Skip to main content

10 Kaunis tapoja järjestää Home Office

Olemme kaikki tunnemme sanonnan ”Siistinä toimisto-, siisti mieli”, ja se todella on yleensä totta. Kuten lähti puuttua hankkeisiin, määräajat ja kohteita teidän tehtävälistan kotona toimistossa, puhdas, kiillotettu työtila voi vain parantaa tuottavuutta. Eroon sotkua voi lievittää ahdistunut tunteita, liikaa, joten voit keskittyä työhösi eikä puhdistusta.

Estämään sotkua rakentaa ja pitää kaiken paikallaan, se voi auttaa joitakin organisaatiojärjestelmiä ennen kuin edes istua työpöydän ääressä. Olipa arkistokaappi, koreja tai uskomattoman loistava tapa järjestää, että et ole koskaan harkittu, nämä ajatukset innostaa voit järjestää kotitoimiston lopullisesti. Se tekee olosi paljon rauhallisempi ja valmis puuttumaan mitään projekti, joka tulee haluamallasi tavalla.

Varastoida Desk Tarvikkeet

Kun lähti järjestää toimistoon, on olemassa yksi paikka, jossa sinun pitäisi aloittaa-työpöydän. Se on paikka, joka on sisällä silmänkantama kuin olet työskennellyt, ja tunnet paljon parempi, jos se etsii järjestetty. Paras tapa saavuttaa tämä on ostaa erilaisia ​​kirjoituspöytä tarvikkeet, jotka eivät ole vain visuaalisesti miellyttävä, mutta myös toimia käytännön merkitystä. Tässä toimistossa kuuluvat Kristin ja hienouksia, pöydällä on varustautunut kupin kynille, latausasema ja laatikko muistilappuja.

Tuo Paljon Hyllyt

Hyllyt ovat nopea ja helppo tuoda toimistoon, joka tarjoaa kaivattua paikkoja jemma asioita, jos sinulla ei ole kaapissa tai laatikkoa. In  tässä toimistossa  tehnyt yli suunnittelija Joanna Whittaker  Whittaker Interiors , valkoinen hyllyt näyttävät tyylikäs ja tarjoavat paikkoja tallentaa lehtiä, kirjoja ja jopa huonekasvi tai kaksi .

Suunnitella etukäteen

Toki meillä kaikilla todennäköisesti kalenterit äärellä täydellinen pop-up muistutuksia, mutta siinä on jotain sanottavaa myös seurata omia aikataulun todellista, elävää kalenterit, jotka roikkuvat omassa toimistossa. Hänen toimistossaan, Melissa George  kiillotettu Habitat  kehittänyt  kolmen kuukauden kuiva poistaa kalenterin järjestelmä  , joka on yhtä koristeellinen ja kätevä. Sen rinnalla hylly, joka pitää paljon toimisto on-päässeiden samoin.

Järjestää erät Cubbies

Jessi Russell  on vanhempi stylisti Stella & Dot, joten hän luonnollisesti tarvitsee paljon tilaa tallentaa hänen varaston ja muita tärkeitä hänen kotitoimiston. Tuomalla  klassinen hyllyt mukana lukuisia cubbies , hän voi järjestää ja näyttää hänen tavarat  ja  tekevät sen tyylikkäästi. Jos sinulla on tarpeeksi tilaa omassa toimistossa, valitaanko hylly cubbies todella saavuttaa organisaation tavoitteet.

Sisältävät runsaasti Korit

Elsie of  Kaunis Mess  on pro kun se tulee luoda  kotitoimiston  joka on paitsi-trendi, mutta on myös moitteettomasti järjestetty. Täällä hänen lanka ja askartelu tarvikkeita toimivat värikäs sisustus, kun ne näkyvät ulkona, kun hänen muut toimisto olennaiseen voidaan siististi piilossa tonnia valkoista varastotilat. Kanssa roskakorit, voit tuoda tämän saman tasolle omaan toimistoon, ja bonuspisteitä, jos myös merkitä jäteastioita.

Tiedoston It Away

Vaikka se saattaa tuntua hieman vanhan koulun, tiedoston työpöytäsi on ei-murskata tapa piilottaa kaikki ne paperit, jotka viipyvä ympärillä työtilan. Tässä  minimaalinen-chic toimistoon  kuuluvat Teri of  Lovely Laatikko , valkoinen kirjoituspöytä tiedosto sopii täydellisesti valkoisen kirjoituspöytä ja geometriset taidetta, ja se toimii piilopaikka kaikille paperit.

Sekoita sisustus ja organisaatio

Kyllä, voit täysin koota organisaatiota ja sisustus. Ei ole mitään, joka sanoo, että et voi tehdä organisaation näyttää aika, joka on todistettu  Dianan toimistossa  on  204 Park . Hyllyllä nurkassa, hänen kirjoja korostuu rinnalla koriste-esineet, kuten maljakoita ja jalokiviä , pelaa hienosti muun sisustuksen feminiinissä toimistossa.

Tarjoavat Spots Lehdet ja inspiraatiota

Lehtesi, kirjoja, lehtileikkeitä ja satunnaisia paperinpalaa voivat kaikki tulla yhteen toimimaan inspiraation omassa toimistossa, ja voit antaa heille asuinpaikkoja samoin. Sisustussuunnittelija  Vanessa Francis  perustaa hänen  kotitoimiston  käytännölliseksi ja innostava, sen sisäänrakennettu hyllyt kirjoja ja lehtiä ja inspiraatiota aluksella, joka istuu oikealla takana hänen tietokoneensa, valmis innostaa häntä mitä hän työskentelee. Plus, että valaisin on melko uskomatonta.

Asenna Kaapit

Jos sinulla on tilava toimisto ja talousarvio työskennellä, harkitsee pankissa kaappeja huomattavasti parantaa organisaation. Tässä  hip toimistoon  kuuluvat Nikki Mihalik sekä  Akula Kreative  ja suunnitellut Caroline Cressey on  Rookery suunnittelu , valkoiset kaapit säilyttää tavaroita ulos parrasvaloissa taas muut toimisto olennaiseen näkyvät selvästi näkyville ylhäällä kirkkaassa jäteastioita.

Luo Command Center

Komentokeskus lähellä eteinen tai keittiössä on uskomattoman kätevä ja voit tuoda saman mukavuuden sijoittaa toimistoon samoin. Luo ”taistelu asema”, joka sisältää tulostimen, corkboard, tiedostoja ja kalenterin ja pitävät tätä your base toiminnan omassa toimistossa. Pavan of  Interior rakkaudeksi  muotoillun juuri tällainen alue omassa  työhuoneessa , ja sai näyttämään tyylikäs ja kaunis, liian.

 

You may also like