Skip to main content

4 moduri de a condimenta sala de mese dvs. pe un buget

săli de mese formale pot deveni rapid mohorât și depășite. Din moment ce majoritatea dintre noi mananca majoritatea meselor noastre la masa din bucătărie, este ușor să trecem cu vederea acest spațiu atunci când este timpul renovat.

Din fericire, nu aveți nevoie de un buget imens pentru a actualiza sala de mese. Iată patru moduri ușor de molid, până la o sală de mese formale și au oaspeții dumneavoastră ooh-ING și aah-ing, fără a rupe banca.

Adăugați un perete accent

Fie ca vopsea un perete o culoare nouă bold, sau de a opta pentru o nouă alternativă pe tapet, adăugând un perete de accent se va actualiza instantaneu aspectul spațiului de luat masa. În plus, din moment ce ambele vopsea si tapet sunt destul de accesibile, și de aplicare este ușor de completat, acest proiect este o modalitate simplă de a crea un punct focal, fără a efectua orice renovări majore.

Începeți prin a alege care perete de accent. De obicei, peretele accentul va fi primul perete afișat la intrarea în sală: zidul care este cel mai departe de ușă. În mod ideal, acesta va fi, de asemenea, un zid care nu are uși sau ferestre, astfel încât noul perete accent într-adevăr iese în evidență, fără intruziune.

Nu-ți fie frică să facă o declarație: pereți de accent sunt menite să fie ochi-prinderea! Acum este timpul să se joace cu imprimeuri si modele, pentru a adăuga câteva accente metalice, sau chiar pentru a crea un perete de galerie cu ajutorul unor fotografii de familie. Orice merge, atâta timp cât vă asigurați-vă că să contrasteze perete de accent de restul camerei.

Du-te eclectică

Coordonarea fiecare element din sala de mese dvs. poate obține costisitoare. Nu vă fie teamă de a folosi un design eclectic pentru a se amestecă și se potrivesc stiluri diferite, produce-chiar și perioade de timp. Făcând permite o mai mare libertate de a pune un împreună design care funcționează în bugetul dumneavoastră.

Acestea fiind spuse, există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a vă asigura că design-ul rămâne coerent. Amintiți-vă: mai presus de toate, spațiul ar trebui să rămână funcțional. Asigurați-vă un plan pentru design-ul înainte de a începe, și de a face tot posibilul pentru a păstra funcția în prim-planul. Nu vă fie teamă de a edita ca te duci. Dacă există vreodată atât de multe elemente de design prezente, care devine dificil de identificat funcționalitatea la prima vedere, cel mai bun pariu este de a elimina bucăți mai puțin necesare până când funcționalitatea devine din nou clară.

Veți dori, de asemenea, să păstreze camera unificată. Lucrul pentru a gasi cateva mici detalii-culori, forme, modele, pe care le puteți repeta în diferite aspecte ale design-ul. Acest lucru asigură toate elementele de design simt intenționat, mai degrabă decât la întîmplare aruncate împreună.

Luați în considerare de iluminat declarație

Cel mai simplu mod de molid, până la o cameră de luat masa pe un buget este de a tranzactiona pe corp de lumina ta de bază pentru o caracteristică de iluminat declarație. De la pandantive mari la candelabre unice, nu există nici o estetică greșită. Veți dori să alegeți o piesă care se simte autentic simtul de stil. Acestea fiind spuse, există câteva bucăți funcționale sfaturi pe care ar trebui să urmeze pentru a asigura dvs. de prindere funcționează cu camera.

În primul rând, ia în considerare proporțiile camerei. Veți dori să cont de dimensiunea tabelului, și proporțiile camerei dumneavoastră în sine. În cazul în care masa ta sala de mese formale scaune 10 persoane, poate doriți să se uite într-un rând de pandantive potrivite. Dar, în cazul în care camera de scaune numai familia ta de patru, poate un singur candelabru va face truc. Ca o regulă, prindere dvs. de lumină ar trebui să acopere 2/3 din tabel.

În plus, asigurați-vă că stratul de iluminat, astfel încât singura sursă de lumină nu este ca un singur corp de. Gândiți-vă la adăugarea într-o lumină ambientală sub formă de iluminat încastrate, plus câteva corpuri de accent pentru a înveseli orice colțuri întunecate. Din moment ce camerele de luat masa sunt toate despre ambianță, poate doriți, de asemenea, să se uite în iluminat, care este capabil să fie pus pe un variator.

Nu uita accesorii

Accessorizing o cameră este ca pune cireasa de pe partea de sus a unui Sundae. Se face diferența. Nu este nevoie pentru a merge nebun, deoarece scopul este de a actualiza încă o cameră de luat masa pe un buget, dar adăugând câteva atingeri de finisare merge un drum lung.

Încercați să utilizați spațiul de înțelepciune. Nimeni nu vrea dezordine, mai ales într-o zonă care este menit să dețină o mulțime de oameni dintr-o dată. Un bufet mare este frumos, dar funcționează numai în cazul în care spațiul permite. Dacă nu ai prea mult spațiu pentru a lucra cu, un pariu mai bine este de a opta pentru accesorii mai mici, cum ar fi un simplu centrală, florale sau un coș de bar antic.

În cele din urmă, sa te distrezi cu ea! Casa ta ar trebui să reflecte cine esti si ce iti place, asa ca nu-ți fie frică să infuza camera cu personalitatea ta. Oprire la o vânzare de garaj și ridica unele sticle decorative din sticla, vopsea sau conuri de pin cu copiii dvs. pentru a umple un bol de sticlă ca element central. Orice ai alege, vei iubi văzând transforma o cameră de luat masa oficială, dacă te distrezi faci asta.

Oferindu-o cameră de luat masa formale un makeover nu trebuie să sparge banca. Am venit cu patru moduri de ușor de molid, până la o cameră de luat masa pe un buget. După ce dau aceste idei o încercare, să invite niște prieteni la cină și a vedea ceea ce au observat despre noul look.

 

You may also like