Skip to main content

9 Idei Home Office pentru spatiul tau cel mai productiv Cu toate acestea,

Cu locuri de muncă la distanță, cariere independenți, și flexibilitate angajatorului, tot mai mulți oameni aleg din cele nouă la cinci într-o cabină. In schimb, ei stau acasă.

Decuparea distragere a atenției la locul de muncă, birouri aglomerate, și cel mai important, ori naveta, cei care pot obține on – line și de a obține locul de muncă făcut fără a ieși din casă sunt în general mai fericiți și mai productive. Și , de asemenea , nimeni nu îi judecă pe aceștia pentru a rămâne în pijama lor anterioare 10AM sau ceea ce mănâncă la prânz. Primă.

Dar obtinerea de ore de lucru în producție necesită un spațiu care permite acest lucru.

Dacă nu iubesc spațiul în care lucrați, destul de sincer, vei avea un timp de greu merge acolo. Și știm cu toții că e destul de greu pentru a obține de lucru făcut în primul rând, nu?

Aici sunt 9 de acasă ideile noastre de birou pentru spatiul tau cel mai productiv încă:

Găsiți spațiul din dreapta

Alegerea spațiului chiar în casa ta pentru un birou poate părea ca un no-brainer, dar să ia un moment să ia în considerare toate opțiunile. Poate părea evident pentru a lua cea mai mică sau utilizat cel mai puțin dormitor, dar este mai mare, camera de oaspeți sunnier o alegere mai buna? Poate camera dubla face datoria atunci când oaspeții rare stau cu tine?

Dacă aveți luxul de o casa mare, este de asemenea important să se ia în considerare dacă faci sau nu doresc să fie într-o zonă cu trafic intens. Dacă te concentrezi cel mai bine în timp ce mijlocul de zgomot și de activitate, o camera de pe camera de zi este o alegere bună. Pentru liniștit de azil, un dormitor de rezervă pe un hol ar trebui să ofere mai multă pace și singurătate.

Au totul la gata

Nu ar pune argintărie în camera dvs. de spălătorie, asa ca nu conta la birou ca fiind complet până când este complet aprovizionat cu pixuri, hârtie, plicuri, și tot mai importante încărcătoarele. Cele mai puține ori într-o zi trebuie să te duci în căutarea ceva, cu atât mai bine.

Dar, hei, nu uitați să luați pauze. Fără nici un motiv pentru a împacheta un prânz, nu?

Embrace lumină naturală

Ființele umane sunt programate să se simtă mai fericit (a se vedea și sperăm că productivitatea a crescut), atunci când este expusă la lumină naturală. Ia orice spațiu fereastră aveți și subliniază-l cu aspectul de birou acasă. Daca spatiul permite, rupe cubicul-standardele și plutesc birou departe de un perete, paralel cu fereastra. Vei fi poziționat pentru a se bucura de vedere, fără a fi nevoie să se ocupe de efectul de orbire.

şi artificiale

Toate ferestrele din lume nu vă va oferi suficientă lumină atunci când este întuneric afară, așa că nu trece cu vederea ambianța și caracterul practic de iluminat de accent. Aceasta este, de asemenea, o mare oportunitate de a stil birou, cu decor de iluminat. Adăugarea unei lămpi sarcină, lampă de masă, lampa de podea și se pot combina pentru a crea o mare varietate de stări de spirit. Perfect pentru lucru de iarnă, atunci când nici măcar nu-așa-precoce-urcări sunt înainte de soare.

Magazin lucrurile așa magazin lucruri

Una dintre părțile mai glorioase de a lucra într-un birou acasă este că nu există nici un metal emis de companie cabinet de depozit plopped în spațiul de lucru. Cu toate acestea, veți avea nevoie de încă un loc pentru a stoca documente importante. Căutare pentru soluții chic-dar-practice de depozitare. Rafturi Magazine sunt bune pentru cei cărora le place să păstreze documentele lor verticale. Dacă sunteți un elevator de hârtie ca mine, un simplu bin păstrează grămezi în căutarea oarecum organizată și intenționată.

Fie la usurinta

Pinterest este mare pentru inspirație de birou, dar să ia cele mai multe din ceea ce vezi cu un bob de sare. La sfârșitul zilei, funcția ar trebui să depășească cu mult forma. Nimic nu vorbește atât de clar acest lucru ca alegerea unui scaun de birou. Nu trebuie să meargă pentru piele neagră voluminoase, dar ar trebui să fie sigur că alegerea dumneavoastră oferă o mare sprijin din spate și promovează postura bună – Chic plastic sau scaune din lemn nu sunt de gând să-l taie pentru acest loc de muncă.

Salvați gâtul (nu, într-adevăr), prin păstrarea în partea de sus a computerului la nivelul ochilor. Vei arăta ușor în jos pe ecran, păstrând pleoapele parțial închisă și combaterea oboselii. Există o mulțime de opțiuni elegante pentru monitor și laptop standuri care vă va oferi boost care aveți nevoie.

Du-te verde

Nu este nici un secret faptul că o plantă sau două pot face o mare diferență în orice cameră din casa ta. Alege cateva plante low-întreținere, care va prospera in mediul de birou. Suculente sunt, de obicei o alegere în condiții de siguranță, precum și clasice, cum ar fi plantele de șarpe sau de cauciuc.

Ești un cumpărător floare obișnuită? Smulg câteva din buchet de masa sala de mese și adăugați-le la o vaza pe sau în apropierea birou.

Fă-te comod

Sweatpants sunt de articole de îmbrăcăminte de lucru de la domiciliu, nu? Dar obtinerea confortabil este mai mult decât doar haine și scaune de birou. Dacă spațiul de la birou este suficient de mare, s-ar putea lua în considerare adăugarea unui scaun de citire sau pentru preluarea apelurilor daybed sau de a lua pauze.

Dacă vă așteptați să aveți vizitatori în birou, desemnează spațiu pentru ele. Vei opta pentru o configurare mai informală, așa cum este descris mai sus, sau stick cu scaune simple, cu care se confruntă spatiul tau de birou? Oricum, configurarea la birou pentru a se potrivi atât dvs. și pentru oricine vă invita în birou nevoie de gândire cu privire la modul în care veți utiliza spațiul.

Fă-ta

Doar pentru că ești acasă, nu înseamnă că biroul de acasă ar trebui să aducă atingeri personale. Fotografii ale familiei, citate de inspirație sau opere de artă, și knick knacks semnificative pot face la birou se simtă mai abordabil și propria.

You may also like