Skip to main content

Moderne Scintillating Home Office Idéer

Moderne Scintillating Home Office Idéer

Uanset om du arbejder hjemmefra hver dag eller rutinemæssigt finde arbejde efter dig hjem fra kontoret, kan dit hjemmekontor nemt blive et af værelserne i huset, at du tilbringer mest tid i. På grund af dette, er det meget vigtigt, at udformningen i rummet være engagerende og energigivende. På den måde, uanset hvordan du føler om det arbejde, du skal gøre, mens du er der, er udformningen af rummet med til at løfte humøret og drive dig til succes. Der er en række forskellige måder at skabe et rum, der inspirerer din kreativitet og handlekraft. Farver , mønstre, og kunst er alle gode steder at starte. Eller hvis det, du har brug for er en rolig plads til at samle dine tanker og fokus, kan din plads hjælpe dig til at gøre det også. En beroligende, neutral farvepaletog minimalistiske møbler vil forbedre din zen og optimere arbejdsgangen. Uanset hvad dit arbejde stil, er der et rum, der vil hjælpe dig med at være din bedste. Og for at sikre du får det, her er nogle fantastiske inspirerende ideer til dekoration dit hjemmekontor.

Hjemmet kontor typisk er ikke det største rum i huset. Men det betyder ikke, at du ikke kan føle, at du har alle de rum, du har brug for at strække ud. Hvis en enkelt væg er alt hvad du har til dit kontor, give dig selv en plads på skrivebordet, der spænder over hele væggen. På den måde vil du aldrig føle det som om du er begrænset til kun området omkring din stol.

Kontoret Nook

Hvis du ikke har nok plads til rådighed til at give dit hjem kontor et helt rum til sig selv, skal du finde måder at indarbejde det i indretningen af ​​et andet rum. En måde at gøre det, mens stadig giver området office sin egen plads og personlighed, er at definere området med maling. I dette rum er hele kontoret malet sort, mens resten af ​​rummet er en lys grå. Dette hjælper kontoret for at være adskilt mens det stadig giver en scene-stjæler design element til større rum.

Stilfuld opbevaring for at arbejde hjemme

Ønsket om mere lagerplads i hjemmet er aldrig begrænset til blot kontoret. Men det er et af de steder, hvor spørgsmålet præsenterer sig selv mest trykkende. Den gode nyhed er, at ikke kun er opbevaring tilgængelig for dit kontor, men med lidt kreativitet kan du gøre det til en iøjnefaldende funktion, der vil holde dine filer og samtidig give dit kontor et køligt og elegant look.

I denne industrielle udseende rum, har hjemmekontoret fået en kølig, moderne føler med en geometrisk designet reoler arrangement. Hylderne er en perfekt kontrast til den vintage skrivebord og midten af ​​århundredet stol. Den blanding af materialer og epoker hjælper add til charmen af ​​det lille kontor.

En iøjnefaldende funktion væg

Undervurder aldrig kraften i mønstre. De rigtige mønstre, anvendt godt, kan bringe liv til næsten ethvert rum uanset hvad form eller størrelse. Så hvis dit hjemmekontor er en smule på den lille side, men du ikke ønsker at føle sig som dit hjem har sin egen indbyggede i aflukke, jazz tingene lidt op med en stærk dosis af mønster.

Her en kort funktion væg sportslige en tapet i sort og hvide diagonale striber er alt det tager for denne petite hjem arbejdsområde for at gå til det næste niveau. Alligevel denne plads klogt afstår fra at lade funktion væg stå alene. I stedet er mindre popper af mønster vævet hele rummet i teknikken og opbevaringskasser. De yderligere mønstrede noter med til at holde interessen går samtidig give sammenhæng til væggen.

Et kontor for hele holdet

Hjem kontorer er ofte delte rum, så hvorfor ikke gøre plads til alle? Selv kun at have en enkelt væg til arbejde med, dette rum giver plads til to komplette arbejdsstationer med hentning træ korn-mønstrede stole. De varme farver stolene skiller sig ud fra resten af ​​kontoret – gjort det meste i gråtoner – at bringe en smule energi til denne fredfyldte arbejdsplads.

