Skip to main content

Idei moderne și elegant pentru birou Acasă

Toată lumea are un set diferit de nevoi pentru spațiul lor de lucru, atât de multe idei de design sunt în nici un caz one-size-fits-all. Cu toate acestea, aceasta nu înseamnă că crearea spațiului de birouri perfect este imposibil, departe de ea.

Deci, dacă te simți copleșit de ideea de a crea un spațiu care vă va permite să lucreze de la domiciliu, nu căutați mai departe. Am întocmit o listă de sugestii care vă vor ajuta să creați un birou de acasă, care este la fel de funcțional ca primitor.

1. Crearea Zone Focus

Pe măsură ce imagina proiectarea pentru birou, asigurați-vă că pentru a lua în considerare toate activitățile pe care le veți finaliza în spațiu. Mai mult decât probabil, va trebui să includă un birou pentru a utiliza occupându documente. Dar pentru a finaliza o varietate de sarcini, zone de focalizare separate, pot fi utile.

În plus față de spațiul de lucru principal, gândiți care încorporează o zonă de relaxare suplimentară pentru discuții sau întâlniri cu clienții. În mod alternativ, în cazul în care există mai mulți membri ai familiei care au nevoie pentru a partaja spațiul, menține lucrurile organizate de a da fiecărei persoane un loc individual de a lucra de la.

2. Incorporate O mulțime de Storage

Păstrarea un birou organizat poate fi o luptă pentru mulți. Mai ales, daca esti cineva care are tendința de a deveni îngropat sub un birou indisciplinat, așa că este esențial să se includă o mulțime de soluții de stocare în design-ul.

Dacă aveți spațiul disponibil, dulapuri sau construite-in-uri sunt ideale pentru depozitarea obiectelor mai mari. Deschideți rafturi este o modalitate ușoară de a amesteca elemente funcționale și elemente de decor, de asemenea.

3. Selectați A neutru

Unul dintre intuiții fundamentale ale teoriei culorilor este că culorile care sunt alese pentru a decora un spațiu poate avea un impact puternic asupra starile noastre. Albastru, de exemplu, este adesea interpretată ca liniștitor, în timp ce galben a demonstrat că declanșează anxietate.

Deoarece un spațiu de birouri este un loc pe care doriți să fie în măsură să rămână concentrat, poate fi util să se stabilească pumni mari de culoare  și răspunsurile emoționale care le aduc – deoparte. In schimb, se concentreze pe alegerea unei palete de culori neutre in mare masura , care va permite de a pune cea mai mare parte a atenției pe sarcina la îndemână.

4. Accent cu obiecte personale

Oricât de mult este important să fie în măsură să se concentreze în interiorul birou, este de asemenea important pentru a crea un spațiu în care vei petrece timp fericit. Nu uitați să includă câteva elemente de decor și piese de artă de perete care scot în evidență gusturile personale.

Una dintre cele mai simple moduri de a face acest lucru (în timp ce încă crearea unui design coerent) este de a permite obiecte personale pentru a dicta culorile de accent. Fă tot posibilul pentru a se potrivi cu nuanțe îndrăznețe în acele obiecte personale și să le integreze cu moderație în întreaga cameră.

5. Adu în aer liber

Cercetările arată că prezența luminii naturale în spații profesionale are un impact foarte pozitiv asupra productivității angajaților și moralul. Aceasta are sens doar că aceste concepte ar traduce cu ușurință la mediul de birou acasă, de asemenea, astfel încât găsi o modalitate de a încorpora în aer liber.

Ori de câte ori este posibil, face ferestre o parte integrantă a design-ul. Gândiți-vă la alinierea birou sub pervazul ferestrei și alegând jaluzele non-intruziv. In plus, nu ezitați să includă alte elemente naturale în design-ul. verdeață proaspătă se va adăuga culoare la spațiul și stimula starea de spirit.

You may also like