Skip to main content

10 Creative Ideoita Dining Room Walls

Ruokailuhuoneessamme seinät ovat yhtä tilaa kodissamme, joka antaa meille luova lupa tehdä jotain täysin odottamatonta. Jopa pienimmätkin ruokailutilat voi käsitellä kuviolliset tapetit ja tummat värisävyt. Kyllä, ruokasali on jaettu perheen ja vieraiden, mutta useimmiten se istuu tyhjä. Hyvä uutinen on, että koska omassa ruokasalissa ei käytetä 24/7, voit olla luova väri ja sisustus. Rakastamme ajatusta meidän ruokasalia paikka, jossa haluamme viettää enemmän aikaa. Tässä on 10 meidän suosikki ideoita luoda unelmiesi ruokailuhuone luovia seinä inspiraatioita:

1. lämmetä ruokailuhuone regeneroituina puu

Se on haaste lämmetä avoimen ruokailupaikka tai tuoda merkin tavallinen huoneeseen. Hyötykäyttöön puu aksentti ovat paikan trendi juuri nyt ja voi keskittää avoin ruokailupaikka väri ja koostumus. Ja tavallinen ruokailuhuone, puu aksentti seinä lisää kaivattua arkkitehtoninen elementti.

2. Metallinen taustakuva lisää glam neutraalille ruokasali

Jos haluat pitää ruokasali näköinen neutraali, rakenne ja kuvio on salaisuus pitää se mielenkiintoinen. Metallinen print tapetti nykyaikainen, ja graafiset kuviot tuovat valoa huoneeseen ja korosta valaisimia. Jopa kaikkein neutraali tai minimalistinen huoneessa on pilkahdus metallisen aksentteja, kunhan pidät väripaletti yksinkertainen.

3. Korosta arkkitehtonisista yksityiskohdista värillä

Ruokasali Takkasydämet antaa sinulle mahdollisuuden lisätä melko aksenttivärit ilman maalausta mitään seiniä. Ei sisäänrakennettu kaapit? Ei ongelmaa! Kiina kaapit, hutches ja jopa kirjahyllyt voidaan räätälöidä väri. Sinun kannattaa valita aksentti väri, joka ponnahtaa pois kalusteet todella esitellä sitä. Ripottele aksentti väri ympäri huonetta pöytäliinat ja kuvituksen ammattimaisesti suunniteltu tyyliin.

4. Lisää väriä ruokailuhuone seinät verhot

Aina ei ole mahdollista maalata ruokasali seinät. Olitpa vuokraaja tai et vain ei ole aikaa puuttua maali projekti, verhot voi antaa sinulle värin tarvitset. Tulosta tai kuviollinen verhot voi lisätä paljon väriä ruokasali, antaen runsaasti aksentti värit koristelu paletti. Paras kärki käyttää verhot sisustaa seinään on olla antelias heidän – tämä tarkoittaa, että lisätään ylimääräinen sarja sauvaan täyttää seinään. Jos haluat käyttää ruokasali verhot keskuksena, asenna kangas sauva paljon laajempi kuin ikkunan ja täyttää lisätilaa ylimääräisiä verhot.

5. Piristystä rento  d ining huone raidallinen

Rakastamme raidat, varsinkin seinälle. Bold vaakasuora raidat voi olla pieni ruokailupaikka näyttää suuremmalta ja antaa illuusion arkkitehtonisista yksityiskohdista. Sinun kannattaa pitää raidat yksinkertainen muutamalla värejä, varsinkin jos on pieni ruokailutila. Taideteos raidallinen ruokasalissa näyttää parhaalta, kun se on yksinkertainen ja suuri – pienet tai varattu kuvamateriaali eksyy seinä raidat.

6. Sekoita värejä ja kuvioita vahvistaa tylsä ​​ruokasali

Älä ujostele sekoittamalla kuviot ja värit kun sisustaa ruokasalissa. Sinulla on enemmän luovia vaihtoehtoja vähiten käytetty huoneet kodin, joten peloton valintoja. Jos haluat sekoittaa kuvioita (kuten raidat ja tulinen), mutta eivät halua mennä yli laidan, monochromatic väripaletti voi auttaa. Koristelu eri sävyjä samaa väriä antaa hienovarainen väripaletin ja on viipyy tahansa kuvioita tuossa väripaletti – parhaat puolet.

7. realistinen kuva seinämaalaus avautuu pieni ruokasali

Kuva seinämaalaus seinälle voi tehdä ruokasali näyttämään siltä, ​​kuin se jatkuu loputtomiin. Rauhoittava rantamaisemaa seinämaalaus antaa vieraille rentouttava näkymä nauttia illallista. Kohtele seinätulostesektorille aksentti seinään, vetämällä värit koristelu paletti. 

8. Älä pelkää rohkeita värejä teidän ruokasali seinät

Rakastamme rohkeita värejä, ja ruokasali on täydellinen paikka esitellä sitä. Pulverimaisesti huoneessa, omassa ruokasalissa voi hoitaa lempivärisi helposti. Jos et ole valmis sitoutumaan maalausta kaikki seinät suosikki rohkeita värejä, anna arkkitehtonisia yksityiskohtia ruokasali on oppaasi. Tuoli kiskot, wainscoting ja seinä muovaus antavat helposti erottaa katkoksia seinän väri. Jos ruokasali ei vielä ole seinää yksityiskohtia, jotka toimivat kaksivärinen seinät, harkitse laudaksi tai yksinkertainen raita erottaa kaksi väriä.

9.   Luo draaman kanssa ruokasali katto

Tiedämme, että meidän ruokailutilat ovat neljän seinän, mutta tiesitkö, että on olemassa viides seinä koristella? Omassa ruokasalissa katto on tärkeä osa koristelu suunnitelma. Kattokruunu on usein keskipiste oman ruokailupaikka, laittaa kaikki silmät kattoon. Voit hyödyntää tätä ylimääräistä seinän lisäämällä aksentti väri, regeneroitu puuta tai jopa tapetti. Katto on tyhjä kangas.

10. Bold taustakuva + iso aksentti color = ruokasali rocktähti

Rakastamme ruokailutilat kanssa ”wow tekijä.” Se on helpompaa kuin uskotkaan luoda upeita nykyaikaisessa ruokasalissa kotonasi taustakuvan ja värit. Yksi helpoimmista tavoista luoda julkilausuman omassa ruokasalissa seinät on taustakuva graafinen kuvio. Musta, harmaa ja valkoinen malleja antaa sinulle selkeä paletti lisätä elinvoimainen aksentti väri. Yksinkertainen väripaletti mahdollistaa taustakuva loistaa ja aksenttisi väriä tukeva rooli.

You may also like