Skip to main content

9 Home Office Idéer för din mest produktiva Space Ändå

Med fjärr jobb, frilans karriärer och flexibilitet arbetsgivare, fler och fler människor väljer ut de nio till fem i ett skåp. Istället kommer de att stanna hemma.

Skära ut arbetsplats distraktion, trångt kontor, och viktigast av allt, pendlingstider, som kan få på nätet och få arbete utan att lämna huset är i allmänhet gladare och mer produktiva. Och även ingen bedömer dem för att vistas i sina pyjamas senaste 10:00 eller vad de äter till lunch. Bonus.

Men att få i produktiva arbetstid kräver ett utrymme som tillåter det.

Om du inte älskar det utrymme du arbetar i, ärligt talat, du kommer att ha svårt att gå in där. Och vi vet att det är svårt nog att få arbete i första hand, eller hur?

Här är våra 9 hemmakontoret idéer för din mest produktiva utrymme ännu:

Hitta rätt plats

Att välja rätt plats i ditt hem för ett kontor kan verka som en no-brainer, men ta en stund att överväga alla alternativ. Det kan tyckas självklart att ta minsta eller minst använda sovrum, men är större, ljusare gästrum ett bättre val? Kan rummet göra dubbel tull när sällan gäster stanna hos dig?

Om du har lyxen av en stor hem, det är också viktigt att tänka på om du gör eller inte vill vara i en undanskymd plats. Om du koncentrerar bäst medan mitt buller och aktivitet, är ett rum av vardagsrummet ett bra val. För tysta sökande bör ett extra sovrum ner en hall ge mer lugn och ensamhet.

Har allt på klart

Du skulle inte sätta din silver i tvättstugan, så räknas inte på kontoret så komplett tills det är fullt utrustad med pennor, papper, kuvert och den ständigt viktiga laddare. Ju färre gånger på en dag du måste gå söker efter något, desto bättre.

Men hey, glöm inte att ta pauser. Ingen anledning att packa en lunch, eller hur?

Omfamna naturligt ljus

Människan är programmerade att känna lyckligare (och förhoppningsvis se ökad produktivitet) när den utsätts för dagsljus. Vidta fönster utrymme du har och betona det med layouten på ditt hemmakontor. Om utrymmet tillåter, bryta båset-standarder och flyta skrivbordet bort från en vägg, parallellt med fönstret. Du kommer att positionerat för att njuta av utsikten utan att behöva ta itu med bländning.

och artificiell

Alla fönster i världen kommer inte att ge dig tillräckligt med ljus när det är mörkt ute, så inte bortse från atmosfären och praktiska accentbelysning. Detta är också en stor möjlighet att styla ditt kontor med belysning inredning. Tillägget av en uppgift lampa, bordslampa och golvlampa kan kombineras för att skapa en mängd olika stämningar. Perfekt för vintern arbetar, då även inte så tidigt-riser-kort är upp innan solen.

Förvara saker och ting som du lagrar saker

En av de mer härliga delarna av att arbeta i ett hemmakontor är att det finns inget företag utfärdat metall dokumentskåp plumsade i din arbetsyta. Men du behöver fortfarande en plats att lagra viktiga papper. Leta efter chic-men-praktiska förvaringslösningar. Magazine rack är bra för dem som gillar att hålla sina dokument vertikalt. Om du är en pappers stacker som jag håller en enkel bin högar ser något organiserat och avsiktligt.

Var lugn

Pinterest är bra för kontor inspiration, men ta det mesta av vad du ser med en nypa salt. Vid slutet av dagen, ska fungera uppväger formulär. Ingenting talar till detta så tydligt som valet av en skrivbordsstol. Du behöver inte gå för skrymmande svart läder, men du bör vara säker på att ditt val ger bra stöd för ryggen och främjar god hållning – Chic plast eller trästolar kommer inte att klippa det för det här jobbet.

Spara halsen (nej, verkligen) genom att hålla upp på din dator i ögonhöjd. Du ser något ned på skärmen, hålla lock delvis stängd och bekämpa trötthet. Det finns gott om snygga alternativ för bildskärm och bärbara montrar som ger dig det uppsving du behöver.

Bli grön

Det är ingen hemlighet att en växt eller två kan göra en stor skillnad i alla rum i ditt hem. Välj ut några låga underhålls växter som kommer att frodas i din kontorsmiljö. Suckulenter är oftast ett säkert val, liksom klassiker som orm eller gummiplantor.

Är du en stadigvarande blomma köpare? Plocka några från matbordet bukett och lägg dem i en vas på eller i närheten av ditt skrivbord.

Gör dig bekväm

Träningsbyxor är den officiella kläder att arbeta hemifrån, eller hur? Men att få bekväm är mer än bara kläder och arbetsstolar. Om ditt kontor är tillräckligt stor, kan du överväga att lägga till en läsning stol eller soffa för att ta emot samtal eller ta pauser.

Om du räknar med att ha besökare på kontoret, utse utrymme för dem också. Ska du välja en mer informell setup, som beskrivs ovan, eller hålla med enkla stolar inför ditt utrymme på skrivbordet? Hursomhelst, att inrätta kontoret rymma både du och alla du bjuda in i ditt kontor kräver tänkt på hur du kommer att använda utrymmet.

Gör den din

Bara för att du är hemma betyder inte att ditt hemmakontor bör inte personliga detaljer. Fotografier av din familj, inspirerande citat eller konstverk, och meningsfulla knick knep kan göra ditt kontor att känna sig mer tillgänglig och ditt eget.

You may also like