Skip to main content

Best Vinkkejä Sisustus kotitoimiston

Joten sinulla on kotitoimiston. Onnittelut! Paljon ihmisiä kaipaavat avaruussovelluksien kodeissaan, jossa he voivat keskittyä ja puuttua niiden-DOS. Tästä huolimatta ajatus kotitoimiston ja todellisuuden joilla voi olla hyvin erilainen. Jolla on toimisto talosi tarkoittaa kutsuva työtä pyhäkköön oman asuintilaa. Miten pidät toimiston zen? Jos haluat luoda paikka, jossa voit todella nauttia työskentelystä joka integroituu mukavasti osaksi loput talon tai huoneiston (ja elämän), sinun täytyy ajatella eri vaihtoehtoja koristamaan kotitoimiston.

Et voi ajatella, että luodaan esteettinen nautit omassa toimistossa tarvitsee olla huippu työelämän prioriteetti. Mutta koristelu kotitoimiston tavalla rakastat on oikeastaan ​​aika voimakas. Kun nauttia tilaa, haluat pitää sen siistinä, ja se voi myös auttaa sinua nauttimaan työsi. Urakka menossa toimistoon – vaikka se on missä asut – on paljon helpompaa, kun saat mennä tilaan, joka on miellyttävä sinulle.

Tässä mielessä, se kannattaa laittaa hieman työelämästä koristamaan kotitoimiston. Auttaa sinut alkuun, olemme pyöristettynä joitakin alkuun vinkkejä alla.

Pidä asiat järjestyksessä

Ei ole mikään salaisuus. Kotitoimistoihin voi saada sotkuinen – nopeasti. Pitämään paalut loitolla, se on houkuttelevaa varastoida organisaation roskakorit, laatikot, jne. On noin miljoona suuri vaihtoehtoja markkinoilla auttaa pitämään kotitoimiston huippukunnossa. Ainoa ongelma on, että se on aivan liian helppoa tuoda kasan ne kotiin ilman todella toteuttaa niitä.

Ennen kuin aloitat sileää ylös laatikkoon järjestäjät ja arkistokaappien laittaa ajatellut miten itse  järjestää. Mikä toimii hyvin sinulle muualla talosi? Jos olet jo tapana skannata kuitit ja pitää asiat digitaalisesti, miksi ostaa arkistokaapin kotitoimiston? Jos sinulla on yksi suosikki kynää käyttämään aina, miksi ostaa kynä kupin? Älkää ajautunut organisaatiosta hype. Sinulla on mahdollisuus luoda omia työtila. Tehdä sen tavalla, joka toimii sinulle pitkällä aikavälillä. Muista, sisustus kotitoimiston tavalla, joka ei tunnu liian steriili on paljon helpompaa, kun olet välttää kertyy paaluilla roskakorit, kansiot ja järjestäjät.

Uudentasoinen ajattelu

Pienikin kotitoimiston voi olla täysin varusteltu suuri sisustus ja organisaation ratkaisuja. Temppu on keksittävä. Maksimoida pystysuora neliön kuvamateriaalia hirttämällä taidetta rakastat, lisäämällä kelluvia hyllyille tai asentamalla kaapit ylös seinälle. Korkeutta on seinä on valttia koristelu kotitoimiston. Älä pelkää saada leikkisä mitä ripustaa. Avoin kaapit voisi olla tasan käytännöllistä ja hauskaa. Täyttää ne hyödyllistä roskakorit rinnalla värikkäitä kirjoja tai mielekästä tchotchkes. Koskaan unohda, että kotitoimiston on juuri sitä –  sinun . Voit käyttää koko seinän korkeus kuin kuvapinnan mitä innostaa sinua ja ajaa tuottavuutta.

Leikkaa johto sotkua

Digitaalisessa ikä, yksi ehdoton pahin asioita toimistoissa on kaikki tech sotkua kertyy. Luultavasti tietokoneen ja tulostimen, mutta se ei tarkoita, sinun täytyy tuijottaa heidän vyyhti kaapeleita koko päivän. Ottamaan askeleita pitää kotitoimiston vapaa johto sotkua. Leikkaa reikä takana houkutteleva ruutuun. Reitittimen ja muut tarvittavat tech voi elää siellä köysillä syötetään takaisin. Mount jatkojohtoa alla tai takana työpöydän. Käytä nippusiteet ja komento koukut vääntämään kättä tahansa johdot jotka saavat kytketty virrankulutusta ja ruokkia niitä pitkin takaisin huonekalujen missä he pois näkyvistä. Sinulta hämmästynyt tavasta yksinkertaisesti poistamalla silmätikku johdot tekevät toimiston tuntuu puhdas ja kirkas.

Tulkoon valo

Toimistot ovat tunnettuja niiden Stark valaistus – erityisesti fluorescents. Miksi toimistot valitsevat usein steriili, kylmä valaistus, joka tekee sinusta tuntuu et mikroskoopilla? Koska he tietävät, yksi perustyötä periaate: riittävä valaistus helpottaa työtä. Olemme jo rasittaa silmämme tuijottaen näytöt suurimman osan päivästä. Älä pahentaa sitä rajoittamalla valaistus kotitoimiston. Käytä luonnonvaloa mahdollisimman paljon, mutta muista täydentää, jos se jää. Hyvin valaistu toimisto on onnellinen, hedelmällinen.

Ole kuin kotonasi

Toimistosi on laajentaa talon tai asunnon. Sen pitäisi näyttää ja tuntuu yksi. Koristele samoja teemoja olet käyttänyt talon ja sisällyttää kohteita rakastat. Mikään ei ole tabu. Jos olet kasvi rakastaja, huopa kotitoimiston vihreällä. Jos hygge on fiilis, lisää muhkeat matto ja kodikas heittää oman työtuoli. Älä rajoita itseäsi vain siksi tämä on työtila. Sinulta tuottavampia huoneessa, joka tuo iloa, niin miksi ei laittaa erityisen huolellinen luomiseen toimisto, joka tuntuu kodilta?

Aloita koristelu kotitoimiston

Haluatko tietää paras tapa sisustaa toimistoon? Aloittamalla. Se on todellakin niin yksinkertaista. Tulet intuitiivisesti tietää olennaiseen: pöytä, tuoli, lamppu. Sieltä nauttia prosessi löytää kappaletta rakastat innoittavat parhaat työsi. Sisustus kotitoimiston voi viedä aikaa. Mutta sinulla on koko elämänsä työtä, joten se on vaivan arvoista!

Millä tavoin olet integroinut toimiston kotiisi? Onko teillä muita fiksu temppuja haluat jakaa?

You may also like