Skip to main content

Samtida Scintillating Home Office Idéer

Samtida Scintillating Home Office Idéer

Oavsett om du arbetar hemifrån varje dag eller rutinmässigt hitta ett arbete efter dig hem från kontoret, kan ditt hemmakontor lätt bli ett av rummen i huset som du tillbringar mest tid i. På grund av detta är det mycket viktigt att utformningen i rummet vara engagerande och energigivande. På så sätt, oavsett hur du känner det arbete du behöver göra när du är där, är utformningen av det utrymme hjälper till att lyfta din sprit och driva dig till framgång. Det finns ett antal sätt att skapa ett utrymme som inspirerar din kreativitet och handlingskraft. Färger , mönster, och konst är alla bra ställen att starta. Eller om vad du behöver är en lugn plats att samla dina tankar och fokus kan ditt utrymme hjälpa dig att göra det också. En lugnande, neutral färgpalettoch minimalistisk inredning kommer att förbättra din zen och optimera arbetsflödet. Oavsett ditt arbete stil, det finns ett rum som kommer att hjälpa dig att vara ditt bästa. Och se till att du får det, här är några fantastiska inspirerande idéer för att dekorera ditt hemmakontor.

Hemmakontor är normalt inte det största rummet i huset. Men det betyder inte att du inte kan känna att du har alla i rummet du behöver för att sträcka ut. Om en enda vägg är allt du behöver för ditt kontor, ge dig själv ett skrivbord utrymme som sträcker sig över hela väggen. Så att du aldrig kommer att känna som om du begränsad till endast området runt stolen.

The Office Nook

Om du inte har tillräckligt med utrymme för att ge ditt hemmakontor ett helt rum till sig själv, måste du hitta sätt att införliva den i inredningen i ett annat rum. Ett sätt att göra det, men ändå ger kontorslokaler sitt eget utrymme och personlighet, är att definiera området med färg. I detta rum, är hela kontoret svartmålad, medan resten av rummet är en ljusgrå. Detta hjälper kontoret för att vara separata och samtidigt ge en scen-stjäla designelement till större rum.

Snygg förvaring för att arbeta hemma

Strävan efter mer lagrings hemma är aldrig begränsad till just kontoret. Men det är en av de platser där frågan presenterar sig mest pressande. Den goda nyheten är att det inte bara är lagringsutrymme för ditt kontor, men med lite kreativitet kan du göra det till en iögonfallande funktion som kommer att hålla dina filer samtidigt som ditt kontor en sval och elegant utseende.

I denna industriella proffsiga utrymme har hemmakontor fått en cool, modern känsla med en geometriskt utformad hyllor arrangemang. Hyllorna är en perfekt kontrast till vintage skrivbord och mitten av århundradet stol. Blandningen av material och epoker bidrar tillägg till charmen i det lilla kontoret.

En iögonfallande vägg

Underskatta aldrig kraften av mönster. Rätt mönster tillämpas väl, kan ge liv åt nästan alla utrymme oavsett vilken form eller storlek. Så om ditt hemmakontor är lite på den lilla sidan, men du inte vill känna sig som hemma har sin egen inbyggda i skåp, jazz upp saker och ting lite med en stark dos av mönster.

Här är en kort vägg ståta med en tapet i svart och vitt diagonala ränder allt som behövs för detta petite hem arbetsyta för att gå till nästa nivå. Trots detta, detta utrymme klokt avstår från att låta fondvägg fristående. Istället mindre pops av mönster vävda hela utrymmet inom teknikområdet och förvaringslådor. De extra mönstrade anteckningar hjälper till att hålla intresset kommer samtidigt ge sammanhang till väggen.

Ett kontor för hela laget

Hemmakontor är ofta delade utrymmen, så varför inte göra plats för alla? Även med endast en enda vägg till arbetet med detta utrymme erbjuder plats för två kompletta arbetsstationer med hämtning trä korn mönstrade stolar. Färgerna på stolarna varma sticker ut från resten av kontoret – gjort mestadels i nyanser av grått – för att få en bit av energi till denna fridfulla arbetsutrymme.

