Skip to main content

Moderne og Chic Ideer til dit hjemmekontor

Alle har et andet sæt af behov for deres arbejdsområde, så mange design ideer er på ingen måde one-size-fits-all. det betyder dog ikke, at det er umuligt at skabe den perfekte kontorlokaler, langt fra.

Så hvis du føler dig overvældet af tanken om at skabe et rum, der vil tillade dig at arbejde hjemmefra, ser ikke yderligere. Vi har samlet en liste med forslag, som vil hjælpe dig med at oprette et hjemmekontor, der er lige så funktionel som indbydende.

1. Opret Fokusområder

Som du forestiller designet til dit kontor, skal du sørge for at tage hensyn til alle de aktiviteter, du fuldføre i rummet. Mere end sandsynligt, vil du nødt til at indarbejde et skrivebord at bruge, mens tackle papirarbejde. Men for at fuldføre en bred vifte af opgaver, kan separate fokusområder være nyttige.

Udover dit primære arbejdsområde, så tænk på at indarbejde et ekstra opholdsområde til at holde diskussioner eller møde med klienter. Alternativt, hvis der er flere familiemedlemmer, som har brug for at dele pladsen, holde tingene organiseret ved at give hver person et individuelt sted at arbejde ud fra.

2. Indarbejde Masser af opbevaring

Holde et kontor organiseret, kan være en kamp for mange. Især, hvis du er en person, der har en tendens til at blive begravet under en uregerlig skrivebord, så det er afgørende at indarbejde masser af storage-løsninger i dit design.

Hvis du har den plads til rådighed, skabe eller indbygget ins er ideelle til opbevaring af større genstande. Åbne reoler er en nem måde at blande funktionelle elementer og indretning elementer samt.

3. Vælg Neutral

Et af de grundlæggende indsigter af farve teori er, at de farver, der er valgt til at dekorere et rum kan have en stærk indvirkning på vores humør. Blå, for eksempel, er ofte fortolket som beroligende, mens gul har vist sig at fremkalde angst.

Da en kontorplads er et sted, du vil være i stand til at holde fokus, kan det være nyttigt at sætte store slag af farve  og de følelsesmæssige reaktioner, de bringer – til side. I stedet fokusere på at vælge en stort set neutral farvepalet, der vil tillade dig at sætte hovedparten af din opmærksomhed på opgaven ved hånden.

4. Accent Med personlige genstande

Så meget som det er vigtigt at være i stand til at fokusere i dit kontor, er det også vigtigt at skabe et rum, hvor du vil blive glad at bruge tid. Glem ikke at indarbejde et par indretning elementer og stykker af væg kunst, der fremhæver din personlige smag.

En af de nemmeste måder at gøre dette (mens du stadig at skabe et sammenhængende design) er at give dine personlige ejendele for at diktere dine accent farver. Gør dit bedste for at matche de dristige nuancer i disse personlige genstande og indarbejde dem sparsomt i hele lokalet.

5. Bring i det fri

Forskning viser, at tilstedeværelsen af ​​naturligt lys i professionelle rum har en overvældende positiv indvirkning på medarbejdernes produktivitet og moral. Det giver kun mening, at disse begreber nemt ville oversætte til hjemmekontoret miljø så godt, så finde en måde at indarbejde udendørs.

Når det er muligt, lave vinduer en integreret del af dit design. Tænk på at tilpasse dit skrivebord under vindueskarmen og vælge ikke-påtrængende persienner. Derudover tøv ikke med at omfatte andre naturlige elementer i dit design. Frisk grønt vil tilføje farve til rummet og øge dit humør.

You may also like