Skip to main content

Moderni ja tyylikäs Ideoita kotitoimistoon

Jokaisella on erilainen joukko tarpeita työtilan, niin monet suunnitteluideoiden eivät suinkaan yksi koko sopii kaikille. Kuitenkin, se ei tarkoita, että luo täydellisen toimistotilat on mahdotonta, kaukana siitä.

Joten, jos et tunne hukkua ajatusta tilan, jonka avulla voit työskennellä kotona, katso enää. Olemme koonneet listan ehdotuksia, joiden avulla voit luoda kotitoimiston joka on yhtä toimiva kuin kutsuva.

1. Luo painopistealueet

Kuten te kuvittelette suunnittelun oman toimiston, muista ottaa huomioon kaikki toiminta voit suorittaa tilaan. Enemmän kuin todennäköistä, sinun täytyy sisällyttää työpöytä käyttää toisaalta torjumaan paperityötä. Vaan suorittaa erilaisia ​​tehtäviä, erillinen painopistealueet voi olla hyödyllistä.

Lisäksi tärkeimmät työtilan, ajattele sisältyy lisänä oleskelualue keskusteluja tai kokoukseen asiakkaiden kanssa. Vaihtoehtoisesti jos on useita perheenjäseniä, jotka tarvitsevat jakaa tilaa, pitää asiat järjestyksessä antamalla kunkin henkilön yksilön paikka työskennellä.

2. Sisällytä runsaasti säilytystilaa

Pitää toimisto järjesti voi olla taistelua monille. Varsinkin, jos olet joku, jolla on taipumus tulla haudattu kuriton työpöytä, joten on tärkeää sisällyttää runsaasti säilytystilaa ratkaisujen suunnittelua.

Jos sinulla on tilaa, kaappien Takkasydämet ovat ihanteellinen varastointiin suurempia kohteita. Hyllykkö on helppo tapa sekoittaa toiminnallisia kohteita ja sisustus piirteitä.

3. Valitse Neutraalilla

Yksi keskeisistä oivalluksia väri teoria on, että värit on valittu koristaa tila voi olla suuri vaikutus meidän tunnelmia. Sininen, esimerkiksi tulkitaan usein rauhoittava, kun taas keltainen on osoitettu herättävän ahdistusta.

Koska toimistotilaa on paikka, että haluat pystyä pysyä keskittyneenä, se voi olla hyödyllistä asettaa suuria lyöntejä väri  ja tunteita tuovat – sivuun. Sen sijaan keskittyä valitsemalla kutakuinkin neutraali väripaletti, jonka avulla voit laittaa suurimman osan huomiosi käsillä olevaan tehtävään.

4. Accent Kun henkilökohtaiset tavarat

Niin paljon kuin se on tärkeää pystyä keskittymään omassa toimistossa, se on myös tärkeää luoda tila, jossa voit olla onnellinen viettää aikaa. Älä unohda sisällyttää muutama sisustus elementtejä ja paloja seinälle, jotka korostavat omaan makuun.

Yksi helpoimmista tavoista tehdä tämä (samalla kun se aikaansaa yhtenäisen muotoilu) on sallia henkilökohtaiset tavarat sanella Korostusvärien. Tee parasta vastaamaan rohkeita sävyjä näissä henkilökohtaiset tavarat ja ottaa ne säästeliäästi koko huoneeseen.

5. Tuo ulkona

Tutkimus osoittaa, että läsnäolo luonnonvaloa ammatillisessa tiloissa on erittäin myönteinen vaikutus työntekijöiden tuottavuutta ja moraali. Se vain on järkevää, että nämä käsitteet olisi helposti kääntää kotiin toimistoympäristössä samoin, joten löytää tapa sisällyttää ulkona.

Mahdollisuuksien mukaan tehdä Windows olennainen osa suunnittelua. Mieti kohdistamalla työpöytäsi alle ikkunalaudalle ja valitsemalla puuttumattomien kaihtimet. Lisäksi älä epäröi ottaa mukaan muita luonnon elementtejä omaan suunnitteluun. Tuore vihreys lisää väriä tilaa ja parantaa mielialaa.

You may also like