Skip to main content

9 hjemmekontor Ideer til din mest produktive Space Alligevel

Med remote job, freelance karriere og arbejdsgiver fleksibilitet, flere og flere mennesker vælger ud af ni til fem i et aflukke. I stedet er de blive hjemme.

Udskæring arbejdspladsen distraktion, overfyldte kontorer, og vigtigst af alt, pendler gange, dem, der kan komme online og få arbejde uden at forlade huset er generelt gladere og mere produktive. Og også ingen dømmer dem til at bo i deres pyjamas forbi 10:00, eller hvad de spiser til frokost. Bonus.

Men at komme i produktive arbejdstid kræver et rum, der giver mulighed for det.

Hvis du ikke elsker den plads, du arbejder i, helt ærligt, vil du have en hård tid at gå derind. Og vi ved alle, at det er svært nok at få arbejde i første omgang, ikke?

Her er vores 9 hjemmekontor ideer til din mest produktive plads endnu:

Find den rigtige plads

At vælge den rigtige plads i dit hjem til et kontor kan synes som en no-brainer, men tage et øjeblik til at overveje alle muligheder. Det kan synes indlysende at tage den mindste eller mindst brugt soveværelse, men er det større, lysere gæst soveværelse et bedre valg? Kan rummet gøre dobbelt told, når sjældne gæster bo hos dig?

Hvis du har den luksus at et stort hjem, er det også vigtigt at overveje, hvis du gør eller ikke ønsker at være i et befærdet område. Hvis du koncentrere dig bedst, mens midt støj og aktivitet, et rum ud af stuen er et godt valg. For stille-seekers, bør et ekstra soveværelse ned en hall giver mere ro og ensomhed.

Har alt på klar

Du ville ikke sætte din sølvtøj i dit vaskerum, så ikke regne dit kontor så fuldstændig, indtil det er helt fyldt med kuglepenne, papir, konvolutter og den evigt vigtige opladere. Jo færre gange på en dag, du nødt til at gå efter noget, jo bedre.

Men hey, glem ikke at tage pauser. Ingen grund til at pakke en frokost, ikke?

Embrace naturligt lys

Mennesket er programmeret til at føle gladere (og forhåbentlig se øget produktivitet), når de udsættes for naturligt lys. Tag hvad vindue plads du har, og understrege det med layoutet af dit hjemmekontor. Hvis pladsen tillader det, bryde aflukke-standarder og flyde dit skrivebord væk fra en væg, parallelt med vinduet. Du vil blive placeret til at nyde udsigten uden at skulle beskæftige sig med blænding.

og kunstig

Alle vinduer i verden vil ikke give dig nok lys, når det er mørkt udenfor, så ikke overse den stemning og praktiske accent belysning. Dette er også en stor mulighed for at style dit kontor med belysning indretning. Tilføjelsen af ​​en opgave lampe, bordlampe, og gulvlampe kan kombineres for at skabe en bred vifte af stemninger. Perfekt til vinter arbejde, hvor selv ikke-så-tidlige risers er op før solen.

Opbevar tingene, som du gemme ting

En af de mere herlige dele af arbejdet i et hjemmekontor, er, at der ikke er nogen virksomhed udstedt metal arkivskab plopped i dit arbejdsområde. Dog vil du stadig har brug for et sted at opbevare vigtige papirer. Kig efter smarte-men-praktisk opbevaringsløsninger. Magazine stativer er godt for dem, der kan lide at holde deres dokumenter lodret. Hvis du er en papir stabler ligesom mig, en simpel bin holder bunker ser noget organiseret og bevidst.

Vær tryg

Pinterest er fantastisk til kontor inspiration, men tage det meste af det, du ser med et gran salt. I slutningen af ​​dagen, bør funktion opvejer langt formular. Intet taler til dette, så klart som valget af en kontorstol. Du behøver ikke at gå for voluminøse sort læder, men du skal være sikker på, at dit valg giver stor rygstøtte og fremmer god kropsholdning – Chic plastik eller træstole vil ikke klippe det for dette job.

Gem din hals (nej, virkelig) ved at holde toppen af ​​din computer i øjenhøjde. Du vil se lidt ned på din skærm, og holder din låg delvist lukket og bekæmpe træthed. Der er masser af smarte muligheder for skærm og bærbare stande, der vil give dig det løft, du har brug for.

Gå grøn

Det er ingen hemmelighed, at en plante eller to kan gøre en stor forskel i ethvert rum i dit hjem. Pick ud et par lav vedligeholdelse planter, der vil trives i dit kontormiljø. Sukkulenter er normalt et sikkert valg, samt klassikere som slange eller gummi planter.

Er du en sædvanligt blomst køber? Pluk et par fra spisebordet buket og tilføje dem til en vase på eller i nærheden af ​​dit skrivebord.

Få komfortabel

Sweatpants er den officielle tøj for at arbejde hjemmefra, ikke? Men at få komfortabel er mere end blot tøj og skrivebord stole. Hvis dit kontor er stor nok, kan du overveje at tilføje en læsning stol eller daybed til at tage opkald eller tage pauser.

Hvis du forventer at have besøgende på dit kontor, udpege nogle plads til dem. Vil du vælge en mere uformel opsætning, som beskrevet ovenfor, eller holde sig til simple stole overfor din plads på skrivebordet? Uanset hvad, opsætning af dit kontor til at rumme både dig og nogen du invitere ind i dit kontor kræver tænkt på, hvordan du vil bruge rummet.

Gør det jeres

Bare fordi du er hjemme betyder ikke, at dit hjemmekontor bør ikke personligt præg. Fotografier af din familie, inspirerende citater eller illustrationer, og meningsfulde knick nips kan gøre dit kontor føle sig mere imødekommende og din egen.

You may also like