Skip to main content

10 vackra sätt att organisera ditt hemmakontor

Vi är alla bekanta med frasen ”Tidy kontor, snyggt sinne”, och det faktiskt tenderar att vara sant. När du ställer ut för att ta itu med projekt, deadlines och objekt på din att-göra-lista i ditt hemmakontor, en ren, polerad arbetsyta kan bara förbättra produktiviteten. Att bli av med röran kan lindra oroliga känslor också, så att du kan fokusera på ditt arbete istället för rengöring.

För att förhindra skräp från att bygga upp och att hålla allt på plats, kan det hjälpa att ha några organisatoriska system innan du ens sitta ner vid skrivbordet. Oavsett om det är en arkivskåp, korgar eller en otroligt lysande sätt att organisera att du aldrig har övervägt, kommer dessa idéer att inspirera dig att organisera ditt hemmakontor en gång för alla. Det kommer att få dig att känna en hel del lugnare och redo att ta itu med alla projekt som kommer i din väg.

Fylla på skrivbordstillbehör

När du ställer ut för att organisera ditt kontor, det finns en plats där du ska börja-skrivbordet. Det är den plats som är inom eyeshot som du arbetar, och du kommer att känna mycket bättre om det ser organiserat. Det bästa sättet att uppnå detta är att köpa en mängd olika skrivbord tillbehör som inte bara visuellt tilltalande, men också tjäna ett praktiskt syfte. I detta kontor som tillhör Kristin i Fancy saker, är skrivbordet utrustad med en kopp för pennor, en laddningsstation och en låda med klisterlappar.

Ta i god Hyllor

Hyllor är snabb och enkel att sätta i ditt kontor, vilket ger välbehövliga fläckar att stuva saker om du inte har en garderob eller lådor. I  detta kontor  gjort över av formgivaren Joanna Whittaker av  Whittaker Interiors , de vita hyllorna ser chic och erbjuda platser att lagra tidskrifter, böcker och även en krukväxt eller två .

Planera framåt

Visst, vi alla förmodligen kalendrar på våra datorer komplett med popup-påminnelser, men det finns något som talar för också spåra ditt schema på verkliga, levande kalendrar som hänger på kontoret. I hennes kontor, Melissa George  Polerad Habitat  utvecklat en  tremånaders torr radera kalendersystem  som är lika dekorativt och praktiskt. Det sitter bredvid en hylla som rymmer massor av kontors-måsten samt.

Organisera Produkter i Cubbies

Jessi Russell  är en erfaren stylist för Stella & Dot, så hon naturligtvis behöver massor av utrymme för att lagra sin inventering och andra nödvändigheter i sitt hemmakontor. Genom att föra in  klassiska hyllor med flertalet cubbies kan hon organisera och visa sina varor  och  göra det elegant. Om du har tillräckligt med utrymme på kontoret, välja en hylla med Cubbies att verkligen nå din organisation mål.

Innehålla massor av Bins

Elsie av  A Beautiful Mess  är en pro när det gäller att skapa  ett hemmakontor  som är inte bara på trenden, men också felfritt organiserad. Här hennes garn och crafting förnödenheter tjänar som färgglad inredning när de visas ute i det fria, medan hennes andra kontors väsentligheter kan prydligt undanstoppad i massor av vita lagringsbehållare. Med lådor, kan du ta samma nivå av organisation till ditt eget kontor, och bonuspoäng om du även märka facken.

Fila bort det

Även om det kan kännas lite old-school, är en fil för ditt skrivbord en no-brainer sätt att dölja alla dessa papper som är kvardröjande runt din arbetsplats. I denna  minimala-chic kontor  som tillhör Teri av  The Lovely låda , matchar en vit skrivbord fil perfekt med den vita skrivbord och geometriskt konstverk, och det fungerar som ett gömställe för alla dessa papper.

Mix inredning och organisation

Ja, kan du helt sammanföra organisation och inredning. Det finns inget som säger att man inte kan göra organisation ser ganska, som är bevisat i  Dianas kontor  på  204 Park . På en hylla i ett hörn, är hennes böcker spotlighted tillsammans dekorativa föremål som vaser och ädelstenar , spela fint med resten av inredningen i den feminina kontoret.

Ge Ställen för tidskrifter och Inspiration

Dina tidningar, böcker, urklipp och slumpmässiga bitar av papper kan alla komma samman för att fungera som inspiration på kontoret, och du kan ge dem platser att leva också. Inredningsarkitekt  Vanessa Francis  inrättat sitt  hemmakontor  att vara praktiska och inspirerande, med sin inbyggda hyllor för böcker och tidskrifter och inspiration styrelse som sitter bakom sin dator, redo att inspirera henne oavsett vad hon arbetar med. Dessutom är det armatur ganska häpnadsväckande.

installera Skåp

Om du har ett stort kontor och en budget att arbeta med, överväga att i en bank av skåp för att avsevärt förbättra din organisation. I denna  hip kontor  som tillhör Nikki Mihalik av  Akula Kreative  och designad av Caroline Cressey av  Rookery Design , vita skåp håller poster av rampljuset medan övriga kontors väsentligheter visas i vanlig syn upp ovan i klara fack.

Skapa en kommandocentralen

En kommandocentral nära din farstun eller i köket är otroligt bekvämt, och du kan få samma bekvämlighet i ditt kontor också. Skapa en ”battle station” som innehåller din skrivare, en corkboard, filer och en kalender och anser att detta är din bas för verksamheten på kontoret. Pavan av  inrikes Love Affair  skapad just en sådan ett område i sitt eget  hemmakontor , och gjorde det ser snygg och vacker, också.

 

You may also like