Skip to main content

Miten suunnitella pieni ruokailupaikka

Vain koska kotona ei ole tilaa täynnä, muodollisen ruokasali ei tarkoita et vieläkään voi luoda suuri tila viihdyttävä. Työskentely pieni ruokailupaikka voi olla kova, mutta hieman suunnittelua ja ennakoimaan, voit tehdä lähes minkä tahansa määrän neliön materiaalia työn puolestasi.

Älä usko meitä? Pidä vieritys. Siirsimme teille parasta vinkkejä suunnitella pieni ruokailupaikka poistumatta se tunne liian ahdas. Lue, mitkä ideat toimivat parhaiten omassa kotona. Meidän avullamme voit luoda tilaa, joka tuntuu yhtä määrätietoinen ja kutsuva.

Määrittele tila

Ensimmäinen askel on luoda johonkin tilaan on määritellä se. Jos ruokailupaikka on osa toista tilaa, kuten keittiö tai olohuone, olet menossa haluavat tehdä selväksi, että tämä tila on oma tehtävänsä. Näin voidaan auttaa tekemään toiminnon tilan kristallinkirkas, mikä on ratkaisevan tärkeää jokaisen menestyvän sisustus hanke.

Mitä, miten vetää se pois, on olemassa pari tapaa maahan tilaa itseensä. Voit lisätä roikkuu valaisin jollainen kuvassa yllä, mikä auttaa myös tuoda enemmän visuaalista kiinnostavuutta tilaan. Vaihtoehtoisesti voit valita sisällyttää alueen matolle alle ruokapöytä. Joko tai molemmat näistä menetelmistä on kuin viimeisen silauksen, joka auttaa ruokailupaikka tuntuu täydellinen ajatuksen sijaan, pöytä ja tuolit, jotka olivat juuri esitetty huoneeseen.

Ole luova istuimet

Joskus kun olet työskennellyt pienissä tiloissa, sinun ei ole ylellisyyttä jälkeen perinteinen ulkoasu. Vaikka normaali muodollisen ruokasali kuuluvat tyypillisesti pitkän pöydän vuorattu molemmin puolin tuoleilla, se ei tarvitse katsoa niin. Sinulla on vapaus saada luovia istuimet ja löytää järjestely, joka toimii hyvin sinulle.

Tässä mielessä, ajatella ulkopuolella ruutuun. Onko ruokailupaikka hankalassa kulmassa, jotka voisivat hyötyä pyöristetty istuma sijasta perinteisen suorakulmion tai neliön? Voisit käyttää penkit sijasta tuolit vievät vähemmän tilaa kaiken? Jos olet todella ahtaissa, voisitteko hyötyä monitoiminen istuma joka toimii varastointi?

Valitse vaaleat kalusteet

Sisustuksessa, on tärkeää pohtia suhteessa tai suhde kooltaan kaikki kuvassa tilassa. Vaikka tämä saattaa kuulostaa epämääräinen, se vain tarkoittaa sinun pitäisi pyrkiä hankkimaan esineitä, jotka näyttävät sopivan kokoiseen huoneeseen, eikä paloja tuntuu kuin ne olisi täytetty tai hukkuvat avoimessa tilassa.

Pienissä tiloissa, sinun kannattaa harkita valoa huonekaluja, mikä tarkoittaa, että se näyttää valoa kannalta visuaalisen painon. Yleensä tämä tarkoittaa valitsevat huonekaluja, joka on jaloissa. Kyky nähdä valoa selvinnyt huonekalut, sen sijaan, että se suljettu ja istuu raskaasti maahan, antaa illuusion ottaa enemmän tilaa.

Pidä se kodikas

Lopuksi pitää muistaa, että ruokailutilat ovat intiimejä tiloja. He tilat tarkoitettu ihmisille istua ja puhua tuntikausia nauttien hyvän aterian. Pieniin tiloihin luonnostaan ​​lisätä tunteen läheisyyttä, joten ei ole mitään syytä olla omaksua sitä. Jotta irti oman pienen ruokailupaikka, sinun tulisi pyrkiä, jotta se tuntuu mukava ja kodikas.

Ilmeinen vastaus, miten tämä on tuomalla tekstiileissä. Lisää noin tyynyt istuma ja jos sinulla on kyky, jotkut heittää tyynyt kuten yllä esitetystä. Pidemmälle, oikeat tarvikkeet voi myös tuoda tunnetta kodikkuus tilaan. Ajatella investoimalla joissakin rauhoittava seinälle tai saada mukavan keskipiste pöytä, joka voi tulla keskipiste.

You may also like