Skip to main content

Tips til kreativ kontorindretning for at maksimere din produktivitet

Creative Office Decor Tips til at maksimere din produktivitet

Det er ingen hemmelighed, at det miljø, du befinder dig i, kan spille en stor rolle i, hvordan du føler, men vidste du, at det også kan gøre dig mere produktiv på arbejdet?

Som det viser sig, at der er et væld af utroligt simple og økonomiske indretning tricks du kan integrere i dit kontor  , som vil gøre du føler dig mere energi, inspireret og motiveret til at tage på den dag, selv under den frygtede eftermiddag nedturen.

Og skønheden i de fleste af disse tips er, at de kan anvendes på næsten ethvert kontor-store eller små, hjemme eller ude. Så uanset de indvendige forhold, du arbejder med, så prøv en, to eller alle otte af disse ideer til at skabe et gladere, sundere og mere produktive arbejdsområde.

Maksimer Belysning

Optimering af din belysning er en af ​​de nemmeste måder at øge din energi og reducere belastning af øjnene, der kommer fra at forsøge at læse med svagt lys. Hvis du er i stand, maksimere det naturlige lys, du arbejder med så meget som muligt ved at udnytte ren og skær, Breezy vindue behandlinger i stedet for tunge og uigennemsigtig. Men selvom din kontrol over din naturlige lys er begrænset, vælger lyse hvide pærer vil gøre en stor forskel i dit daglige energireserver.

decluttered Minimalisme

En minimalistisk æstetik gør mere end make dit rum ser alle former for smarte og indbydende; det gør det også nemmere at få tingene gjort. Rod rundt dit kontor risikerer at gøre du føler overvældet og langt mere stressede end nødvendigt. Så tilstræber at holde dit kontor enkel og uproblematisk for en udånding-fremkaldende vibe hver eneste dag.

inspirerende farver

Farve er fyldt med potentiel produktivitet, så brug den med opgive. Videnskabelige undersøgelser vrimler udråber den direkte indflydelse af farve på både humør og produktivitet. Blålig farver stimulere sindet, gule nuancer inspirerer til kreativitet og grønne fremkalder følelser af afslapning, men selvfølgelig kan det variere fra person til person. Identificer farver du finder personligt stimulerende og indarbejde dem hvor du kan.

Invigorating Dufte

Nøglen til ophold stimuleret alle levende lang dag er at sikre, at ingen af ​​dine sanser bliver forsømt, og det betyder betalende sind til dufte wafting gennem dit rum. Pebermynte er almindeligt anvendt til at aktivere og opdatere, medvirken koncentration, mens citrus dufte kan opløfte og de-stress. Og hvis du er bekymret, du glemmer at blæse ud en duftende stearinlys, æteriske olie diffusorer er en stor-og ultra-sikker-måde at sikre din duft spil er stærk.

Livlig Greenery

Som mennesker er vi naturlige væsener, der kan alvorligt lider, hvis vi ikke har nok naturen i vores dag-til-dag. Heldigvis er det en let problem at bekæmpe. Tilføjelse grønne til dit arbejdsområde vil bringe feel-good vibes mens rense din luft  og  det giver flere muligheder for at tilpasse og forbedre din interiør med dekorative krukker og vaser.

Motiverende Beskeder

Når du føler bla og uinspirerende, er det svært at kværne dit bedste arbejde. Det gør det også nemt at glemme, hvorfor du arbejder så hårdt, til at begynde med. Tilføjelse et par stykker til at fremvise dine foretrukne motiverende beskeder kan gøre en alvorlig indvirkning på din daglige produktion. Og disse dage er der så mange forskellige typografi stilarter, udskrifter og fotos at vælge imellem, at du er bundet til at finde den perfekte brik (eller to) til at passe din fantasi.

Praktisk (og smukke) Opbevaring

En af de største syndere bag produktivitetsfremmende zappe kaos, der er en rod fyldt skrivebord er simpelthen ikke have en ordentlig hjem for alt på det. Omfattende pæne og ryddelige opbevaringskasser til hus ting som skriveredskaber, papir, før de bliver behandlet, og diverse kontorartikler vil øjeblikkeligt gøre din plads synes mere organiseret og gøre det en hel del lettere at holde det på den måde.

Inspirerende Vision Board

En opslagstavlen byder daglig gøremål sikkert hjælper på produktiviteten fronten, men tilføjer mål for fremtiden i form af fotos og meddelelser vil øge sin produktion af strøm tidobbelte. Prøv at dreje din kork bord i en vision bord byder på de ting, du ville allerhelst udrette i nær og fjern fremtid, og se som din daglige motivation niveauer stige.

 

You may also like