Snygg Symmetry

Detta utrymme tar delade kontor konceptet ett steg längre med en arbetsplats utformad med en fantastisk känsla av symmetri. De identiska stolar med deras ökade guld benen är en underbart färgstarka startpunkt för de två arbetsstationer. Montering lagring, belysning, böcker och även konst i den inbyggda konsolen, är detta en vägg kontorslokaler ett vittnesbörd om kraften i effektiv design.

Arbetet-In Art Gallery hemma

En av de vackraste sakerna ett hemmakontor är att det verkligen kan vara vad du vill att det ska vara. Och om du älskar konst, så finns det inget som hindrar dig från att vrida kontoret i din egen personliga konstgalleri. Detta utrymme är ett vackert exempel på att använda väggarna för att förvandla ett kontor i ett utrymme för att inspirera kreativitet och energi sinnet. Samtidigt som en mycket lugn och mediative känsla, kombinerar detta utrymme flera färgstarka konstverk i ett galleri vägg som sträcker sig över två väggar. Det kan också vara en bra lösning om du har ett antal konstverk som du inte har kunnat arbeta i inredningen av dina andra rum.

En ljus Pop of Color

Färg är ett av de mest direkta vägar till påverkan din inre miljön på ett sätt som är säker på att påverka dig i tur och ordning. Det viktiga är att hitta rätt balans mellan de färger du älskar för att skapa det utrymme som du behöver. Ditt hemmakontor kanske inte behöver fyllas med samma ljusa färger som ditt vardagsrum eller familjerum, men det kan ändå dra nytta av ett enda ögonblick av färg som kommer att sätta hela området utanför.

Detta utrymme är en studie i hemmakontor design i en neutral färgpalett. Kalla väggar och golv kompletteras med varma trä toner i skrivbord, hyllor och stolar. Vad ger det alla tillsammans, är dock ljusa pop av gult som kommer från skåpet. Utan att dominera resten av utrymmet, bara ett ögonblick av detta leende framkallande skugga är tillräckligt för att vitalisera hela rummet, omvandla en annars vanlig hemmakontor.

Going Big med Color

Å andra sidan, kan du alltid gå stort med färg, som täcker en fondvägg eller ens ett helt rum i din favorit skugga. Den här underbara, svalkande skugga av blått är bara om allt att detta rum behov. Med den blir arkitekturen i väggen mönstret, och väggen som helhet ger en duk för konsten att verkligen pop.

Lite färg Allt

Ett annat sätt att gå om att föra färg till ditt hemmakontor är att sprida den runt. Istället för att förlita sig på en enda bit eller en nyans, försöka föra in färg från alla hörn, skiktning små poppar för att skapa en stor visuell effekt. Detta utrymme får balansakt helt rätt, med färger spridda över hela rummet för en eklektisk och engagerande utrymme att arbeta i.

En ljusa Office

En av de trevligaste och mest hälsosamma saker som du kan göra för dig själv i ett hemmakontor är att ge dig själv ett utrymme med gott om dagsljus. Även om du inte har möjlighet till vägg längd fönster på alla sidor, kommer ditt kontor och ditt humör bara dra nytta av en tillströmning av solljus. Även när rasterna rullar runt, det finns inget bättre än att ta ett par minuter till dagdröm medan du blickar ut genom fönstret.

Rum till dig själv

Om du behöver utrymme att själv när du arbetar, men inte har utrymme för att rymma en separat hemmakontor, kan du alltid tänka på att göra separationen själv. Detta hem kontorsutrymme Carves ut ett utrymme alla sina egna med välvda glasväggar komplett med dörr. Det är en innovativ lösning på frågor om utrymme att många hemmakontor stöter på.

 

You may also like