Skip to main content

10 idei creative pentru pereti sufragerie

pereții sălii de mese sunt un spațiu în casa noastră, care ne dă licență creativă de a face ceva cu totul neașteptat. Chiar și cele mai mici camere de luat masa poate manipula tapet cu modele și culori de perete întuneric. Da, o cameră de luat masa este partajat cu familia și oaspeții, dar cel mai adesea stă gol. Vestea bună este că, deoarece camera ta de mese nu este folosit 24/7, poti fi mai creativ cu culoare și decor. Ne place ideea de a face camerele de luat masa un loc în care vrem să-și petreacă mai mult timp. Iată 10 dintre ideile noastre preferate pentru a crea o cameră de luat masa de vis cu inspirații de perete creative:

1. Încălziți-o cameră de luat masa cu lemn de stejar vechi

Este o provocare pentru a încălzi un spațiu de luat masa deschis sau de a aduce un caracter într-o cameră simplă. accente lemn de stejar vechi sunt pe trend chiar acum și poate să centreze un spațiu de luat masa deschis cu culoarea și textura. Pentru o sală de mese simplu, un perete accent de lemn adaugă un element arhitectural atât de necesară.

2. tapet metalic adaugă glam într-o sală de mese neutru

Dacă doriți să păstrați o cameră de luat masa în căutarea neutru, textura și modelul este secretul să-l păstrați interesant. tapet de imprimare metalic în contemporane și modele grafice aduc lumina în cameră și a evidenția corpuri de iluminare. Chiar și beneficiile cele mai neutre sau minimalist cameră de la o licărire de accente metalice, atâta timp cât vă păstrați paleta de culori simple.

3. Evidențiați detalii arhitecturale cu culoare

Sala de mese built-in-uri vă oferă posibilitatea de a adăuga culori destul de accent fără pictura nici pereți. Nu built-in dulapuri? Nici o problema! dulapuri China, hutches și chiar biblioteci pot fi personalizate cu culoarea. Veți dori să alegeți un accent de culoare care apare din cabinetry să-l arate cu adevărat off. Se presara culoarea de accent în jurul camerei cu lenjerie de masă și opere de artă pentru un stil profesional proiectat.

4. Adăugați culoare peretilor sala de mese cu draperii

Nu este întotdeauna posibil să picteze peretii sala de mese. Fie că sunteți un proprietar sau pur si simplu nu au timp pentru a aborda un proiect de vopsea, draperii vă poate da culoarea dorită. Print sau draperiile model poate adăuga o mulțime de culoare în camera dvs. de luat masa, oferindu-vă o multime de culori de accent pentru paleta de decorare. Cel mai bun sfat pentru utilizarea draperii pentru a decora un perete este de a fi generos cu ei – aceasta înseamnă adăugarea de un set suplimentar la tija pentru a completa peretele. Dacă doriți să utilizați draperii dvs. sala de mese ca un punct focal, instalați o tijă draperia mult mai largă decât fereastra dvs. și umple spațiul suplimentar cu draperii suplimentare.

5. Jazz up casual  d camera inarea cu dungi

Ne place dungi, mai ales pe perete. dungi orizontale Bold poate face un spațiu de luat masa mic arate mai mare și să dea iluzia de detalii arhitecturale. Veți dori să păstrați dungi simplu, cu cateva culori, mai ales dacă aveți o sală de mese mică. Opere de artă într-o sală de mese cu dungi arata cel mai bine atunci când este simplu și mari – mici sau lucrări de artă ocupat se pierde într-un zid de dungi.

6. Se amestecă și culori modele pentru a fixa o sala de mese plictisitoare

Nu fi timid despre amestecare modele si culori , atunci când decora camera ta de mese. Ai mai multe opțiuni creative pentru camerele cel mai putin utilizate de casa ta, astfel încât să fie fără teamă în alegerile tale. Dacă doriți să se amestecă modele (cum ar fi dungi și florale) , dar nu vreau să merg peste bord, o paletă de culori monocromatice poate ajuta. Decorarea în diferite nuanțe de aceeași culoare vă oferă o paletă de culori subtile și este acomodarea pentru orice tip de modele în acea paletă de culori – cel mai bun din ambele lumi.

7. O pictură murală fotografie realistă deschide o sală de mese mică

O pictură murală fotografie pe perete poate face look-ul sala de mese ca și cum ar merge mai departe pentru totdeauna. O pictură murală liniștitor scenă plajă oferă oaspeților o vedere relaxantă de a se bucura de cină. Tratați murale de perete ca un perete accent, trăgând culori pentru paleta de decorare. 

8. Nu vă fie teamă de culoare indrazneata pe pereti sala de mese

Ne place culoare indrazneata, iar sala de mese este locul perfect pentru a arăta off. Ca o camera de pulbere, o cameră de luat masa poate manipula cu ușurință culoarea ta preferată. Dacă nu sunteți gata să se angajeze la pictura fiecare perete in culoarea ta preferata cu caractere aldine, lasa detaliile arhitecturale ale camerei dvs. de luat masa sa fie ghidul tau. șine scaun, lambrisare și laminat perete dau separat cu ușurință pauzele de perete de culoare. În cazul în care camera dvs. de luat masa nu are deja detalii de perete care funcționează cu două-tonifiat pereți, luați în considerare adăugarea de turnare sau o bandă simplă care separă cele două culori.

9.   Creați drama cu tavanul sala de mese

Știm că camerele noastre au luat masa patru pereți, dar știați că există un al cincilea perete pentru a decora? tavanul sala de mese este o parte importanta a planului de decorare. Un candelabru este adesea punctul focal pentru spațiul de luat masa, pune toate ochii pe tavan. Puteți profita de acel zid suplimentar prin adăugarea unui accent de culoare, lemn de stejar vechi sau chiar tapet. Plafonul este pânza goală.

10. tapet Bold + mare accent de culoare = sala de mese Rockstar

Ne place camere de luat masa cu acel „wow factor.“ Este mai ușor decât crezi pentru a crea o sală de mese modernă uimitoare în casa ta cu tapet și culoare. Una dintre cele mai simple moduri de a crea o declarație pe pereti Sala de mese este tapet cu un model grafic. modele de negru, gri și alb vă oferă o paletă clară pentru a adăuga o culoare de accent vibrant. O paletă de culori simplă permite monitorului dvs. să strălucească și culoarea de accent pentru a juca un rol de sprijin.

You may also like