočila, lahko močno vpliva na vaše dnevne proizvodnje. In v teh dneh obstaja toliko različnih tipografije stilov, odtisi in fotografije, da izberejo, da boste zagotovo našli idealno kos (ali dve), da ustreza vaš izmišljeno.

Praktično (In Pretty) za shranjevanje

Eden največjih krivcev v ozadju produktivnosti preklapljanje kaosa, ki je šuma napolnjena miza je preprosto nimajo ustreznega stanovanja za vse, kar je na njej. Vključitev Urejeno škatle za shranjevanje do hišnih stvari, kot so pisanje posoda, članek, preden jih obdelujejo, in razni pisarniški material bo takoj bo vaš prostor videti bolj organizirano in da bo celota veliko lažje, da bo tako.

Navdihujoča Vision Board

Corkboard vključuje dnevno opravke gotovo pomaga na sprednji produktivnosti, vendar dodal cilje za prihodnost v obliki fotografij in sporočil, se bo povečala svojo proizvodnjo električne energije za desetkrat. Poskusite obrnete plute ploščo v viziji krovu vključuje stvari, ki jih bi najraje doseči v bližnji in daljni prihodnosti, in gledal kot vaši dnevni ravni motivacija poveča.

 

You may also like