Skip to main content

Best Nasveti za Dekoraterstvo notranje ministrstvo

Torej imate domačo pisarno. Čestitamo! Veliko ljudi dolgih za namenski prostor v njihovih domovih, kjer se lahko osredotoči in odpraviti svoje opravke. Sicer pa lahko ideja o domači pisarni in realnost, ki ima eno zelo različni. Ob sedež v vaši hiši pomeni prijeten delo v svetišču svojega življenjskega prostora. Kako boste obdržali svoj službeni zen? Če želite ustvariti prostor, kjer boste dejansko uživali delajo, ki združuje udobno v preostali del stanovanja ali hiše (in življenja), morate razmišljati o svojih različnih možnosti za okrasitev v domači pisarni.

Morda ne mislite, da ustvarja estetsko boste uživali v vaši pisarni mora biti top poklicnim in zasebnim življenjem prioriteta. Ampak okrasitev v domači pisarni na način, ki ga imaš rad, je pravzaprav zelo močna. Ko boste uživali v prostor, ki jih želite obdržati urejeno, in je lahko tudi vam pomaga uživati ​​svoje delo. Chore razdelka v pisarno – tudi če je kje živiš – je veliko lažje, če dobiš, da gredo v prostor, ki je prijetno za vas.

S tem v mislih, da je vredno dajanje nekaj dela v okrasitev domačo pisarno. Za pomoč si začel, smo zaokrožena nekaj najboljših nasvetov spodaj.

Ostanite organizirani

Ni skrivnost. Domov pisarne lahko dobite grdo – hitro. Če želite, da se piloti v zalivu, je skušnjava, da bi zaloge na organizacijskih zabojih, predali, itd Obstaja približno milijon velikih možnosti na trgu, da pomagajo ohraniti svojo domačo pisarno v top formi. Edini problem je, da je vse preveč enostavno, da bi kup njih doma, ne da bi jih dejansko izvajanje.

Preden začnete naselitve na organizatorje predale in omare, dal nekaj misli o tem, kako si dejansko  organizirati. Kaj je dobro za vas, v preostalem vaši hiši? Če ste že v navado skeniranje svoje prejemke in vodenje stvari digitalno, zakaj kupiti Omara za vašo domačo pisarno? Če imate eno priljubljeno pisalo vedno uporabljate, zakaj kupiti pero skodelico? Ne dobijo zanič v urad organizacije hype je. Imate prilagodljivost ustvarja svoj delovni prostor. Naredi tako, da bo delo za vas dolgoročno. Ne pozabite, okrasitev v domači pisarni na način, ki ne čuti preveč sterilna, je veliko lažje, če ste izogniti kopičijo kupe zalogovnikih, mape in organizatorje.

Povzdignil svoje razmišljanje

Celo najmanjši dom urad lahko založena z veliko dekor in organizacijskih rešitev. Trik je, da izmisliti. Povečajte svojo vertikalni kvadraturo z obešanjem umetnosti ki ga ljubiš in dodal, plavajoče police ali nameščanje omare na steno. Višina vaši steni je prednost pri okrasitev v domači pisarni. Ne bojte se, da se igrivo s tem, kar visi. Odprte omare so lahko enake dele praktično in zabavno. Napolni jih z uporabnimi koši poleg pisane knjige ali smiselne tchotchkes. Nikoli ne pozabite, da je vaš dom urad prav to –  tvoja . Lahko uporabite celotno višino zidu, kot vaše platno za kar vas bo navdušila in voziti svojo produktivnost.

Cut kabel nereda

V digitalni dobi, eden od absolutnih najhujših stvari o uradih je vse tech navlake, ki se nabira. Vi verjetno morali računalnik in tiskalnik, vendar to ne pomeni, da morate strmeti na njihovo preplet kablov ves dan. Vzemite nekaj korakov, da bo vaš dom urad brez kabla nereda. Cut luknjo v zadnji privlačno polje. Usmerjevalnik in druge potrebne tehnologije lahko živi tam z vrvicami, krmljenih od zadaj. Namestite moč trak pod ali na hrbtni strani mize. Uporabite vezice in ukaz kavlje Polemika vse kable, ki se priključi na ta razdelilnik in jih hraniti po zadnji pohištva, kjer oni so daleč od oči. Presenečeni boste na poti preprosto odstranjevanje grd za vrvi bo vaše pisarne počutim čisto in svetlo.

Naj bo svetloba

Pisarne so znani po svojem ostrem razsvetljave – še posebej, fluorescents. Zakaj uradi pogosto odločijo za sterilno, hladno razsvetljavo, ki omogoča, da boste počutili kot da ste pod mikroskopom? Ker vedo, eno osnovno načelo dela: Zadostna osvetlitev olajša delo. Mi že seva oči strmel zaslonih večino dneva. Ne bi bilo slabše, z omejevanjem razsvetljavo v vaši domači pisarni. Uporabite naravne svetlobe, kolikor je to mogoče, vendar poskrbite, da boste dopolnili, kjer ne dosega. Dobro osvetljeno urad je vesel, produktiven.

Počutite se kot doma

Vaša pisarna je podaljšek vašega stanovanja ali hiše. To je treba videti in se počutim kot ena. Okrasite z enakimi temami, ki ste jih uporabljali v vaši hiši in vključuje elemente, ki jih imajo radi. Nič ni izven meja. Če ste rastlina ljubimec, odejo domačo pisarno v zeleno. Če hygge je tvoj vibe, dodajte plišastih preprogo in udobno met na vaš pisarniški stol. Ne omejujte se samo zato, ker je to delovni prostor. Boste bolj produktivni v sobi, ki vam prinaša veselje, zakaj ne bi dal nekaj več skrbi v ustvarjanju urad, da se počuti kot doma?

Začetek okrasitev domačo pisarno

Želite vedeti, najboljši način, da okrasite svojo pisarno? Z začetkom. To je res, da je preprosto. Boste intuitivno poznati osnove: pisalno mizo, stol, svetilko. Od tam, uživajte v proces iskanja kose, ki jih imajo radi, ki navdihujejo svoje najboljše delo. Okrasitev v domači pisarni lahko traja nekaj časa. Ampak imaš celo življenje za delo, tako da je vredno truda!

Kaj je nekaj načinov, da ste integrirana svojo pisarno v vašem domu? Ali imate kakšne druge pametne trike, ki jih želite deliti?

You may also like