Skip to main content

Luova toimisto Decor Vinkkejä maksimoida Tuottavuus

Luova toimisto Decor Vinkkejä maksimoida Tuottavuus

Ei ole mikään salaisuus, että ympäristö olet voi olla tärkeä rooli siinä, miten sinusta tuntuu, mutta tiesitkö, että se voi myös tehdä sinulle tehokkaampi työssään?

Kuten on käynyt ilmi, on olemassa ton uskomattoman yksinkertainen ja edullinen sisustus temppuja voit integroida toimistoon  , joka tekee sinusta tuntuu enemmän jännitteiset, innostuneita ja motivoituneita ottamaan päivänä, jopa pelätty iltapäivällä lama.

Ja kauneuden useimmat näistä vinkkejä on, että niitä voidaan soveltaa lähes mihin tahansa toimistoon suuri tai pieni, kotona tai muualla. Joten, ei väliä sisätilojen olosuhteet olet työskennellyt, kokeile yhtä, kahta tai kaikkia kahdeksaa näitä ajatuksia luoda onnellisempia, terveempiä ja tuottavampia työtila.

maksimointistrategian Valaistus

Optimoimalla valaistus on yksi helpoimmista tavoista lisätä energiaa ja vähentää silmien rasitusta, joka tulee yrittää lukea hämärässä. Jos pystyt, maksimoida luonnonvaloa olet työskennellyt mahdollisimman paljon hyödyntämällä läpikuultavan reipas ikkuna hoitoja kuin vahvasti ja läpinäkymätön. Mutta vaikka kontrollin luonnonvaloa on rajoitettu, valitsevat kirkkaan valkoinen sipulit tekee suuri ero päivittäisissä energiavarastoja.

decluttered Minimalismi

Minimalistinen ulkoasu tekee enemmän kuin tehdä tilaa näyttää kaikenlaisia ​​tyylikäs ja kutsuva; se helpottaa myös tehdä asioita. Sotkua ympärillä toimistoon uhkaa tehdä sinusta tuntuu hukkua ja paljon enemmän korosti kuin on tarpeen. Joten, pyritään pitämään toimiston yksinkertainen ja selkeä ja uloshengitys aiheuttavia fiilis joka päivä.

inspiroiva värit

Väri on täynnä tuottavuuspotentiaalia, joten käytä sitä luopua. Tieteelliset tutkimukset runsaasti touting suoraa vaikutusta väriä molemmin mielialan ja tuottavuutta. Sinertävä väri edistää mielen, keltainen sävyjä innostaa luovuuteen ja vihreät indusoi tunteita rentoutumista, mutta tietysti tämä voi vaihdella henkilöstä toiseen. Tunnista värien löytää henkilökohtaisesti stimuloivaa ja sisällyttää niitä missä voit.

virkistävä tuoksuja

Avain pysyminen kannustanut kaikki elää pitkä päivä on varmistaa mikään aistit laiminlyödään, ja että keinot maksavat mieli tuoksut wafting tilaa. Piparminttua käytetään yleisesti tarmoa ja virkistää, avunanto pitoisuutta, kun taas citrusy tuoksut voivat kohottaa ja de-stressiä. Ja jos olet huolissasi unohdat puhaltaa ulos tuoksulyhtyyn, eteerinen öljy diffuusorit ovat suuri-ja ultra-safe-tapa varmistaa tuoksu peli on vahva.

Lively Greenery

Ihmisinä olemme luonnollisia olentoja, jotka voivat vakavasti kärsiä, jos meillä ei ole tarpeeksi luontoa meidän day-to-day. Onneksi se on helppo ongelma torjumiseksi. Lisäämällä vihreys työtilaan tuo hyvänolon vibes puhdistettaessa ilmavarasi  ja  se tarjoaa enemmän mahdollisuuksia muokata ja parantaa sisätilojen koriste ruukut ja maljakot.

Motivaatio viestit

Kun tunnet blaa ja innoton, se on vaikeaa suoltaa parhaat työsi. Sen avulla on myös helppo unohtaa, miksi olet niin valtavasti töitä, aluksi. Lisäämällä muutamia paloja esitellä suosikki motivoiva viestit voidaan tehdä vakava vaikutus päivittäiseen lähtöön. Ja nykyään on niin paljon erilaisia ​​typografia tyylejä, grafiikkaa ja valokuvia valita, että olet varmasti löytää täydellinen pala (tai kaksi) sopivaksi fancy.

Käytännön (ja kaunis) Varastointi

Yksi suurimpia syyllisiä takana tuottavuutta Zap kaaos on sotkua täyttämä vastaanotto ei yksinkertaisesti ole, jolla on sopiva kotiin kaikesta sitä. Sisältävät siistinä säilytyslaatikoita talon asioita, kuten kirjoitusvälineet, paperit ennen niiden käsittelyä, ja erilaiset toimistotarvikkeet hetkessä tekevät tilaa näyttävät enemmän järjestetty ja tehdä siitä paljon helpompi pitää sen sellaisena.

Innostava Vision Board

Corkboard featuring päivittäin-DOS varmasti auttaa tuottavuuteen edessä, mutta lisäämällä tavoitteita tulevaisuuden muodossa kuvia ja viestejä kasvattaa tuottaa tehoa kymmenkertaiseksi. Kokeile kääntämällä korkki lauta visio hallituksen featuring asioita sinun olisi kaikkein kuten saavuttaa lähellä ja kaukana tulevaisuudessa ja katsella päivittäistä motivaatiota nousevat.

 

You may also like