Skip to main content

Miten Valitse Perfect ruokasali matto

Kuinka vaikeaa se voi todella olla valita ruokasali matto ? Se on yksi ensimmäisistä reaktioista saat asunnon, jotka eivät ole vielä alkaneet ostoksia yhden. Mutta pian, että se on todellakin paljon hankalampaa kuin miltä se näyttää, ja siihen liittyy paljon muutakin kuin pelkkää estetiikkaa. Oikean ruokasali matto liittyy melkoisesti suunnittelua, ymmärrystä tarpeitasi, ja tietenkin, että vaikeasti tasapainossa muodon ja toiminnan että kaikki meistä ovat sen jälkeen.

Tänään yritämme tehdä tämä valinta on paljon helpompaa ja paljon vähemmän hämmentävä osoittamalla sinua oikeaan suuntaan muutaman älykkäitä ‘matto ostoksia’ vihjeitä. Lomakauden tuo mukanaan joitakin uskomattomia tarjouksia, tämä on ehdottomasti oikea aika ostaa, että tyylikäs ja käytännöllinen ruokasali matto olet aina halunnut. Joten, miksi odottaa?

1. Mitoitus Up ruokasalissa

Paljon kuin jos kyseessä oikeiden ruokapöytä tai olohuoneen sohvalla, se on hyvä idea todella mitata koon ruokasali ja nykyiset ruokapöytä ennen selata läpi monia mattoja tarjolla. Maton on oltava vähintään 24-28 tuumaa suurempi kuin koko ruokapöytä mahtuu ruokapöytä tuolit samoin. Suurempi ruokailuhuone väliin jää enemmän tilaa seinät ja taulukon avulla voit valita vielä suurempi matto, joka ylittää tämän vähimmäisvaatimus.

Väli se vain aivan ruokailuhuone matolle

Kuka sanoo ruokasali mattoja on oltava tavallinen ja tylsä

2. Asennus sisään tunnelmoimaan

Jos haluat esitellä että kaunis parkettiliiketoiminnan ruokasalissa mutta lisää matto siihen, sitten jättää tilaa välillä matto ja seinät huone on täydellinen kompromissi. Tämä on myös edullinen ulkoasun hienoimmat ruokasalia, ja se varmasti lisää tunnelmaa asetuksesta. Mieti tyyli ruokasali, muoto teidän ruokapöytä ja nykyisiä sisustus huoneeseen ennen valintaa tyyliin matolle itse. Muista, että on mitään vaikeasti ja nopea sääntö, joka sanoo neliön ruokapöytä toimii vain neliön matto ja pyöreän pöydän menee pyöreä yksi!

Valkoinen ja sininen matto täydentää rannan tyyliin ruokasali täydellisesti

Epäsovinnainen järjestely ruokasalissa antaa matolle paistaa läpi

3. Helppo puhdistaa

Tämä ei ehkä kuulosta tärkeää pikku juttu kun todellisuudessa ostaa matto, mutta pian huomaat, että matolle, joka on helpompi puhdistaa kestää kauemmin shinier vastine paksu kudos, joka vaatii paljon huoltoa. Synteettinen, sisä-ulkokäyttöön matto, jossa on tasainen kutoa on turvallinen ja kestävä vaihtoehto ruokailupaikka runsaalla liikennettä, kun taas enemmän muodollista ruokasali, jota käytetään joskus voisi järjestää enemmän korkean huoltoa matolle. Matot valmistettu luonnon kuidut ovat myös melko helppo puhdistaa, joten se kannattaa ylimääräistä taikina kulutat tuoden kotiin.

Litteä kutoa matto tuo yksinkertaista mallia ja tyyliä ruokasali

Monivärjätyt matto kiinnittää huomiota heti

4. Aloita Matto!

Vaikka puhuimme aiemmin noin ostoksia varten matolle, joka sopii tyyli ja värimaailma olemassa olevat ruokailupaikka (tai avoin oleskelutila), vastakkainen lähestymistapa niille täysin redecorating heidän ruokasali on hyvä vaihtoehto myös. Aloita maton ruokasalissa ja anna sen sitovat yhteen erilaisia ​​elementtejä, jotka lisäät asetuksen jälkeen. Tämä varmasti tekee ostokset uusi ruokasali matto paljon virtaviivaisempi selkeä näkemys siitä, mitä haluat ja mikä toimii ruokasalissa.

Ruokasali ottaa sen värimaailma ja mallia kaunis matto

Käsityöläinen tyyli ruokailuhuone upea Matto

5. Pattern monivivahteisina

Puhua valitsemalla uuden maton, ja useimmat meistä ensin puhua väri, kuvio ja kustannuksia. Oikein; entistäkin tärkeämpää näkökohdista, kuten koko, materiaali, kudos ja kunnossapito aina takapenkillä ilmeinen estetiikkaa. Se on ymmärrettävää suuntaus, mutta jälleen kerran sinun kannattaa ensin käydä läpi muutaman ensimmäisen keskeiset vaiheet ennen hyppäämällä väri ja malli. Yksivärisiä mattoja ja overdyed matot hetkellä kuuma trendi, ja niiden avulla voit helposti lisätä värejä neutraali, nykyaikaisessa ruokasalissa. Klassisesta Välimeren matot Marokon jäljittelevät kuvioita tai nykyajan mestariteoksia abstrakteja kuvia tulevat seuraavana vuorossa.

Fabulous overdyed matto loistava violetti varastaa shown here

Värikäs tapa ankkuroida eklektinen ruokasali

6. hahmotella Style

On ollut lukuisia tilaisuuksia kun puhuimme hidas kuolema yksinomainen ruokasali, ja useimmat nykyajan kodeissa näyttävät vain halua rento ruokailutila, joka istuu vieressä keittiössä oleskelutilaa. Kaunis ja värikäs matto on täydellinen tapa määritellä ja rajata tällä alalla, antaa sille oma identiteetti, ja jossa ei suuria peruskorjauksia, kiinteät kalusteet tai jopa kohtuuttomia kustannuksia. Sen avulla voit myös luoda saaren eksoottisia, erillinen muotoilla suuremmassa elintilaa joka on selvästi nykyaikainen.

Vuosikerta tilkkutäkki loimi ruokailupaikka on avoin oleskelutila

Helppo tapa lisätä Korostusvärin ruokasaliin

7. elämäntapavalinta!

Kuinka usein käytät ruokasali? Näkeekö se aktiivisuus vain lomakaudella, vai onko se täynnä ystävien, perheen ja vieraiden lähes joka viikonloppu? Ne, jotka käyttävät ruokasalissa säästeliäästi voi valita pörröinen, viihtyisä näköinen matto valkoinen tai kevyempiä sävyjä harmaan tai kermaa. Tämä on hyvä lähestymistapa myös kodeissa, joissa ruokasalissa käytetään enemmän kuin kotitoimiston tai lasten työhuone tai käsitöitä huone. Jos olet ostamassa loimi että pieni ruokailutila, joka aiotaan käyttää säännöllisesti, tai jos et yksinkertaisesti voi pitää pawed ystäväsi pois matto, halvempi ja tukeva valinta on oikea tapa edetä.

Contemporary ruokailuhuone tilkka siniharmaa ja vaalea matto

Muhkeat Delos matto siirtymäkauden ruokasali

 

You may also like