Skip to main content

Creative Oficiul Decor Sfaturi pentru a maximiza productivitatea dvs.

Creative Oficiul Decor Sfaturi pentru a maximiza productivitatea dvs.

Nu este nici un secret faptul că mediul în care vă aflați în pot juca un rol important în modul în care te simți, dar știați că se poate face, de asemenea, mai productiv la locul de muncă?

După cum se dovedește, există o mulțime de trucuri incredibil de simplu și economic decor vă puteți integra în biroul dumneavoastră ,  care va face să vă simțiți mai plini de energie, inspirat și motivat să -și asume o zi, chiar și în timpul declinul după – amiază temut.

Și frumusețea cele mai multe dintre aceste sfaturi este faptul că acestea pot fi aplicate la aproape orice-birou mari sau mici, acasă sau în deplasare. Deci, indiferent de circumstanțele interioare cu care lucrați, încercați una, două sau toate cele opt dintre aceste idei pentru a crea o mai fericit, mai sănătos și spațiu de lucru mai productiv.

Maximizați de iluminat

Optimizarea iluminatului este una dintre cele mai simple moduri de a stimula energia și de a reduce tulpina ochi, care vine de la încercarea de a citi cu lumină scăzută. Dacă puteți, maximiza lumina naturala pe care lucrați cu cât mai mult posibil prin utilizarea pură, tratamente fereastra Breezy, mai degrabă decât grele și opace. Dar chiar dacă controlul asupra lumina naturala este limitat, optând pentru becuri albe strălucitoare va face o mare diferență în rezervele de zi cu zi de energie.

decluttered Minimalism

O estetică minimalistă face mai mult decât a face loc sa arate tot felul de șic și primitoare; de asemenea, face mai ușor pentru a obține lucruri de facut. Dezordine în jurul biroului se execută riscul de a face să te simți copleșit și mult mai accentuat decât este necesar. Deci, scopul de a păstra simplu la birou și neaglomerat pentru o vibrație care induce expirație fiecare zi.

Inspirand Culori

Culoarea este ambalat cu potențial de productivitate, deci utilizați cu abandon. Studiile științifice abundă touting influența directă a culorii atât starea de spirit și productivitatea. culori albăstrui stimula mintea, nuante galben inspira creativitatea si induce verzi sentimente de relaxare, dar, desigur, acest lucru poate varia de la o persoană la alta. Identificați culorile pe care le găsiți personal de stimulare și să le includă oriunde poți.

revigorant Parfume

Cheia pentru sedere stimulata tot vii zi lungă este de a vă asigura că nici unul dintre simțurile sunt neglijate, și că mijloacele de plată mintea la parfumurile wafting prin spatiul tau. Menta este frecvent utilizat pentru a energiza și reîmprospăta, ajutând concentrare, în timp ce mirosuri citrusy pot ridica si de stres. Și dacă ești îngrijorat că vei uita să arunce în aer o lumânare parfumată, difuzoare de uleiuri esențiale sunt un mod ultra-sigure-mare și pentru a asigura jocul mirosul este puternic.

Lively Verdeata

Ca oameni, suntem ființe naturale care pot suferi grav , dacă nu avem suficient în natură de zi cu zi noastre. Din fericire, este o problemă ușor de luptă. Adăugarea de verdeață în spațiul de lucru va aduce vibe-simt bine in timp de purificare a aerului dvs.  și  oferă mai multe oportunități de a personaliza și a spori interiorul cu ghivece decorative si vaze.

Mesaje motivationale

Când te simți bla și neinspirat, este greu să putinei cel mai bun lucru. De asemenea, face ușor să uiți de ce lucrează atât de greu, pentru a începe cu. Adăugarea de câteva bucăți pentru a prezenta mesaje motivaționale favorite poate avea un impact serios asupra producției de zi cu zi. Și în aceste zile există atât de multe stiluri diferite de tipografie, printuri și fotografii de a alege, pe care sunteți obligat să găsiți piesa perfectă (sau două) pentru a se potrivi fantezie dumneavoastră.

Practic (și destul) de stocare

Una dintre cele mai mari vinovați din spatele haosului-zapping productivitate, care este un birou plin de dezordine este pur și simplu nu au o casa buna pentru tot pe ea. Incorporarea cutii îngrijite și curate de depozitare la lucruri cum ar fi casa de ustensile de scris, documente înainte de a fi prelucrate și rechizite de birou diverse va face instantaneu spațiul dvs. să apară mai organizat și face mult mai ușor să-l păstrați în acest fel.

Inspirator Vision Board

Un corkboard oferind de zi cu zi a-DOS ajuta cu siguranță pe frontul productivității, dar adăugând obiective pentru viitor sub forma de fotografii și mesaje vor crește producerea de zece ori de putere. Încercați să cotitură bord plută într-o placă de viziune oferind lucrurile pe care doriți cel mai mult pentru a realiza în viitorul apropiat și îndepărtat și urmăriți cum crește nivelul de zi cu zi motivație.

 

You may also like