Skip to main content

9 kotitoimistoon Ideoita tuottavin Space Vielä

Kauko työpaikkoja, freelance uran, ja työnantajan joustavuutta, yhä useammat ihmiset ovat valinneet ulos yhdeksästä viiteen pukukoppi. Sen sijaan he pysyä kotona.

Leikkaamiseen työpaikalla häiriötekijä, tungosta toimistoja, ja mikä tärkeintä, matka-ajan, jotka voivat saada verkossa ja tehdä työtä ilman jättää talon ovat yleensä onnellisempia ja tuottavampia. Ja myös kukaan tuomitsee heitä pysyä niiden pyjama aiemmin klo 10 tai mitä he syövät lounaaksi. Bonus.

Vaan saada tuottavassa työssä tuntia vaatii tilaa, joka sallii sen.

Jos et rakasta tilaa olet työskennellyt, rehellisesti, sinun on vaikea menossa sinne. Ja me kaikki tiedämme tarpeeksi vaikeaa saada työtä ensimmäinen paikka, eikö?

Tässä ovat 9 kotitoimiston ideoita tuottavin tilaa vielä:

Etsi oikea tila

Oikeiden tilaa kotona ja toimistossa voi tuntua ei-murskata, mutta hetki harkita jokaista asetusta. Se saattaa tuntua itsestään selvältä ottaa pienin tai vähiten käytetty makuuhuone, mutta on suurempi, aurinkoisempi vierashuone parempi vaihtoehto? Voiko huoneeseen toinenkin tehtävä, kun harvoin vieraita luonanne?

Jos sinulla on ylellisyyttä suuri kotiin, se on myös tärkeää ottaa huomioon, jos tai eivät halua olla paljon liikettä. Jos keskittyä parhaiten, kun keskellä melua ja toimintaa, huone pois olohuoneesta on hyvä valinta. Hiljainen-hakijoita, vapaa makuuhuone pitkin käytävää pitäisi tarjota enemmän rauhaa ja yksinäisyyttä.

On kaikki valmiina

Ette laittaa hopean omassa pesutupa, joten älä laske toimistoon täydellinen kunnes se on täysin varusteltu kynät, paperi, kirjekuoret, ja alati tärkeän latureita. Mitä vähemmän kertaa päivässä sinun täytyy mennä etsii jotain, sen parempi.

Mutta hei, älä unohda pitää taukoja. Mitään syytä pakata lounas, eikö?

Embrace luonnonvaloa

Ihminen on ohjelmoitu onnellisempi (ja toivottavasti katso lisääntynyt tuottavuus), kun se altistetaan luonnonvaloa. Toteutettava kaikki ikkuna tilaa sinulla on ja korostaa sen ulkoasu kotitoimiston. Jos tilaa on, rikkoa koppi-standardeja ja kellua työpöydän päähän seinästä, yhdensuuntaisesti ikkunan. Sinulta sijoitettu nauttia katsella ilman käsitellä kanssa häikäisyä.

ja keinotekoinen

Kaikki ikkunat maailmassa ei anna sinulle tarpeeksi valoa, kun ulkona on pimeää, joten älä unohtaa tunnelma ja käytännöllisyyttä aksentti valaistus. Tämä on myös suuri mahdollisuus muotoilla toimiston valaistus sisustus. Lisäksi on tehtävä, pöytävalaisin, ja lattia lamppu voi yhdistää luoda erilaisia ​​tunnelmia. Täydellinen talvi työ, kun jopa ei-niin-aikaisen nousijat ovat ennen aurinkoon.

Tallentaa asioita niin kuin tallentaa asioita

Yksi loistava osaa työskentelee kotitoimiston on, että ei ole yhtiön liikkeeseen metalli arkistokaappi plopped työtilassa. Kuitenkin sinun tulee silti paikka säilyttää tärkeitä papereita. Etsi chic-mutta-tehokasta säilyttämistä. Lehtitelineet ovat hyvä niille, jotka haluavat pitää asiakirjoja pystysuora. Jos olet pinokerääjä kuten minä, yksinkertainen bin pitää paaluilla näköinen hieman järjestäytynyttä ja tarkoituksellista.

Ole rauhassa

Pinterest on suuri toimisto inspiraatiota, mutta tekevät suurimman osan mitä näet kanssa jyvän suolaa. Lopussa päivän, toiminto olisi selvästi suuremmat muodossa. Mikään puhuu tätä niin selvästi kuin valittaessa työtuoli. Sinun ei tarvitse mennä vieviä mustaa nahkaa, mutta sinun tulee olla varma, että valinta antaa suuria selkänoja ja edistää hyvää ryhtiä – Chic muovisia tai puisia tuoleja ei aio leikata sitä tähän työhön.

Tallentaa kaulan (no, oikeastaan) pitämällä alkuun tietokoneen silmien korkeudella. Näytät hieman alaspäin näytöllä, pitää kannet osittain suljetun ja taistelevat väsymys. On paljon tyylikkäitä vaihtoehtoja näytön ja kannettavan seisoo joka antaa sinulle vauhtia tarvitset.

Go green

Ei ole mikään salaisuus, että kasvi tai kaksi voi olla suuri ero missä tahansa kodin huoneeseen. Poimia muutama vähän huoltoa kasveja, jotka menestyvät toimistoympäristöön. Mehikasveja ovat yleensä turvallinen valinta, sekä klassikoita kuten käärmeen tai kumia kasveja.

Oletko vakituinen kukka ostaja? Nyppiä muutaman päässä ruokapöydän kimpussa ja lisää ne maljakko tai lähellä työpöydän.

totutella

Sweatpants ovat virallisia vaatteita työskennellä kotona, eikö? Vaan saada mukava on enemmän kuin vain vaatteita ja työtuolit. Jos toimistotilaa on riittävän suuri, voit harkitse lukeminen tuoli tai sohva ottamiseen puhelut tai taukoa.

Jos aiotaan saada kävijöitä omassa toimistossa, luokitella joitakin tilaa niitä. Aiotteko valita vapaamuotoisemman setup, kuten edellä on kuvattu, tai pitäytyä yksinkertaisia ​​tuolit kohtaaminen pöytätilaa? Joko niin, perustaa oman toimiston tilaa sekä sinulle ja niille kutsua omaan toimistoon edellyttää ajatellaan, miten voit käyttää tilaa.

Tee siitä omasi

Vain koska olet kotona ei tarkoita, että kotitoimiston saisi persoonallisia yksityiskohtia. Valokuvia perheesi, inspiroiva lainauksia tai kuvitusta ja mielekäs knick knacks voi tehdä toimiston tuntuu enemmän lähestyttävissä ja omaa.

You may also like