Skip to main content

de bedste tips til dekoration et hjemmekontor

Så du har et hjemmekontor. Tillykke! Masser af mennesker længes efter en dedikeret plads i deres hjem, hvor de kan fokusere og håndtere deres gøremål. Det er sagt, kan ideen om et hjemmekontor og virkeligheden af ​​at have et være meget forskellige. At have et kontor i dit hus betyder indbydende arbejde i helligdommen af ​​din bolig. Hvordan holder du dit kontor zen? Hvis du ønsker at skabe et sted, hvor du rent faktisk vil nyde at arbejde der integrerer komfortabelt i resten af ​​dit hus eller lejlighed (og liv), er du nødt til at tænke over dine forskellige muligheder for at dekorere et hjemmekontor.

Du må ikke tro, at skabe en æstetisk du nyde i dit kontor skal være en top arbejde og privatliv prioritet. Men dekorere et hjem kontor på en måde, du elsker er faktisk temmelig stærk. Når du nyde den plads, du ønsker at holde det pænt, og det kan også hjælpe dig nyde dit arbejde. Den opgave af på vej ind på kontoret – selvom det er, hvor du bor – er meget lettere, når du kommer til at gå til et rum, der er behageligt for dig.

Med det i tankerne, er det værd at lægge noget arbejde i at dekorere dit hjemmekontor. For at hjælpe dig i gang, har vi rundet op nogle af de bedste tips nedenfor.

Bevar overblikket

Det er ingen hemmelighed. Hjem kontorer kan få rodet – hurtigt. For at holde bunkerne i skak, er det fristende at bestanden op på organisatoriske siloer, skuffer mv Der er omkring en million store muligheder på markedet til at hjælpe dig med at holde dit hjem kontor i topform. Det eneste problem er, at det er alt for let at bringe en masse af dem hjem uden faktisk at gennemføre dem.

Før du begynder at strømpe op på skuffe arrangører og arkivskabe, sætte nogle tanker i, hvordan du rent faktisk  organiserer. Hvad fungerer godt for dig i resten af dit hus? Hvis du allerede er i vane med at scanne dine kvitteringer og holde tingene digitalt, hvorfor købe et arkivskab til dit hjem kontor? Hvis du har en enkelt favorit pen du altid bruge, hvorfor købe en pen kop? Må ikke få suget ind på kontoret organisation hype. Du har mulighed for at skabe din egen arbejdsplads. Gør det på en måde, der vil arbejde for dig på lang sigt. Husk, dekorere et hjem kontor på en måde, der ikke føler sig alt for sterilt er meget lettere, når du har undgået akkumulere bunker af beholdere, mapper og arrangører.

Løft din tankegang

Selv den mindste hjemmekontor kan fuldt lager med stor indretning og organisation løsninger. Tricket er at finde på. Maksimer din vertikale kvadratiske optagelser ved at hænge kunst, du elsker, tilføjer flydende hylder eller installere skabene op ad væggen. Højden af din væg er et aktiv, når dekorere et hjemmekontor. Vær ikke bange for at få legende med hvad du hænge. Åbne kabinetter kunne være lige dele praktisk og sjov. Fyld dem med nyttige spande sammen farverige bøger eller meningsfulde tchotchkes. Glem aldrig, at dit hjemmekontor er netop det –  jeres . Du kan bruge hele højden af væggen som dit lærred for uanset vil inspirere dig og drive din produktivitet.

Klip ledningen rod

I vores digitale tidsalder, en af ​​de absolutte værste ting om kontorer er alle de tech rod, der akkumuleres. Du har sikkert brug for din computer og printer, men det betyder ikke, du behøver at stirre på deres virvar af kabler hele dagen. Tag nogle skridt for at holde dit hjem kontor fri for ledningsrod. Skær et hul i bagsiden af ​​en attraktiv boks. Din router og andet nødvendigt tech kan leve i der med snore fodret ud på bagsiden. Monter en strømskinne under eller bag på dit skrivebord. Brug kabelbindere og kommando kroge at skændes eventuelle ledninger der bliver sluttet til, at stikdåsen og foder dem langs bagsiden af ​​møbler, hvor de er ude af syne. Du vil blive overrasket over den måde, blot at fjerne eyesore af ledninger vil gøre dit kontor føler ren og lyse.

Lad der være lys

Kontorer er berygtet for deres skarp belysning – specielt, fluorescents. Hvorfor kontorer ofte vælger steril, kold belysning, der gør du føler at du er under et mikroskop? Fordi de ved et princip grundlæggende arbejde: Tilstrækkelig belysning gør arbejdet lettere. Vi har allerede belaste vores øjne stirrer på skærme det meste af dagen. Må ikke gøre det værre ved at begrænse belysning i dit hjemmekontor. Brug naturligt lys så meget som muligt, men sørg for at supplere, hvor det falder kort. Et veloplyst kontor er en glad, produktiv én.

Føl dig hjemme

Dit kontor er en udvidelse af dit hus eller lejlighed. Det skal se ud og føles som en. Pynt med de samme temaer, du har brugt i dit hus og indarbejde elementer, du elsker. Intet er slukket grænser. Hvis du er en plante elsker, tæppe dit hjem kontor i grønt. Hvis hygge er din vibe, tilføje et overdådigt tæppe og en hyggelig kast til din kontorstol. Må ikke begrænse dig selv, bare fordi det er et arbejdsområde. Du vil være mere produktive i et rum, der bringer dig glæde, så hvorfor ikke sætte nogle ekstra pleje i at skabe et kontor, der føles som hjemme?

Start dekorere et hjemmekontor

Ønsker du at vide den bedste måde at dekorere dit kontor? Ved at starte. Det er virkelig så simpelt. Du vil intuitivt ved det væsentlige: et skrivebord, en stol, en lampe. Derfra nyde processen med at finde stykker, du elsker, der inspirerer dit bedste arbejde. Udsmykning et hjemmekontor kan tage tid. Men du har hele dit liv til arbejde, så det er umagen værd!

Hvad er nogle måder, du har integreret dit kontor i dit hjem? Har du andre smarte tricks, du gerne vil dele?

You may also like