Stilfuld Symmetry

Dette rum tager fælles kontorlokaler konceptet et skridt videre med et arbejdsområde designet med en fantastisk følelse af symmetri. De identiske stole med deres rosa guld ben er en vidunderligt farverig udgangspunkt til de to arbejdsstationer. Montering opbevaring, belysning, bøger og endda kunst i den indbyggede konsol, denne 1-væg kontor området er et vidnesbyrd om den magt effektiv udformning.

The Work-In Kunstgalleri at Home

En af de smukkeste ting om et hjemmekontor er, at det virkelig kan være hvad du ønsker det skal være. Og hvis du elsker kunst, så er der intet stoppe dig fra at dreje dit kontor i din helt egen personlige kunstgalleri. Dette rum er et smukt eksempel på brug væggene til at vende et kontor i et rum for at inspirere kreativitet og energi sindet. Samtidig med at en meget fredelig og mediative føler, dette rum kombinerer flere farverige kunstværker i et galleri væg der strækker sig over to vægge. Dette kan også være en fantastisk løsning, hvis du har fået en række kunstværker, som du ikke har været i stand til at arbejde i indretningen af dine andre værelser.

En Bright Pop Color

Farve er en af ​​de mest direkte veje ind påvirkning din indvendige miljø på måder, der er sikker på at påvirke dig til gengæld. Det centrale er at finde den rette balance mellem de farver, du elsker, for at skabe den plads, du har brug for. Dit hjemmekontor behøver måske ikke at være fyldt med de samme lyse farver som din levende eller familieværelser, men det kunne stadig nyde godt af et enkelt øjeblik af farve, der vil sætte hele området ud.

Dette rum er et studie i hjemmekontor design i en neutral farvepalet. Den kølige vægge og gulve er suppleret med varmt træ toner i skrivebord, reoler og stole. Hvad bringer det hele sammen, er imidlertid den lyse pop af gule , der kommer fra kabinettet. Uden overmandede resten af rummet, bare et øjeblik af denne smil-fremkaldende skygge er nok til at aktivere hele rummet, omdanne en ellers almindelig hjemmekontor.

Går Big med farve

På den anden side, kan du altid gå stort med farve, der dækker en funktion væg eller endda et helt rum i din foretrukne skygge. Denne smukke, kølige skygge af blå er stort set alt, at dette rum behov. Med det, arkitekturen af muren bliver mønstret, og væggen som helhed giver et lærred for kunsten til virkelig pop.

En smule farve Overalt

En anden måde at gå om at bringe farve til dit hjem kontor er at sprede den rundt. I stedet for at stole på kun ét stykke eller en skygge, så prøv at bringe i farve fra alle hjørner, lagdeling små popper til at skabe en stor visuel effekt. Dette rum får balancegang lige højre, med farver spredt over hele plads til en eklektisk og engagerende plads til arbejde i.

En lys-fyldt Office

En af de bedste og sundeste ting, du kan gøre for dig selv i et hjemmekontor, er at give dig selv et rum med masser af naturligt lys. Selv hvis du ikke har mulighed for væg længde vinduer på alle sider, vil din kontorplads og dit humør kun drage fordel af en tilstrømning af sollys. Også, når pausetid ruller rundt, er der ikke noget bedre end at tage et par minutter til dagdrømme, mens du kigger ud af vinduet.

Plads til dig selv

Hvis du har brug for plads til dig selv, når du arbejder, men ikke har plads til at rumme en separat hjemmekontor, kan du altid tænke på at gøre dig selv adskillelsen. Denne hjemmekontoret plads carves ud et rum helt sin egen med wraparound glasvægge komplet med dør. Det er en innovativ løsning på spørgsmål om plads, at mange hjem kontorer løbe ind.

 

You may also like