Skip to main content

Contemporary säkenöivä Home Office Ideat

Contemporary säkenöivä Home Office Ideat

Olipa työtä kotoa päivittäin tai rutiininomaisesti löytää työtä seuraa sinua kotiin toimistosta, kotitoimiston voi helposti tulla yksi huoneet talon että vietät eniten aikaa. Sen takia on erittäin tärkeää, että suunnittelu huone on harjoittaa ja energiaa. Näin riippumatta siitä, mitä ajattelet työstä sinun täytyy tehdä kun olet siellä, suunnittelu tila on auttaa tuulelle ja kuljettaa sinut menestykseen. On niin monta tapaa luoda tila, joka inspiroi luovuutta ja ajaa. Värit , kuviot ja taide ovat kaikki hyviä paikkoja aloittaa. Tai jos mitä tarvitset on hiljainen tila koota ajatuksia ja keskittyä, tilasi voi auttaa tekemään senkin. Rauhoittava, neutraali väri palettija minimalistinen sisustus parantavat zen ja optimoida työnkulun. Mikä tahansa työ tyyli, siellä on tilaa, joka auttaa sinua olla paras. Ja varmista, että saat sen, tässä on upeita innostavia ideoita koristeluun kotitoimiston.

Home Office tyypillisesti ei ole suurin huoneeseen. Mutta se ei tarkoita, että et voi tuntea sinulla on kaikki tilaa tarvitset venytellä. Jos yksittäinen seinä on kaikki mitä on oman toimiston, anna itsellesi pöytätilaa joka kattaa koko seinän. Sillä tavalla et koskaan tuntuu, kuin jos olet rajoitu ainoastaan ​​alueen ympärillä johdolla.

Office Nook

Jos sinulla ei ole tarpeeksi tilaa antaa kotitoimiston koko huoneen itseensä, sinun täytyy löytää tapoja sisällyttää se sisustus toiseen huoneeseen. Yksi tapa tehdä se, mutta silti antaa toimistotilat oman tilansa ja persoonallisuus, on määritellä alue maalilla. Tässä huoneessa, koko toimisto on maalattu mustaksi, kun taas muualla huoneessa on vaaleanharmaa. Tämä auttaa toimistoon erillisinä mutta ne tarjoavat silti kohtauksen varastaminen suunnittelun elementin suurempi huone.

Tyylikäs Storage Kotona työskentely

Pyrkimys lisää tallennustilaa kotona ei koskaan rajoitu vain toimistoon. Mutta se on yksi niistä paikoista, joissa kysymys esittäytyy eniten puristavasti. Hyvä uutinen on, että ei ole vain tallennustilaa toimistoon, mutta hieman luovuutta voit tehdä sen silmäänpistävä ominaisuus, joka pitää tiedostot antaen toimiston viileä ja tyylikäs.

Tässä teollinen näköinen tilaa, kotitoimiston on saanut viileä, moderni tuntuma geometrisesti suunniteltu hyllyt järjestely. Hyllyt ovat täydellinen Toisin vuosikerta kirjoituspöytä ja vuosisadan puoliväliin johdolla. Sekoitus materiaaleja ja aikakausien auttaa LISÄÄ viehätys pieneen toimistoon.

Herättävä ominaisuus seinään

Älä koskaan aliarvioi kuvioita. Oikea malleja, sovellettu hyvin, voi tuoda elämää juuri mitään tilaa mitä muotoa tai kokoa. Joten jos kotitoimiston on vähän pienten puolella, mutta et halua tuntuu kotisi on oma sisäänrakennettu koppi, jazz asioita hieman vahvan annoksen kuvio.

Tässä lyhyt ominaisuus seinään urheilu tapetti mustavalkoinen vinoviivoista on kaikki mitä tarvitaan tämän petite kotiin työtilan siirtyä seuraavalle tasolle. Silti tämä tila viisaasti pidättäytyy kerroit ominaisuus seinään stand alone. Sen sijaan, pienempi ponnahtaa kuvio on kudottu koko tilan alalla ja varastointi laatikot. Ylimääräinen kuviollinen muistiinpanoja auttaa pitämään kiinnostusta käynnissä antaen yhteydessä seinään.

