Skip to main content

Sodobna in elegantna Ideje za vaš dom Office

Vsakdo ima drugačne potrebe za njihov delovni prostor, toliko oblikovanje ideje, ki jih nikakor ne ena velika univerzalnega. Vendar pa to ne pomeni, da se ustvarja popoln pisarniški prostor nemogoče, daleč od tega.

Torej, če se počutite preobremenjeni z idejo ustvariti prostor, ki bo omogočilo, da delo od doma, poglej ne dlje. Sestavili smo seznam predlogov, ki vam bo pomagal ustvariti domačo pisarno, ki je prav tako funkcionalno kot vabi.

1. Ustvarjanje območji izostritve

Kot si predstavljate oblikovanje za vašo pisarno, se prepričajte, da upošteva vse dejavnosti, ki jih bomo dokončali v prostoru. Več kot verjetno, boste morali vključiti mizo za uporabo, pa tudi na dokumentacijo. Ampak za dokončanje različnih nalog, lahko ločeni fokus območja koristno.

Poleg svojega glavnega delovnega prostora, pomislite vključuje dodatni sedenje za držanje pogovore ali srečanja s strankami. Druga možnost je, če obstaja več družinskih članov, ki morajo deliti prostor, da se stvari, ki jih daje vsaki osebi posamezno mesto za delo iz organizirani.

2. Vključimo veliko prostora

Vodenje urada organizirano lahko boj za mnoge. Še posebej, če ste nekoga, ki ima tendenco, da postane pokopan pod nemirni mizo, zato je ključnega pomena, da se vključi veliko rešitev za shranjevanje v vaš design.

Če imate prostor na voljo, omare ali vgradne ins so idealne za shranjevanje večjih predmetov. Odpri police je preprost način, da se pomešajo funkcionalne elemente in dekorativni elementi, kot tudi.

3. Izberite nevtralni

Eno od temeljnih spoznanj barvne teorije je, da lahko barve, ki so se odločile, da okrasite prostor močno vplivajo na naše razpoloženje. Blue, na primer, se pogosto razlaga kot pomirja, medtem ko rumena je bilo dokazano, da izzove tesnobe.

Ker je pisarniški prostor, mesto, ki ga želite imeti možnost, da ostanejo osredotočeni, lahko bilo koristno določiti velike udarce barve  in čustveni odzivi so jih prinesli – razveljavi. Namesto tega se osredotočite na izbiro večinoma nevtralno barvno paleto, ki vam bo omogočilo, da dajo večino vašo pozornost na nalogo pri roki.

4. Accent z osebnimi predmeti

Toliko, kot je pomembno, da se lahko osredotoči v pisarni, je prav tako pomembno, da se ustvari prostor, v katerem boste z veseljem preživljam čas. Ne pozabite vključiti nekaj dekor elemente in dele stene umetnosti, ki poudari vaš osebni okus.

Eden izmed najlažjih načinov za to (pa še vedno ustvarja kohezivno obliko) je, da se vaši osebni predmeti narekujejo svoje naglas barve. Potrudite se, da se ujemajo z drzne barvne odtenke v teh osebnih predmetov in jih vključiti zmerno celotnem prostoru.

5. Pripeljite na prostem

Raziskave so pokazale, da je prisotnost naravne svetlobe v strokovnih prostorih je večinoma pozitivno vpliva na produktivnost in moralo zaposlenih. Je smiselna le, da bi se ti koncepti zlahka prevede v domačo pisarno okolju, kot tudi, da bi našli način, da vključi na prostem.

Če je le mogoče, da okna sestavni del svojega modela. Razmislite o uskladitvi svojo mizo pod okensko polico in izberete niso vsiljive žaluzije. Poleg tega, ne oklevajte, da tudi na druge naravne elemente v vašem načrtu. Sveže zelenje bodo dodali barvo na prostor in povečanje vaše razpoloženje.

You may also like