Skip to main content

10 Smukke måder at organisere dit hjemmekontor

Vi er alle bekendt med sætningen ”Tidy kontor, ryddelige sind”, og det faktisk har en tendens til at være sandt. Som du satte sig for at tackle projekter, deadlines og emner på din to-do liste i dit hjemmekontor, en ren, poleret arbejdsområde kan kun forbedre din produktivitet. At komme af med rod kan lindre angst følelser, også, så du kan fokusere på dit arbejde i stedet for rengøring.

For at forhindre rod fra opbygning og til at holde alt på sin plads, kan det hjælpe at have nogle organisatoriske systemer, før du selv sidde ved dit skrivebord. Uanset om det er en arkivskab, kurve eller en utrolig genial måde at organisere, at du aldrig har overvejet, vil disse ideer inspirere dig til at organisere dit hjem kontor en gang for alle. Det vil gøre dig til at føle en masse roligere og klar til at tackle ethvert projekt, der kommer din vej.

Stock op på skrivebord Tilbehør

Når du satte sig for at organisere dit kontor, er der ét sted, hvor du skal starte-dit skrivebord. Det er det sted, der er inden for eyeshot som du arbejder, og du vil føle sig meget bedre, hvis det ser organiseret. Den bedste måde at opnå dette er at købe en bred vifte af desk tilbehør, der ikke kun visuelt tiltalende, men også tjene et praktisk formål. I dette kontor, der tilhører Kristin af smarte ting, er skrivebordet udstyret med en kop til kuglepenne, en ladestation og en kasse med gule sedler.

Bring i Masser af Hylder

Hylder er hurtige og nemme at bringe ind i dit kontor, der giver tiltrængte spots til stash ting, hvis du ikke har et skab eller skuffer. I  dette kontor  lavet over af designeren Joanna Whittaker af  Whittaker Interiors , de hvide hylder ser smarte og tilbyde pletter til at gemme blade, bøger og endda en stueplante eller to .

Planlæg forud

Sikker på, vi alle sandsynligvis har kalendere på vores computere komplet med pop-up-påmindelser, men der er noget, der taler for også at spore din tidsplan på virkelige, levende kalendere, der hænger i dit kontor. I hendes kontor, Melissa George af  poleret Habitat  udviklet en  tre-måneders tør slette kalendersystem  , der er lige så dekorative og praktisk. Den sidder ved siden af en hylde, der holder masser af kontor must-haves så godt.

Organiser Elementer i Cubbies

Jessi Russell  er en ledende stylist for Stella & Dot, så hun naturligvis brug for masser af plads til at gemme hendes beholdning og andre fornødenheder i sit hjemmekontor. Ved at bringe i  klassiske reoler byder talrige Cubbies , kan hun organisere og vise hendes bagværk  og  gøre det stilfuldt. Hvis du har plads nok i dit kontor, for at vælge en hylde med Cubbies virkelig nå dine organisationens mål.

Medtag Masser af bakker

Elsie af  A Beautiful Mess  er en pro når det gælder om at skabe  et hjemmekontor  det er ikke kun på-trend, men er også fejlfrit organiseret. Her hendes garn og crafting forsyninger fungerer som farverig indretning, når de er vist ude i det fri, mens hendes andre Office Essentials kan være pænt gemt væk i tonsvis af hvide lagerbeholdere. Med skraldespande, kan du bringe denne samme niveau af organisation til dit eget kontor, og bonuspoint, hvis du også mærke skraldespande.

Fil It Away

Selv om det kan føles lidt old-school, en fil til dit skrivebord er en no-brainer måde at skjule alle disse papirer, der langvarig omkring din arbejdsplads. I denne  minimale-chic kontor  , der tilhører Teri af  The Lovely Skuffe , en hvid skrivebord fil matcher perfekt med det hvide skrivebord og geometrisk kunst, og det tjener som et skjulested for alle disse papirer.

Mix indretning og Organisation

Ja, kan du helt samle organisation og indretning. Der er ikke noget, der siger, at man ikke kan gøre organisationen ser smuk, som er bevist i  Dianas kontor  på  204 Park . På en hylde i hjørnet, er hendes bøger spotlighted sammen pyntegenstande såsom vaser og ædelstene , spille pænt med resten af indretningen i den feminine kontor.

Giv Steder for magasiner og Inspiration

Dine magasiner, bøger, udklip og tilfældige stykker papir kan alle komme sammen for at fungere som inspiration i dit kontor, og du kan give dem steder at leve så godt. Indretningsarkitekt  Vanessa Francis  oprettet sit  hjemmekontor  at være praktisk og inspirerende, med dens indbyggede reoler til bøger og magasiner og inspiration bord, der sidder lige bag sin computer, klar til at inspirere hende uanset hvad hun arbejder på. Plus, at lampen er ret fantastisk.

Installer Skabe

Hvis du har en rummelig kontor og et budget til at arbejde med, overveje at bringe i en bank af skabene i høj grad at forbedre din organisation. I denne  hip kontor  , der tilhører Nikki Mihalik af  Akula Kreative  og designet af Caroline Cressey af  Rookery Design , hvide skabe holde elementer ud af rampelyset, mens andre Office væsentlige vises i et almindeligt syn op over i klare beholdere.

Opret en kommandocentral

En kommandocentral i nærheden af din indgangen eller i dit køkken er utrolig praktisk, og du kan bringe den samme bekvemmelighed i dit kontor så godt. Opret en ”kamp-station”, som indeholder din printer, en opslagstavle, filer og en kalender og anser dette for at være din base af operationer i dit kontor. Pavan af  Interior Love Affair  udformet netop sådan et område i sit eget  hjem kontor , og gjorde det ser elegant og smuk, også.

 

You may also like