Skip to main content

10 moduri frumoase de a organiza Home Office dvs.

Suntem cu toții familiarizați cu expresia „biroul Tidy, mintea ordonată,“ și de fapt, tinde să fie adevărat. După cum ați stabilit pentru a aborda proiecte, termene și elemente de pe dvs. pentru a-do list în biroul de acasă, un spațiu de lucru curat, lustruit poate îmbunătăți numai productivitatea. A scăpa de dezordine poate atenua sentimentele de anxietate, de asemenea, astfel încât să vă puteți concentra pe munca ta în loc de curățare.

Pentru a preveni aglomerarea de la construirea și de a păstra totul în locul său, aceasta poate ajuta să aibă unele sisteme de organizare înainte de a sta jos, chiar și la birou. Fie că este vorba un dulap, coșuri sau un mod incredibil de genial de a organiza pe care le-ați considerat niciodată, aceste idei vă va inspira pentru a organiza biroul de acasă o dată pentru totdeauna. Se va face să te simți mai calm o mulțime și gata de a aborda orice proiect care vine drumul tau.

Stoc pe birou Accesorii

Când ați stabilit pentru a organiza birou, există un loc unde ar trebui să înceapă-birou. Este locul în care e ca tine în termen de bătaia ochiului lucrați și veți simți mult mai bine dacă se uită organizat. Cel mai bun mod de a realiza acest lucru este de a cumpăra o varietate de accesorii de birou, care nu sunt numai vizual plăcut, dar, de asemenea, să servească un scop practic. În acest birou aparținând Kristin de Fancy lucruri, biroul este echipat cu o ceașcă pentru stilouri, o stație de încărcare și o cutie cu note lipicioase.

Adu în mulțime de rafturi

Rafturile sunt rapid și ușor pentru a aduce în biroul dumneavoastră, oferind pete mult-necesare pentru lucruri stash dacă nu aveți un dulap sau sertare. În  acest birou  realizat de către designerul Joanna Whittaker de  Whittaker Interiors , rafturi albe uite pete chic și de a oferi reviste magazin, cărți și chiar o houseplant sau două .

Planifica

Sigur, noi toți , probabil , avem calendare pe computerele noastre complete , cu memento – uri pop – up, dar nu e ceva de spus , de asemenea , programul pentru urmărirea pe calendare reale, vii care atârnă în biroul tău. În biroul ei, Melissa George de  lustruit Habitat a  dezvoltat un  sistem de calendar de ștergere uscat de trei luni ,  care este la fel de decorativ și la îndemână. Ea stă alături de un raft , care deține o mulțime de birou trebuie să-haves, de asemenea.

Organizarea Articole din Cubbies

Jessi Russell  este un stilist senior pentru Stella & Dot, asa ca ea are nevoie in mod natural o mulțime de cameră pentru a stoca inventarul ei și alte elemente esențiale în biroul ei acasă. Prin aducerea în  rafturi clasică , cu numeroase cubbies , ea poate organiza și afișa marfa ei  și  fă – o cu stil. Dacă aveți suficient spațiu în birou, opta pentru un raft cu cubbies pentru a atinge cu adevărat obiectivele organizației.

Include o mulțime de Bins

Elsie de  mizerie frumos  este un pro atunci când vine vorba de crearea  unui birou de acasă ,  care nu este numai pe-trend, dar , de asemenea , este organizat impecabil. Aici, fire și crafting ei provizii servi ca un decor plin de culoare atunci când acestea sunt expuse în aer liber, în timp ce alte elemente esențiale ei de birou pot fi ascunse cu grijă distanță de tone de containere speciale de depozitare albe. Cu pubele, puteți aduce același nivel de organizare la propriul birou, și puncte bonus dacă vă eticheta , de asemenea , recipientele.

Fișier Este departe

Deși s – ar putea simți un pic de școală veche, un fișier pentru birou este o modalitate nu-brainer pentru a ascunde toate acele documente care sunt lungite în jurul spațiului de lucru. În acest  birou minimal-chic  aparținând Teri de  The Lovely sertar , un fișier de birou alb se potrivește perfect cu birou alb și opere de artă geometrică, și servește ca loc de refugiu pentru toate aceste documente.

Se amestecă și Organizația Décor

Da, puteți aduce în totalitate împreună organizarea și decor. Nu e nimic care spune că nu poți face organizație arata destul, care este dovedit în  biroul lui Diana  de  204 Park . Pe un raft de colț, cărțile sale sunt pus în evidență alături de obiecte decorative , cum ar fi vaze si pietre pretioase , joaca frumos cu restul decorului la birou feminin.

Furnizarea de Spoturi pentru reviste și inspirație

Revistele, cărți, decupaje și piese aleatorii de hârtie pot veni împreună pentru a acționa ca sursă de inspirație în biroul dumneavoastră, și vă puteți da – le plasează să trăiască la fel de bine. Designer de interior  Vanessa Francis  înființat ei  birou de acasă  să fie practice și inspirat, cu built-in rafturi pentru cărți și reviste și masă de inspirație , care se află chiar în spatele computerului ei, gata să – i inspire indiferent de ce ea lucrează. În plus, ca corp de iluminat este destul de uimitor.

Instalați Dulapuri

Dacă aveți un birou spațios și un buget pentru a lucra cu, luați în considerare aducerea într – o bancă de dulapuri pentru a îmbunătăți foarte mult organizația dumneavoastră. În acest  birou sold  aparținând Nikki Mihalik de  Akula Kreative  și proiectat de Caroline Cressey de  Rookery design , dulapuri albe păstrează elemente din lumina reflectoarelor în timp ce alte elemente esențiale de birou sunt afișate la vedere în sus mai sus în pubele clare.

Crearea unui Centru de Comandă

Un centru de comandă în apropierea entryway sau în bucătărie este incredibil de convenabil, și vă poate aduce aceeași comoditate în biroul dvs., de asemenea. Creați o „stație de luptă“ , care include imprimanta, un corkboard, fișiere și un calendar și consideră că aceasta este baza ta de operațiuni în birou. Pavan de  interior de dragoste  artizanale doar o astfel de zonă în propriul  birou acasă , și a făcut să arate elegant și frumos, de asemenea.

 

You may also like