Skip to main content

Contemporary scintilatorii Office Home Idei

Contemporary scintilatorii Office Home Idei

Indiferent dacă lucrați de acasă în fiecare zi sau de rutină găsi de lucru în urma vă acasă de la birou, biroul de acasă poate deveni cu ușurință una dintre camerele din casa pe care iti petreci cel mai mult timp în. Din cauza asta, este foarte important ca designul din cameră să fie angajarea și energizant. În acest fel, indiferent de modul în care te simți în legătură cu munca ce trebuie să faci în timp ce ești acolo, proiectarea spațiului este de a ajuta pentru a ridica moralul si te propulsa spre succes. Există un număr de moduri de a crea un spațiu care inspiră creativitatea și unitatea. Culori , modele, și arta sunt toate locurile bune pentru a începe. Sau , dacă ceea ce ai nevoie este un spațiu liniștit pentru a aduna gândurile tale și să se concentreze, spatiul tau poate ajuta sa faci asta. O liniștitor, paleta de culori neutreși mobilier minimalist va spori zen-ul și de a optimiza fluxul de lucru. Oricare ar fi stilul dvs. de lucru, există o cameră care vă va ajuta să fie cel mai bun. Și pentru a vă asigura că ați înțeles, aici sunt cateva idei inspirationale fabulos pentru decorarea biroul de acasă.

Biroul de acasă de obicei, nu este cea mai mare cameră din casă. Dar asta nu inseamna ca nu poti simti ca ai tot camera trebuie să se întindă. În cazul în care un singur perete este tot ce trebuie pentru birou, da-te un spațiu de birou care se întinde pe întregul perete. În acest fel nu vei simti ca si cum esti limitat la numai zona din jurul scaun.

Office Nook

Dacă nu aveți suficient spațiu disponibil pentru a oferi biroul de acasă o camera intreaga pentru sine, va trebui să găsească modalități de a încorpora în decorul de o altă cameră. O modalitate de a face acest lucru, în timp ce încă oferind zona de birouri propriul spațiu și de personalitate, este de a defini zona cu vopsea. În această cameră, întregul birou este vopsit în negru, în timp ce restul camerei este un gri deschis. Acest lucru ajută la birou să fie separate, oferind în același timp un element de design-furt scena la camera mai mare.

Elegant de stocare pentru lucru la domiciliu

Căutarea spațiu de stocare la domiciliu nu se limitează doar la birou. Dar este unul dintre locurile în care întrebarea se prezintă cel mai presant. Vestea bună este că nu numai că este de stocare disponibil pentru birou, dar, cu puțină creativitate poți face într-o funcție de ochi-prinderea, care va organiza fișierele oferind în același timp un birou rece și aspect elegant.

În acest spațiu industrial cu aspect, biroul de acasă a fost dat un rece, se simt modern, cu un aranjament de rafturi proiectate geometric-. Rafturile sunt un contrast perfect pentru birou de epocă și scaun la jumătatea secolului. Mixul de materiale și epoci ajută adăugare la farmecul biroului mici.

Un ochi-prinderea de perete Caracteristică

Niciodată nu subestima puterea de modele. Modelele potrivite, aplicate de bine, poate aduce viata la doar despre orice spațiu, indiferent de forma sau dimensiune. Deci, în cazul în care biroul de acasă este un pic pe partea de mici, dar nu doriți să se simtă ca acasă are propriile sale built-in cabina, lucrurile jazz un pic cu o doză puternică de model.

Aici, un scurt perete caracteristică sportive, un tapet în dungi diagonale negru și alb este tot ce trebuie pentru acest spațiu de lucru acasă minion pentru a merge la nivelul următor. Chiar și așa, acest spațiu înțelept se abține de la a lăsa perete caracteristica de sine stătătoare. In schimb, mai mici ferestre pop-up de model sunt țesute în întregul spațiu în casetele de artă și de depozitare. Notele suplimentare cu modele de ajutor pentru a menține interesul merge oferind în același timp context pe perete.

Un Oficiul pentru întreaga echipă

birourile de acasă sunt de multe ori spațiile comune, deci de ce nu face loc pentru toată lumea? Chiar și având doar un singur perete pentru a lucra cu, această cameră oferă spațiu pentru două stații de lucru complet cu scaune cu model de lemn-cereale Fetching. Culorile calde ale catedrelor ies în evidență de restul biroului – realizat mai ales în nuanțe de gri – pentru a aduce un pic de energie pentru acest spațiu de lucru liniștit.

