Skip to main content

Sufragerie Idei de design – Cum de a proiecta un spațiu de luat masa mic

Sufragerie Idei de design - Cum de a proiecta un spațiu de luat masa mic

Doar pentru că acasă nu are loc pentru o cameră plină, mese formale nu vă înseamnă încă nu se poate crea un spațiu mare pentru divertisment. Lucrul cu un spațiu de luat masa poate fi greu, dar cu un pic de planificare și chibzuire, puteți face aproape orice cantitate de muncă metri patrati pentru tine.

Nu ne crezi? Defilarea. V-am adus cele mai bune sfaturile noastre cu privire la modul de a proiecta un spațiu de luat masa mică, fără a lăsa o simt prea înghesuit. Citiți mai departe pentru a vedea care idei vor lucra cel mai bine în propria casă. Cu ajutorul nostru, puteți crea un spațiu care se simte la fel de finalitate și primitoare.

Definiți spațiul

Primul pas pentru a crea orice spațiu este să-l definească. În cazul în care spațiul de luat masa face parte dintr-o altă cameră, precum bucătărie sau zona de viață, ai de gând să vrea să facă clar că acest spațiu are propriul scop. Acest lucru va ajuta la a face funcția de cristal spațiu liber, care este crucial pentru orice proiect de succes de design interior.

În ceea ce privește modul în care să-l scoate, există două moduri de a sol un spațiu în sine. Ai putea adăuga un corp de agățat lumina ca cea din imaginea de mai sus, ceea ce va contribui, de asemenea, să aducă mai mult interes vizual în spațiul. Alternativ, ați putea alege să includă un covor zonă sub masă. Folosind una sau ambele dintre aceste metode este asemănătoare cu o atingere de finisare, care va ajuta la spațiul de luat masa simt ca un gând complet, mai degrabă decât o masă și scaune, care au fost stabilite doar în cameră.

Fii creativ, cu scaune

Uneori, atunci când lucrați cu spații mici, nu aveți luxul de a urma un aspect tradițional. În timp ce o cameră normală de mese formale ar include în mod tipic o masă lungă căptușită pe fiecare parte, cu scaune, nu trebuie să se uite în acest fel. Aveți libertatea de a obține creativ cu scaune și pentru a găsi un aranjament care funcționează bine pentru tine.

Cu asta în minte, cred că în afara cutiei. Este spatiul tau de luat masa într-un colț de incomod, care ar putea beneficia de locuri rotunjite în loc de dreptunghi tradiționale sau pătrat? ați putea utiliza bănci, în loc de scaune pentru a ocupa mai puțin spațiu în general? Dacă sunteți cu adevărat în sferturi strânse, ați beneficia de relaxare multifuncțional, care dubleaza ca memorie?

Alege mobila lumina

In designul interior, este important să se ia în considerare proporția sau relația de mărime între toate obiectele din spațiul. Deși acest lucru poate suna vag, pur și simplu înseamnă că ar trebui să facă un efort pentru sursa de obiecte care arata dimensionate adecvat pentru camera, mai degrabă decât de piese care simt ca au fost umplute sau se îneacă în spațiu deschis.

În spații mici, pe care doriți să ia în considerare mobilier lumina, ceea ce înseamnă că arată lumină în ceea ce privește greutatea vizuală. În general, acest lucru înseamnă că optând pentru mobilier, care are picioare. Fiind capabil de a vedea lumina veni prin mobilier, mai degrabă decât închis-off și așezat foarte mult pe teren, dă iluzia de a avea mai mult spațiu.

Păstrați-l confortabil

În cele din urmă, rețineți că toate camerele de luat masa sunt spații intime. Sunt spații destinate pentru oameni să se așeze și să vorbească ore în șir în timp ce se bucură de o masă bună. spații mici adăuga în mod inerent la acel sentiment de intimitate, deci nu există nici un motiv să nu-l îmbrățișeze. Pentru a profita la maximum de spațiul de luat masa, ar trebui să facă un efort pentru a face sa se simta confortabil și confortabil.

Răspunsul evident pentru modul de a face acest lucru este prin aducerea în textile. Adăugați câteva perne pentru scaune și, dacă aveți posibilitatea, unele arunca perne, cum ar fi cele prezentate mai sus. Dincolo de faptul că, accesoriile potrivite pot aduce, de asemenea, un sentiment de confort în spațiul. Gândiți-vă la investirea într-un perete de arta liniștitor sau pentru a obține o centrala frumos pentru masa, care poate deveni un punct focal.

You may also like