Skip to main content

cele mai bune sfaturi pentru decorarea un birou acasă

Deci, aveți un birou acasă. Felicitări! O mulțime de oameni lung pentru un spațiu dedicat în casele lor, în cazul în care acestea se pot concentra și de a aborda lor la-DOS. Acestea fiind spuse, ideea unui birou de acasă și realitatea de a avea una poate fi foarte diferit. Avand un birou in casa ta înseamnă o muncă primitoare în sanctuarul spațiului de locuit. Cum vă păstrați zen la birou? Dacă doriți să creați un loc unde vă veți bucura de fapt de lucru care se integrează confortabil în restul casei sau un apartament (și de viață), va trebui să se gândească la diferite opțiunile pentru decorarea unui birou acasă.

Nu ați putea crede că prin crearea unei estetici vă bucura în biroul dvs. trebuie să fie o prioritate de top de muncă-viață. Dar decorarea unui birou de acasă într-un mod care îl îndrăgiți este de fapt destul de puternic. Când se bucure de spațiu, pe care doriți să-l păstrați ordonată, și poate ajuta, de asemenea, vă bucura de munca ta. Corvoada de la poziția în birou – chiar dacă este în cazul în care locuiți – este mult mai ușor atunci când ajunge pentru a merge la un spațiu care este plăcut pentru tine.

Cu asta în minte, este în valoare de a pune ceva de lucru în decorarea biroul de acasă. Pentru a vă ajuta să începeți, am rotunjit unele dintre cele mai importante sfaturi de mai jos.

Rămâi organizat

Nu e nici un secret. birourile de acasă pot obține dezordonat – rapid. Pentru a păstra grămezi la distanță, este tentant să stoc pe containere pentru organizare, sertare, etc Există aproximativ un milion de mare de opțiuni de pe piață pentru a vă ajuta să păstrați biroul de acasă într-o formă de top. Singura problemă este că este prea ușor pentru a aduce o grămadă de ei acasă fără să le pun în aplicare.

Înainte de a începe de stocare de până pe organizatori sertare și dulapuri de depozit, a pus unele crezut în modul în care de fapt  organizați. Ce funcționează bine pentru tine în restul casei tale? Dacă sunteți deja în obiceiul de a scana chitanțele și păstrarea lucruri digital, de ce cumpara un cabinet de depozit pentru biroul de acasă? Dacă aveți un singur stilou preferat să utilizați întotdeauna, de ce cumpara o ceașcă stilou? Nu te aspirată în hype organizarea de birou. Aveți flexibilitatea de a crea propriul spațiu de lucru. Fă – o într – un mod care va lucra pentru tine pe termen lung. Amintiți – vă, decorarea unui birou de acasă într – un mod care nu se simte prea steril este mult mai ușor atunci când ați evitat acumularea grămezi de pubele, dosare și organizatori.

Elevate gândirea ta

Chiar și cele mai mici biroul de acasă poate fi complet aprovizionat cu soluții de decor și organizare mari. Trucul este de a gândi în sus. Maximizați verticală metri patrati prin spânzurare arta te iubesc, adăugând rafturi plutitoare sau instalarea dulapuri în sus pe perete. Înălțimea peretelui este un avantaj atunci când decorarea unui birou de acasă. Nu – ți fie frică pentru a obține jucăuș cu ceea ce atârnă. Dulapuri deschise ar putea fi părți egale practic și distractiv. Umple – le cu pubele utile , alături de cărți colorate sau tchotchkes semnificative. Nu uitați niciodată că biroul de acasă este doar că –  a ta . Puteți utiliza întreaga înălțime a peretelui ca panza pentru tot ceea ce va inspira și conduce productivitatea.

dezordine din cordonul ombilical Cut

În epoca noastră digitală, una dintre cele mai rele lucruri absolute despre birouri este tot de dezordine tech care se acumulează. Probabil ai nevoie de computer și imprimantă, dar asta nu înseamnă că trebuie să se holbeze la încurcarea lor de cabluri toată ziua. Ia unele măsuri pentru a menține biroul de acasă liber de dezordine din cordonul ombilical. Se taie o gaură în partea din spate a unei cutii atractive. router și alte tech necesare pot trăi acolo cu corzi hrănite din spate. Se montează o bandă de alimentare sub sau pe partea din spate birou. Utilizați legături de cablu și cârlige de comandă pentru a wrangle cablurile care se conectate la acea bandă de alimentare și să le hrănească de-a lungul partea din spate a mobilierului în cazul în care acestea sunt la vedere. Vei fi uimit de modul în care pur și simplu de a scoate oroare de corduri va face la birou simt curat și luminos.

Să fie lumină

Birourile sunt cunoscute pentru iluminatul lor puternic – în mod specific, lămpilor fluorescente. De ce birourile de multe ori opta pentru iluminatul steril, rece, care te face sa te simti ca esti sub un microscop? Pentru că ei cunosc un principiu de bază de lucru: face ca un număr suficient de iluminat funcționează mai ușor. Ne tensiona deja ochii holbezi la ecrane cele mai multe zile. Nu face mai rău prin limitarea de iluminat în biroul de acasă. Folosiți lumina naturală cât mai mult posibil, dar asigurați-vă completa acolo unde cade scurt. Un birou bine luminat este fericită, productivă.

Simte-te ca acasă

Biroul tău este o extensie a casei sau un apartament. Ar trebui să arate și să se simtă ca unul. Decorați cu aceleași teme le-ați utilizat în casa ta și să includă elemente pe care le iubesc. Nimic nu este în afara limitelor. Dacă sunteți un iubitor de plante, pătură biroul de acasă în verde. Dacă hygge este vibe, adăugați un covor de pluș și o aruncare confortabil pentru scaun de birou. Nu te limita doar pentru că este un spațiu de lucru. Vei fi mai productiv într-o cameră care aduce bucurie, așa că de ce nu a pus unele grijă în plus în crearea unui birou care se simte ca acasă?

Începe decorarea unui birou acasă

Vrei să știi cel mai bun mod de a decora biroul? Prin pornire. Este într-adevăr atât de simplu. Vei ști intuitiv esențiale: un birou, un scaun, o lampă. De acolo, bucurați-vă de procesul de a găsi piese care vă place inspira cel mai bun lucru. Decorarea unui birou de acasă poate lua timp. Dar ai toată viața ta la locul de muncă, așa că merită efortul!

Care sunt câteva modalități prin care ați integrat biroul în casa ta? Ai alte trucuri inteligent pe care doriți să o împărtășiți?

You may also like