Skip to main content

Cum de a alege Perfect Rug Sufragerie

Cât de greu poate fi într – adevăr pentru a alege un covor sala de mese ? Aceasta este una dintre primele reacții le primesc de la proprietarii de case care au început nu a fost încă cumpărături pentru unul. Dar ei își dau seama curând că este într – adevăr , mult mai complicată decât pare și implică mult mai mult decât simpla estetica. Alegerea dreptul de covor sala de mese implică o mare cantitate de planificare, o înțelegere a nevoilor dumneavoastră, și, desigur , acest echilibru evaziv între formă și funcție pe care noi toți sunt după.

Astăzi, vom încerca să facem această alegere mult mai ușor și mult mai puțin uimitoare de tine îndreptat în direcția cea bună , cu câteva sfaturi inteligente „covor de cumpărături“. Cu sezonul de vacanță aduce cu ea unele oferte de necrezut, acest lucru este cel mai sigur momentul potrivit pentru a face cumpărături pentru covor sala de mese elegantă și practic ați dorit întotdeauna. Deci, de ce așteptați?

1. Analizand sala de mese

La fel ca și în cazul de a alege masa din sufragerie dreapta sau living canapea cameră, este o idee bună pentru a măsura de fapt dimensiunea camerei de luat masa și masa de mese dvs. existente înainte de a începe pentru a naviga prin numeroasele covoare oferite. Covorul trebuie să fie de cel puțin 24-28 inch mai mare decât dimensiunea mesei de mese pentru a găzdui scaune de masă de luat masa, de asemenea. O sala de mese mai mare, cu mai mult spațiu între pereți și masa vă permite să opteze pentru un covor chiar mai mare, care merge dincolo de această cerință minimă.

Distanțarea doar chiar în sala de mese cu covor

Cine spune covoare sala de mese trebuie să fie simplu și plictisitor

2. Montarea cu ambianța

Dacă doriți să casetă de prezentare că parchet minunat în sala de mese în timp ce adăugarea unui covor să – l, apoi lăsând un anumit spațiu între covor și pereții camerei este compromisul perfect. Aceasta este , de asemenea , aspectul preferat în camerele cele mai exclusiviste de luat masa, și adaugă cu siguranță la ambianța de setare. Luați în considerare stilul de sala de mese, forma tabelului de mese și decorul existent în camera înainte de a alege stilul de covor în sine. Amintiți – vă că nu există nici o regulă greu și-rapid , care spune o masă pătrată funcționează numai cu un covor pătrat și o masă rotundă merge cu o singură rundă!

covor alb și albastru completează stilul plaja din sala de mese perfect

aranjament Neconventional în sala de mese vă permite să strălucească prin covor

3. Ușor de curățat

Acest lucru s-ar putea să nu sune ca un lucru mic important atunci când cumpără de fapt, covorul, dar în curând vei da seama că un covor, care este mai ușor de curățat va dura mai mult decât un omolog cu o țesătură mai lucioasă groasă, care necesită o mulțime de întreținere. Un sintetic, covor interior-exterior, cu o legătură plat este o opțiune sigură și robust într-un spațiu de luat masa, cu o multime de trafic, în timp ce o cameră mai mese formale, care este uneori folosit ar putea găzdui un covor mai mare de întreținere. Covoare realizate din fibre naturale sunt, de asemenea, destul de ușor de curățat, ceea ce face bine în valoare aluatul suplimentar cheltuiți pe aducerea unuia acasă.

Plat covor țese adaugă model simplu și stil la sala de mese

Multi covor colorat atrage atentia instantaneu

4. Începeți cu Rug!

In timp ce am vorbit mai devreme despre cumpărături pentru un covor care se potrivește schema de culoare și stil de spațiu de luat masa existente (zonă de living sau plan deschis) dvs., o abordare opusă pentru cei redecorarea complet camera lor de mese este o opțiune de mare, de asemenea. Începeți cu covorul în sala de mese și lăsați-l să se lege împreună diferitele elemente pe care le adăugați la setarea după aceea. Acest lucru face cu siguranta cumpărături pentru un nou covor sala de mese mult mai raționalizate, cu o viziune clară a exact ceea ce vrei și ce se va lucra în sala de mese.

Sala de mese este nevoie de schema de culori si tac din covor minunat

sala de mese stil Meșteșugărească, cu un covor zona superba

5. Pattern și Hues

Vorbeste despre alegerea unui nou covor, iar majoritatea dintre noi vorbim mai întâi despre culoare, model și de cost. Asta e corect; aspectele mai esențiale cum ar fi dimensiunea, materialul, țese și întreținere să ia întotdeauna o bancheta din spate la estetica evidente. Este o tendință ușor de înțeles, dar încă o dată sugerăm să mergeți mai întâi prin primii pași esențiali înainte de a sari în culoare și model. covoare colorate solide și covoare overdyed sunt în prezent o tendință de fierbinte, și vă permit să adăugați cu ușurință de culoare la sala neutră, mese modernă. covoare clasice mediteraneene, cu modele de inspirație marocană sau capodopere contemporane, cu imprimeuri abstracte vin în următoarea linie.

covor overdyed fabulos în genial mov fură spectacol aici

mod de colorat pentru a ancora sala de mese eclectic

6. delineate în stil

Au existat o multime de ocazii, când am vorbit despre dispariția lentă a sălii de mese exclusive, iar cele mai multe case contemporane par să dorească doar un spațiu de luat masa casual, care se află lângă bucătărie din zona de living. Un covor frumos și plin de culoare este modul perfect de a defini și de a delimita această zonă, dau o identitate distinctă, și de a face acest lucru fără renovări majore, program permanent sau chiar costuri exorbitante. De asemenea, vă permite să creați o insulă de stil exotic, distinct într-un spațiu de locuit mai mare, care este în mod clar modernă.

covor mozaic Vintage pentru spațiul de luat masa în zona de living în plan deschis

O modalitate simplă de a adăuga culoare de accent la sala de mese

7. Un stil de viață alegere!

Cât de des utilizați sala de mese? Are vedea activitatea numai în timpul sezonului de vacanță, sau este umplut cu prietenii, familia și oaspeții aproape în fiecare week – end? Cei care folosesc camera lor de mese cu moderație poate opta pentru un covor pufos, confortabil cu aspect în nuanțe de alb sau mai deschise de gri sau crem. Aceasta este o abordare bună , de asemenea , în casele în care sala de mese este folosit mai mult ca un birou de acasă sau de camera de studiu sau de meserii cameră pentru copii. Dacă sunteți la cumpărături pentru un covor pentru acea zonă mică de luat masa , care va fi utilizat în mod regulat, sau dacă pur și simplu nu se poate păstra prietenul tău pawed departe de covor, o alegere mai puțin costisitoare și robust este calea de urmat.

sala de mese modernă, cu o pata de albastru gri și un covor de culoare deschisă

covor Delos de plus pentru sala de mese de tranziție

 

You may also like