Skip to main content

Amazing Mustavalkoinen Ruokailuhuoneet että työ heidän mustavalkoinen magic

Olennainen tilaa kaikki perheen illallisen, ruokasali on elintärkeää – mutta usein unohdetaan – osa kodin. Välisen tilan täyttämiseksi lounge ja keittiö, se toimii usein suunnittelun välittäjänä, ei johda. Käyttämällä yksivärinen sisustus vihjeitä voi antaa ruokasalissa näkyvyyttä. Pudota selvitys kattokruunu keskiosan yli ruokapöytä, merkintä paikka syömiseen ja naurua. Muotoile tilaa epätavallisen kaareva tuolit, pöydän ympärillä nykyaikaisessa loppuun. Maalata seinät film noir sävyjä luo tunnelman kodin keskus viihdyttävä. Katsomaan meidän top kolmekymmentä ruokailutilat että häikäisyä mustavalkoisena.

pyöreä kattovalaisin vihreys maljakko mustavalkoinen ruokasali

Ympyrä merkitsee paikan, jossa perhe on yhdessä. Tämä kevyt ja valkoinen huone antaa lausunnon kattokruunu, geometrinen huippumoderni Ruokapöydän tuolit ja ponnahtaa elämään vihreästi ominaisuuksia.

eri kulmassa puulattia mustavalkoinen ruokasali

Tee suunnittelu vihjeet hienovarainen, käyttäen kuvioitu materiaaleja omassa ruokasalissa. Tämä puhdas muotoilu luo vinoja uria sen puulattia, cubbies sen silikoni tuolit ja sävytetty lasi kollektiivinen näyttö roikkuu mini kaulakoru valot.

kiillotettu lattia sifonki verhot yksivärinen ruokasali

Sellaisen valaistuksen guru tietää Pantónin VP6 valot ovat liiketoimintaa. Nämä ainutlaatuiset ruokasali riipuksia voidaan helposti Alaviiva väriteema, ja tämä kiiltävä musta puulattia, valkoinen sifonki verho ja pioni joukko yhdistelmä ei ole poikkeus.

vedosta pod tuolit yksivärinen ruokasali

Yksivärinen maali ei tarvitse olla tiukasti mustavalkoinen. Huoneesta skandinaaviseen tyyliin tuolit puuhiiltä ja monia seepia tulosteita vastaamaan viinipullot ja riipus keittiöön.

betoni pilari beat valaistus yksivärinen ruokasali

Puolittain riipus valaisimet lisää draamaa ja taiteen aterioinnin. Tee sisäänkäynti oman ruokailuhuone klassinen valkoinen-harjattu lattiat, puhdas huonekalut ja matalalla roikkuvat valon erikoisen muotoisia.

sapluuna kattokruunu laattalattia yksivärinen ruokasali

Erilaiset materiaalit voivat luovat huoneeseen, ole ristiriidassa sen kanssa. Tämä pieni kokoonpano mokka tuolit ja hämähäkinverkkorakenne kattokruunu vastaavat värit keittiön luotaessa visuaalinen painopiste. Potin vihreä lisää tunnelmaa.

puoli toimisto puoli ruokasali yksivärinen syöminen tilaa

Ruokailutiloja ei aina tarvitse olla räikeä. Tämä puinen pöytä hiilellä palkit toimii lukeminen, aamiainen, tutkimus ja ruokapöydän, laiha hiili hyllyt viivoja seinät.

minimalistinen kamera valaistus ruokasali yksivärinen

Pidä se klassinen yksinkertaisissa monochromes. Joukko kolmen kameran valot palkki kaksi mustaa ja valkoista paneelit tässä lohkossa värinen moderni keittiö suunnittelu.

valkoinen lyhty mustat seinät yksivärinen ruokasali

Valaa oman ruokailutila maistaa idän pari jättimäinen japanilaiset lyhdyt. Ympäröivät liukas mustat seinät ja katot, multi-uritettu lattia ja paju sokeriruo’on tuoleja lisätä merkin ja rakenne.

kevyt puinen pöytä ja lattia mustavalkoinen ruokasali

Haluatko sekoitus Victorian nykyaikainen ruokailupaikka? Käytä perus valkoiset seinät, kaksi dramaattista sametti tuolia ja matching sylinterimäinen riipuksia heijastuu peilin kautta.

valkoinen ranskalaiset ikkunat yksivärinen ruokailutila

Scandinavian ruokailutilat voi tehdä yksivärinen suunnittelu näyttää valoa, valoisa ja avoin. Muutama ranskalaiset ikkunat, valkoiseksi maalattua lattia ja ponnahtaa mustat kalusteet tekevät yhteinen keittiö ja ruokailutila kokin unelma.

ylösalaisin kartiomainen lyhdyt betonilattia yksivärinen ruokailu

Hyödynnä pitkänomaisen ruokailupaikka, suunnittelemalla mustavalkoisena. Betonilattia sitoo ahdistuneita musta orret, valkoiset pod tuolia ja kaksi dramaattisia sylinterimäistä kattokruunut tilaan sopii viihdyttävä.

puujalkaisina ruukkukasveja moderni mustavalkoinen ruokailutila

Pikku ponnahtaa puun tehdä mustavalkoisen lämpimämpi. Tuolin jalat ja kalpea puulattia Klassisessa ruokailu ilmeen varastaa show keskellä ruukut clambering vihreä.

sekoitus roikkuu valot yksivärinen ruokasali

Ruokaa on poikamiesboksi näyttää paremmalta kuin koskaan. Joukko musta riipuksia repsottaa yli mustavalkoinen pöytä, koska minimalistinen lounge ja keittiö tehdä itsensä niukasti.

vaakasuora riipus valoa mustavalkoinen ruokailutilat

Jo fani valkoinen keittiö? Paikka ponnahtaa musta musta cubby tuolit, katto-asennettu valot ja iso yksivärinen abstrakteja tehdä ruokailupaikka mustavalkoinen.

origami valo kiillotettu lattia mustavalkoinen ruokailutila

Keep it simple, jossa on valkoinen origami valo pöydän. Tämä alue toiminnot aamiaista, lounasta ja illallisesta kukkamaljakko yrittää venyttää sen korkeuteen. Musta puurakenne ominaisuus lisää luonnetta.

 

You may also like