Elegant Simetria

Acest spațiu ia conceptul comun de spațiu de birou un pas mai departe, cu o zonă de lucru conceput cu un sentiment uimitor de simetrie. Scaunele identice cu picioarele lor de aur a crescut sunt un punct de plecare minunat colorate la stațiile de lucru gemene. Amenajarea de depozitare, iluminat, cărți și chiar arta în built-in consola, această zonă de birou 1-perete este o mărturie a puterii de proiectare eficientă și eficace.

Galeria de Artă Work-In la domiciliu

Unul dintre cele mai frumoase lucruri despre un birou acasă este că într – adevăr poate fi orice vrei tu să fie. Și dacă vă place arta, atunci nu e nimic de oprire de la transformarea birou în propria galerie de arta ta personală. Acest spațiu este un frumos exemplu de utilizare a pereților pentru a transforma un birou într – un spațiu pentru a inspira creativitatea si energiza mintea. Menținând în același timp un simt foarte liniștit și mediative, acest spațiu combină mai multe lucrări de artă pline de culoare într – o galerie de perete care se întinde pe doi pereți. Acest lucru poate fi , de asemenea , o soluție de mare dacă ai un număr de piese de artă pe care nu au reușit să evite în decorul alte camere tale.

O Bright pop de culoare

Culoarea este una dintre cele mai directe în moduri impactului asupra mediului dvs. interior în moduri care sunt sigur de a vă afectează, la rândul său. Cheia este în găsirea unui echilibru adecvat între culorile pe care le place, în scopul de a crea spațiul de care aveți nevoie. biroul de acasă nu ar putea avea nevoie să fie umplut cu aceleași culori strălucitoare ca camere de familie de viață sau, dar ar putea beneficia în continuare de la un singur moment de culoare, care va stabili întreaga zonă off.

Acest spațiu este un studiu de design în biroul de acasă într – o paletă de culori neutre. Pereții reci și podelele sunt completate de tonuri calde de lemn în birou, rafturi și scaune. Ce aduce toate împreună, cu toate acestea, este luminos pop de culoare galbenă , care vine de la cabinet. Fără copleșitoare restul spațiului, doar un moment de această nuanță care induce zâmbet este suficient pentru a energiza intreaga camera, transformând un birou acasă în alt mod obișnuit.

Mergând mari cu culoare

Pe de altă parte, puteți întotdeauna merge mare , cu culoare, care acoperă un perete caracteristică sau chiar o intreaga camera in umbra ta preferata. Aceasta nuanta superba, rece de albastru este doar despre tot ceea ce acest lucru trebuie în cameră. Cu acesta, arhitectura peretelui devine model, iar peretele ca un întreg oferă o pânză pentru arta pop într – adevăr.

Un pic de culoare Pretutindeni

Un alt mod de a merge despre a aduce culoare în biroul de acasă este să-l răspândească în jurul valorii. În loc să se bazeze pe o singură bucată sau o umbră, încercați aducerea de culoare din toate colțurile, stratificarea mici ferestre pop-up pentru a crea un mare impact vizual. Acest spațiu devine actul de echilibrare doar dreptul, cu culori răspândit în întreaga cameră pentru un spațiu eclectic și angajarea la muncă în.

Un plin de lumină Oficiul

Una dintre cele mai frumoase și mai sănătoase lucruri pe care le puteți face pentru tine într-un birou acasa este de a vă da un spațiu cu multă lumină naturală. Chiar dacă nu aveți posibilitatea de ferestre lungime de perete pe toate laturile, spatiul de birou si starea ta va beneficia doar de un aflux de lumina soarelui. De asemenea, atunci când role de timp în jurul valorii de pauză, nu e nimic mai bun decât a lua câteva minute pentru a vis cu ochii deschiși în timp ce privirea pe fereastră.

Cameră pentru a te

Dacă aveți nevoie de camera pentru tine atunci când sunteți de lucru, dar nu au spațiu pentru a găzdui un birou separat acasă, vă puteți gândi întotdeauna despre a face separarea tine. Acest birou acasă sculptează spațiu un spațiu propriu toate cu pereți de sticlă wraparound complet cu usa. Este o solutie inovatoare pentru problemele de spațiu pe care multe birouri de acasă rula în.

 

You may also like