Office koko tiimille

Kotitoimistoihin ovat usein yhteisiä tiloja, joten miksi ei tehdä tilaa kaikille? Edes vain yksi seinä työskennellä, tämä tila tarjoaa tilaa kaksi täydellistä työpisteitä noudettaessa puun syyt-kuviollinen tuolit. Lämpimät värit tuolien erottuu muusta toimisto – tehty enimmäkseen harmaan sävyillä – tuoda hieman energiaa tähän seesteinen työtilaa.

tyylikäs Symmetry

Tämä tila kestää Jaetut toimistotilat käsite askeleen pidemmälle työalueella suunniteltu upea tunne symmetria. Identtiset tuolit niiden nousi kultaa jalat ovat ihanan värikkäitä lähtöpisteestä Twin työpisteissä. Istuva varastointi, valaistus, kirjoja ja jopa taiteen osaksi sisäänrakennettu konsoli, tämä 1-seinä toimiston alueella on osoitus valtaa tehokasta ja järkiperäistä suunnittelua.

Work-In Art Galleria Kotona

Yksi kauneimmista asioita kotitoimiston on, että se todella voi olla mitä haluat sen olevan. Ja jos rakastat taidetta, niin mikään ei estä sinua kääntää toimiston ikioma henkilökohtainen taidegalleria. Tämä tila on kaunis esimerkki käyttää seinien kääntää toimiston tilaan innostaa luovuuteen ja energisoi mieli. Säilyttäen hyvin rauhallinen ja mediative tuntuu, tämä tila yhdistää useita värikkäitä taideteoksia osaksi gallerian seinään , joka ulottuu kaksi seinää. Tämä voi myös olla hyvä ratkaisu, jos sinulla on useita taideteoksia, joita et ole voineet työskennellä osaksi sisustus teidän muiden huonetta.

Bright väripilkku

Väri on yksi suorin tavoista osaksi vaikutus sisustukseen ympäristöön tavoilla, jotka ovat varmasti vahinkojen syntymistä puolestaan. Tärkeintä on löytää oikea tasapaino värien rakastat luodakseen tilaa että tarvitset. Kotitoimiston ei ehkä tarvitse täyttää samoja kirkkaita värejä kuin elävä tai perhehuoneita, mutta se voi silti hyötyä hetkeäkään väri, joka asettaa koko alue pois.

Tämä tila on tutkimuksen kotitoimiston muotoilun neutraali väripaletti. Viileä seinät ja lattiat täydentävät lämpimät puun sävyt desk, hyllyt ja tuolit. Mikä tuo kaiken yhteen, on kuitenkin kirkas pop keltainen , joka tulee kaapista. Ilman vastustamaton lopun tilan, vain hetki tämän hymy aiheuttavia sävy riittää tarmoa koko huoneen, muuttaen muuten tavallinen kotitoimiston.

Going Big Color

Toisaalta, voit aina mennä iso ja väri, joka kattaa ominaisuus seinään tai jopa koko huoneen suosikki varjossa. Tämä upea, viileässä varjossa sininen on lähes kaikkea, että tässä huoneessa tarpeisiin. Sen arkkitehtuuri seinä tulee kuvio, ja seinän kokonaisuutena tarjoaa kankaalle taiteen todella pop.

Hieman Väri Kaikkialla

Toinen tapa edetä tuo väriä kotitoimiston on levittää sitä ympäri. Sijaan, että turvaudutaan vain yksi kappale tai yksi varjossa, kokeile tuomassa väri eri puolilta, kerrospukeutuminen pieni ponnahtaa luoda suuri visuaalinen vaikutus. Tämä tila saa tasapainoilua juuri oikea, väreillä levisi tilaa eklektinen ja mukaansatempaavan tilaa työskennellä.

Valoisat Office

Yksi mukavimmista ja terveellisin asioita, joita voit tehdä itse kotitoimiston on antaa itsellesi tilaa runsaasti luonnonvaloa. Vaikka sinulla ei ole mahdollisuutta seinän pituus ikkunat puolelta, toimistotiloja ja mielialaa vain hyötyä virtaa auringonvalossa. Myös silloin, kun tauko taas koittavat, ei ole mitään parempaa kuin ottaa muutaman minuutin unelmoida kun katse ulos ikkunasta.

Tilaa Yourself

Jos tarvitset tilaa itse kun työskentelet, mutta ei ole tilaa majoittaa erillinen kotitoimiston, voit aina ajatella tehdä erotuksen itse. Tämä koti toimistotilaa louhii tilaa aivan oma kanssa ympäröity lasiseinät täydellisenä ovi. Se on innovatiivinen ratkaisu kysymyksiä tilaa, että monet kotitoimistojen törmätä.

 

You may also like