Skip to main content

Creative Office Decor Tips att maximera din produktivitet

Creative Office Decor Tips att maximera din produktivitet

Det är ingen hemlighet att den miljö du befinner dig i kan spela en viktig roll i hur du känner, men visste du att det också kan göra dig mer produktiv på jobbet?

Som det visar sig, det finns massor av otroligt enkla och ekonomiska dekor trick du kan integrera i ditt kontor  som får dig att känna dig mer energi, inspirerad och motiverad att ta på dagen, även under den fruktade eftermiddagen lågkonjunktur.

Och skönheten i de flesta av dessa tips är att de kan tillämpas på nästan alla kontors stora eller små, hemma eller borta. Så, oavsett de inre omständigheter du arbetar med, prova en, två eller alla åtta av dessa idéer för att skapa ett lyckligare, friskare och mer produktiv arbetsplats.

Maximera Lighting

Optimera din belysning är ett av de enklaste sätten att öka din energi och minska påfrestningarna på ögonen som kommer från att försöka läsa med svagt ljus. Om du kan maximera det naturliga ljuset du arbetar med så mycket som möjligt genom att använda ren, blåsig fönster behandlingar snarare än tung och ogenomskinlig. Men även om din kontroll över din naturligt ljus är begränsad, väljer ljusa vita lampor kommer att göra stor skillnad i din dagliga energireserver.

decluttered Minimalism

En minimalistisk estetik gör mer än att göra ditt utrymme ser alla typer av chic och inbjudande; Det gör det också lättare att få saker gjorda. Röran runt ditt kontor riskerar att du känner överväldigad och långt mer stressade än nödvändigt. Så syftar till att hålla ditt kontor enkelt och fritt från plotter för en utandningsframkallande vibe varje dag.

inspirerande färger

Färg är fullmatad med produktivitetspotential, så använd det med överge. Vetenskapliga studier överflöd pracka direkt påverkan av färg på både humör och produktivitet. Blueish färger stimulerar sinnet, gula nyanser inspirera kreativitet och gröna inducerar känslor av avkoppling, men naturligtvis kan detta variera från person till person. Identifiera färger du tycker personligen stimulerande och införliva dem var du kan.

uppfriskande Dofter

Nyckeln till vistas stimulerade alla levande lång dag är att se till att ingen av dina sinnen försummas, och det betyder betalar sinne för dofter fläktade genom ditt utrymme. Pepparmint används ofta för att ge energi och uppdatera, medhjälp koncentration, medan citrusy dofter kan lyfta och de-stress. Och om du är orolig att du glömmer att blåsa ut ett doftljus, eteriska oljor diffusorer är ett pris och ultra-säker sättet att säkerställa din doft spel är stark.

livlig grönska

Som människor är vi naturliga varelser som allvarligt kan drabbas om vi inte har tillräckligt med naturen i vår dag till dag. Lyckligtvis är det ett enkelt problem att bekämpa. Lägga grönska till din arbetsplats kommer att ge må-bra vibbar när rena din luft  och  det ger större möjligheter att anpassa och förbättra din inredning med dekorativa krukor och vaser.

Motiverande Meddelanden

När du känner bla och oinspirerat, är det svårt att pressa fram ditt bästa arbete. Det gör det också lätt att glömma varför du arbetar så hårt, till att börja med. Lägga till några bitar för att visa upp din favorit motiverande meddelanden kan göra en allvarlig inverkan på din dagliga produktionen. Och dessa dagar finns det så många olika typografi stilar, grafik och bilder att välja mellan att du är tvungen att hitta den perfekta bit (eller två) för att passa din fantasi.

Praktiskt (och ganska) Förvaring

En av de största syndarna bakom produktivitets zappa kaos som är en röran fylld skrivbordet är helt enkelt inte ha ett riktigt hem för allt på den. Införliva snyggt och prydligt förvaringslådor till hus saker som skrivdon, papper innan de bearbetas och diverse kontorsmaterial kommer omedelbart göra ditt utrymme verkar mer organiserade och göra det hela mycket enklare att hålla det på det sättet.

Inspirerande Vision Board

En corkboard med dagligen till dos hjälper säkert på produktiviteten front, men att lägga mål för framtiden i form av bilder och meddelanden kommer att öka sin produktion av makt tiofaldigt. Försök att förvandla din kork ombord i en vision styrelse med de saker som du skulle helst vilja att åstadkomma i en nära och avlägsen framtid och titta på din dagliga motivation ökar.

 

You may also like