Skip to main content

Amazing alb-negru Camere de luat masa ca munca lor monocrom Magic

Un spațiu integral pentru orice cina de familie, sala de mese este o vitală – dar adesea trecute cu vederea – o parte a casei. Umplerea spațiului dintre camera de zi și de bucătărie, de multe ori acționează ca intermediar de proiectare, nu conduce. Folosind indicii monocrome interior poate scoate în mod dvs. sala de mese. Arunca un candelabru declarație peste mijlocul tabelului de mese, marcând la fața locului pentru a mânca și de râs. Forma spațiului cu scaune neobișnuit curbate, în jurul unei mese într-un finisaj contemporan. Vopsiti peretii in nuante film noir pentru a crea ambianță în centrul casa dvs. pentru divertisment. Uitați-vă la camerele noastre de top treizeci de mese, care efectul de orbire în alb-negru.

circular pandantiv lumina vaza verdeață negru și sala de mese alb

Un cerc mărci locul unde familia vine împreună. Această cameră de lumină și alb, face un candelabru declarație, geometrice scaune ultra moderne de luat masa și POP-uri de trai caracteristici verzi.

în mod diferit în unghi podea negru din lemn și sala de mese alb

Asigurați-vă indicii de design subtil, prin utilizarea de materiale texturate în sala de mese. Acest design curat creează caneluri diagonale în podeaua de lemn, cubbies în scaunele sale de silicon și sticlă colorată într-un afișaj colectiv de agățat lumini mini pandantiv.

lustruit perdele podea sifon monocrom Sufragerie

Orice guru de iluminat știe că luminile Panton VP6 sunt afaceri. Aceste pandantive unice sala de mese se poate cu ușurință subliniere o temă de culoare, iar acest podea de lemn lustruit negru, perdele sifon alb și Combo bujor buchet nu este o excepție.

poze înrămate pod scaune monocrome sală de mese

Un finisaj monocrom nu trebuie să fie strict alb-negru. Această cameră are scaune în stil scandinav cărbune și o serie de printuri sepia pentru a se potrivi sticle de vin și un pandantiv la bucătărie.

pilon bate sala de mese de iluminat din beton alb-negru

O lumină pandantiv semi adaugă teatru și artă la momentul mesei. Fa-o intrare pentru camera dvs. de luat masa cu podele alb-periat mobilier clasic, curat și o lumină-agățat într-o formă redusă neobișnuită.

sala de mese șablon candelabru podea cu gresie alb-negru

materiale diferite pot combina pentru a crea o cameră, să nu intre în conflict cu ea. Acest ansamblu mic de scaune din piele de căprioară și o pânză de păianjen candelabru se potrivesc culorile bucătăriei creând în același timp se concentreze vizual. O oală de verde adaugă fler.

o jumătate de birou jumătate sala de mese monocrom mananca spațiu

zone de luat masa nu au întotdeauna să fie sclipitor. Acest tabel de lemn cu cărbune grinzi acționează ca o lectură, mic dejun, studiu și masă cameră, ca cărbune rafturi linii subțiri pereți.

iluminat aparat de fotografiat minimalist monocrom sala de mese

Păstrați-l clasic în monocrome simplu. Un buchet de trei lumini aparat de fotografiat teleportare două panouri alb-negru, în acest design bucătărie modernă de culoare bloc.

alb pereți negri felinar alb-negru sala de mese

Infuza zona de luat masa cu un gust de Est, cu o pereche de felinare gigantice din China. Înconjurat de pereți și tavane slick negre, o podea cu mai multe canelate și scaune de răchită trestie adăuga caracter și textura.

lumina de masă și podea din lemn negru și sala de mese alb

Doriți să amestec victoriană cu un spațiu de luat masa contemporan? Utilizați pereți de bază alb, două scaune dramatice de catifea și de potrivire pandantive cilindrice reflectate printr-o oglindă.

ferestre franceze alb alb-negru zonă de luat masa

săli de mese scandinave poate face un aspect alb-negru de design de lumină, luminos și deschis. Câteva ferestre franceze, podea vopsite în alb și negru pete de Cabinetry face această bucătărie comună și spațiu de luat masa vis de bucatar.

lanterne cu susul în jos conice podea de beton mese alb-negru

Profitați din plin de un spațiu de luat masa alungit, prin proiectarea în alb-negru. A se leagă de podea de beton distressed căpriori negru, scaune pod alb și două candelabre dramatice cilindrice într-un spațiu perfect, pentru divertisment.

picioare din lemn ghivece cu plante din zona de luat masa modernă alb-negru

POP-uri mici de lemn face mai cald alb-negru. Scaunul picioare și palid podea din lemn de acest aspect clasic de mese fura spectacol în mijlocul unor vase de clambering verde.

amestec de lumini suspendate monocrom sală de mese

Luat masa de la pad-ul de licență nu a arătat niciodată mai bine. O serie de pandantive negru legene pe o masă de negru și alb, ca un lounge minimalist și o zonă de bucătărie să se facă rare.

orizontală negru lumina pandantiv și zonă de mese alb

Deja un fan de bucătării albe? Locul POP-uri de negru în scaune tihnite negru, lumini inserat în tavan și monocrom de mare abstractă pentru a face loc de luat masa dumneavoastră alb-negru.

lumina origami lustruit negru podea și zona de luat masa alb

Păstrați-l simplu, cu o lumină albă origami peste masa ta. Această zonă funcții pentru micul dejun, prânz și cină, în timp ce o vaza de flori incearca sa se intinda la înălțimea sa. O caracteristică de design negru din lemn adaugă caracter.

 

You may also like