Skip to main content

4 tapoja piristää ruokasali talousarvio

Muodollinen ruokasalia voi nopeasti tulla ikävä ja vanhentunut. Koska useimmat meistä syö suurimman osan ateriat keittiön pöydän, se on helppo unohtaa tätä tilaa, kun on aika kunnostaa.

Onneksi et tarvitse valtava budjetti päivittää ruokasalissa. Tässä neljä helppoa tapaa siistiä muodollisen ruokasali ja pyydä vieraita ooh-ta ja aah-keen rikkomatta pankki.

Aksenttimerkin seinä

Olitpa maalata seinälle rohkea uuden värin, tai valita modernin ottaa tapetti, lisäämällä aksentti seinä hetkessä päivittää ulkonäköä ruokailupaikka. Plus, koska molemmat maalit ja tapetit ovat melko edullisia, ja sovellus on helppo suorittaa, tämä projekti on yksinkertainen tapa luoda keskipiste tehtäväksi ilman suuria korjauksia.

Aloita valitsemalla mistä seinän aksentti. Tyypillisesti aksentti seinä on ensimmäinen seinä näet tultaessa huone: seinän, joka on kauimpana ovesta. Ihannetapauksessa se on myös seinään, joka ei ole ovia tai ikkunoita, jotta uusi aksentti seinään todella erottuu, ilman tunkeutumista.

Älä pelkää tehdä ilmoitus: aksentti seinät on tarkoitus olla silmäänpistävä! Nyt on aika pelata tulosteita ja malleja, lisätä muutamia metallisia aksentteja tai jopa luoda gallerian seinään muutamia perhekuvia. Kaikki käy, kunhan teet varmasti verrata aksenttisi seinä muusta huoneen.

Go eklektinen

Koordinoida jokainen elementti omassa ruokasalissa voi saada kallista. Älä pelkää käyttää eklektinen suunnittelu yhdistellä erilaisia tyylejä, valmistaa yhtenäistävän ajanjaksoja. Doing sallii enemmän vapautta laittaa suunnittelu yhdessä, että toimii oman budjetin.

Se sanoi, on olemassa muutamia asioita, voit tehdä auttaa varmistamaan, että suunnittelu pysyy koossa. Muista: ennen kaikkea tilaa pitäisi pysyä toimiva. Tee suunnitelma ja suunnittelua ennen kuin aloitat, ja tee parasta pitää toiminnon eturintamassa. Älä pelkää muokata kuten mennä. Jos on joskus niin paljon sisustuselementtejä esittää, että se saa vaikea tunnistaa toiminnallisuutta ensi silmäyksellä, paras vaihtoehto on poistaa vähemmän tarpeellista kappaletta, kunnes toiminnallisuus taas kirkastuu.

Kannattaa myös pitää huoneen yhtenäinen. Työtä löytää muutamia pieniä yksityiskohtia-värejä, muotoja, kuvioita-että voit toistaa eri osa suunnittelua. Tämä varmistaa kaikki suunnittelun elementtejä tuntuu tahallinen, eikä sattumanvaraisesti heittää yhteen.

Mieti lausuma valaistus

Yksinkertaisin tapa siistiä ruokasali pienellä budjetilla on kaupan oma perus Valaisin lausunnon Valotoiminto. Suurista riipuksia ainutlaatuinen kattokruunut, ei ole väärää esteettinen. Sinun kannattaa valita pala, joka tuntee aitoa tyylitajua. Se sanoi, on olemassa muutamia toiminnallisia neuvoja, joita on noudatettava varmistaa valaisin toimii huoneeseen.

Ensinnäkin pitää mittasuhteet huoneen. Sinun kannattaa selittää koko pöydän, ja osuudet huoneeseen itse. Jos muodollista ruokasali paikkaa 10 ihmistä, saatat haluta tutkia peräkkäin vastaavia riipuksia. Mutta, jos tilaa vain paikkaa perheen neljä, ehkä yhden kattokruunu tepsiä. Pääsääntöisesti sinun valaisimen tulisi kattaa 2/3 pöytää.

Lisäksi muista kerros valaistus siten, että ainoa valonlähde ei ole tätä yhtä ottelua. Ajattele lisäämällä joissakin ympäröivän valon muodossa upotettu valaistus, sekä muutamia aksentti kalusteet piristämään mitään pimeään. Koska ruokailutilat ovat kaikki noin tunnelma, saatat myös haluta tutkia valaistuksen, joka on voitava laittaa himmennin.

Älä unohda lisävarusteita

Accessorizing huoneessa kuin laittaisi kirsikka päälle jäätelöannos. Siinä on suuri ero. Ei tarvitse mennä hullu, koska tavoitteena on edelleen päivittää ruokasali pienellä budjetilla, mutta lisäämällä muutama viimeistely menee pitkälle.

Yritä käyttää tilaa viisaasti. Kukaan ei halua sotkua, varsinkin alueella, joka on tarkoitus järjestää paljon ihmisiä kerralla. Suuri buffet on kaunis, mutta toimii vain, jos tila sallii. Jos sinulla ei ole paljon tilaa työskennellä, parempi veto on valita pienempiä tarvikkeet kuten yksinkertainen, kukka keskipisteenä tai antiikkisen baari koriin.

Lopuksi, pitää hauskaa sen kanssa! Kotisi tulisi heijastaa kuka olet ja mitä haluat, joten älä pelkää valaa huoneen persoonallisuuttasi. Pysähdy Kirpputori ja poimia joitakin koriste lasipulloja tai maalata kävyt lapsesi täyttää lasikulho kuin keskipiste. Mitä haluat, ihastut näkemästä muodollisen ruokasali muunnos jos olet hauskaa tehdä sitä.

Antaa muodollisen ruokasali muodonmuutoksen ei tarvitse rikkoa pankki. Olemme keksiä neljä helppoa tapaa siistiä ruokasali pienellä budjetilla. Kun olet antanut näitä ideoita yrittää, kutsua kavereita kylään ja mitä he huomaavat uuden ilmeen.

 

You may also like