Skip to main content

Sodobne Utripajoča pisarna Ideje

Sodobne Utripajoča pisarna Ideje

Ali delate od doma vsak dan ali rutinsko našli delo, ki vas spremljajo domov iz pisarne, lahko vaš dom urad hitro postal eden od prostorov v hiši, ki ga porabite največ časa. Zaradi tega je zelo pomembno, da je oblikovanje v prostoru se ukvarjajo in spodbuden. Na ta način, ne glede na to, kako se počutite o delu morate storiti, ko ste tam, oblikovanje prostora pomaga, da dvignite žganja in vam poganjanje do uspeha. Tam je poljubno število načinov za ustvarjanje prostora, ki navdihuje ustvarjalnost in pogon. Barve , vzorci in umetnosti so vsi dober kraj za začetek. Ali pa, če tisto, kar potrebujete, je miren prostor za zbiranje svoje misli in ostrino, se lahko vaš prostor pomagajo narediti tudi to. Pomirja, nevtralna barvna paletain minimalistična oprema bo okrepila svojo zen in optimizirati delovni proces. Ne glede na način dela, tam je prostor, ki vam bo pomagal, da bo vaš najboljši. In poskrbite, da boste dobili, tukaj je nekaj čudovito navdihujočih zamisli za okrasitev domačo pisarno.

Domača pisarna običajno ni največji prostor v hiši. Toda to ne pomeni, da ne more občutek, kot da imate ves prostor, kar potrebujete, da se raztezajo. Če ena stena je vse, kar imate za vašo pisarno, da si je prostora na mizi, ki se razteza čez celotno steno. Tako nikoli ne boste počutili, kot da ste omejeni le na območje okoli svojega stola.

Urad Nook

Če nimate dovolj prostora na voljo, da bi vaš dom urad celoten prostor zase, boste morali najti načine, da se vključujejo v dekor drugo sobo. Eden od načinov za to, medtem ko še vedno daje pisarniški prostori svoj prostor in osebnost, je, da se opredeli območje z barvo. V tej sobi je celoten urad pobarvana črno, medtem ko je preostali del prostora je svetlo siv. To pomaga urad biti ločeno, medtem ko še vedno zagotavlja-scene krajo oblikovalski element v širšem prostoru.

Elegantna shranjevanje za delo na domu

Prizadevanje za več shranjevanje doma nikoli ni omejena samo na uradu. Ampak to je eden izmed krajev, kjer se samodejno vprašanje predstavlja najbolj NET =. Dobra novica je, da ne gre le za shranjevanje na voljo za vašo pisarno, vendar, z malo kreativnosti lahko prideš v na funkcijo oko-lov, ki bo imel svoje datoteke, medtem ko daje svojo pisarno kul in eleganten videz.

V tej industriji, išče prostor, je Ministrstvo za notranje zadeve glede na hladnem, sodoben občutek z geometrijsko zasnovani police dogovora. Police so odličen kontrast na mizo vintage in stol sredi stoletja. Kombinacija materialov in obdobij pomaga popestrijo za majhno pisarno.

Vpadljiv Feature Wall

Nikoli ne podcenjuj moči vzorcev. Prave vzorce, ki se uporablja tudi, lahko prinese življenje v skoraj kateri koli prostor, ne glede na to, kakšne oblike ali velikosti. Torej, če je vaš dom urad je malo na majhnih strani, vendar ne želite, da se počutijo, kot je vaš dom svoje vgrajeno kabino, jazz stvari malo z močnim odmerkom vzorec.

Tu se kratki igrani stena športne ozadje v črni in beli diagonalnimi črtami je vse kar je potrebno za to droben dom delovni prostor, da gredo na naslednjo stopnjo. Kljub temu, ta prostor pametno vzdrži najemnin funkcija stene samostojno. Namesto tega so manjše pops v vzorcu tkane po prostoru v poljih umetnosti in shranjevanje. Dodatne potiskane pojasnila pomaga, da interes bo hkrati pa okvir na steno.

Ustanovi se Urad za celotno ekipo

Domov pisarne pogosto delijo prostore, zakaj ne bi naredili prostor za vsakogar? Čeprav ima samo en zid za delo z, ta prostor, se lahko prostor za dve celotnih delovnih postaj z pridobivam lesa zrn potiskane stoli. Barve tople iz stolov izstopajo od ostalega pisarni – opravljeno predvsem v odtenkih sive – da bi malo energije za to vedro delovni prostor.

elegantna Symmetry

Ta prostor je pisarniških prostorov skupni koncept korak naprej z delovno površino, s čudovitim občutkom simetrije. V enaki stoli s svojimi rose zlato noge so nadvse barvita izhodišče za dvojnih delovnih postajah. Opremljanje prostora za shranjevanje, osvetlitev, knjig in celo umetnost v vgrajeno konzolo, to 1-stena pisarniški prostori, je pričevanje o moči učinkovito in uspešno oblikovanje.

Umetnostna galerija Delo-V na domu

Ena od najlepših stvari o domače pisarne je, da je res lahko karkoli hočeš, da bo. In če imate radi umetnost, potem ni nič ustavljanja vas obrača svojo pisarno v svojo lastno zelo osebno galerijo. Ta prostor je lep primer uporabe stene obrniti pisarno v prostor, ki spodbuja ustvarjalnost in energijo um. Ob ohranjanju zelo mirno in mediative občutek, ta prostor združuje več barvita umetniška dela v galerijski steni , ki zajema dve stene. To je lahko tudi odlično rešitev, če imaš veliko umetnin, ki niso bili sposobni za delo v dekor vaših drugih prostorov.

Bright Pop Color

Barva je ena izmed najbolj neposrednih načinov v vplivu svoje notranje okolje, na načine, ki so prepričani, da te vplivajo na vrsti. Ključ je najti pravo ravnotežje med barvami, ki jih imate radi, da bi ustvarili prostor, ki ga potrebujete. Vaš dom urad morda ni treba zapolniti z enakimi barvami svetle kot vaše življenje ali družinske sobe, vendar pa še vedno lahko koristi od enega samega trenutka barvo, ki bo določil celotno območje off.

Ta prostor je študija v domačo pisarno oblikovanja v nevtralni barvni paleti. Cool stene in tla so dopolnjene s toplimi lesnimi toni na mizo, police in stoli. Kaj to prinaša vse skupaj, pa je svetlo pop rumene , ki prihaja iz omare. Brez Porazov preostali del prostora, samo trenutek tega, nasmeh indukcijo senci, je dovolj, da energijo celoten prostor, preoblikovanje je sicer navadno domačo pisarno.

Going Big z barvo

Po drugi strani pa lahko vedno gredo velike z barvo, ki zajema funkcij steno ali celo celotno sobo v vašem najljubšem odtenku. Ta krasen, kul odtenek modre je skoraj vse, kar je ta soba potreb. S tem, arhitektura stene postane vzorec, in steno kot celota zagotavlja platno za umetnost res pop.

Bit Color Povsod

Drug način, da gredo o prinaša barve na vaši domači pisarni je, da širijo naokoli. Namesto da se zanašajo samo na enem kosu ali eni senci, poskusite prinaša barve z vseh koncev, plastenjem majhne pops ustvariti velik vizualni učinek. Ta prostor dobi dejanje izravnave ravno prav, z barve širijo po prostoru za eklektično in privlačen prostor za delo.

Svetlo-Polnjena Pisarna

Ena od najlepših in najbolj zdravih stvari, ki jih lahko naredite sami v domači pisarni je, da si prostor z veliko naravne svetlobe. Tudi če ne boste imeli priložnost za dolžino stene okna na vseh straneh, bo vaš pisarniški prostor in vaše razpoloženje samo koristi od pritoka sončne svetlobe. Tudi, ko je čas odmor zvitkih okoli, ni nič boljši kot ob nekaj minut do sanjarjenje, medtem ko pogleda skozi okno.

Soba zame

Če potrebujete sobo zase, ko delate, vendar nimajo prostora za namestitev ločen domači pisarni, lahko vedno razmišljati o oblikovanju ločitev sami. Ta dom pisarniški prostor dolbe prostor, vse svoje lastne z polikarbidne steklene stene, skupaj z vrati. To je inovativna rešitev za vprašanja, prostor, ki je veliko domače pisarne trčiti.

 

You may also like