Skip to main content

de bästa tipsen för att dekorera ett hemmakontor

Så du har ett hemmakontor. Grattis! Massor av människor längtar efter en särskild plats i sina hem där de kan fokusera och ta itu med deras to-DOS. Med detta sagt, kan tanken på ett hemmakontor och verkligheten av att ha en mycket annorlunda. Att ha ett kontor i ditt hus innebär välkomnande arbete in i helgedomen i ditt vardagsrum. Hur håller du ditt kontor zen? Om du vill skapa en plats där du faktiskt kommer att njuta av att arbeta som integrerar bekvämt i resten av ditt hus eller lägenhet (och livet), måste du tänka på dina olika alternativ för att dekorera ett hemmakontor.

Du kanske inte tror att skapa en estetisk du njuta på kontoret måste vara en topp arbete och privatliv prioritet. Men dekorera ett hemmakontor på ett sätt som du älskar är faktiskt ganska kraftfull. När du njuta av utrymme, vill du hålla det snyggt, och det kan också hjälpa dig att njuta av ditt arbete. Knepig av väg in på kontoret – även om det är där du bor – är mycket lättare när man får gå till ett utrymme som är behaglig för dig.

Med detta i åtanke, är det värt att lägga en del arbete i att dekorera ditt hemmakontor. För att hjälpa dig att komma igång, har vi rundade upp några av de bästa tipsen nedan.

hålla ordning

Det är ingen hemlighet. Hemmakontor kan bli rörigt – snabbt. För att hålla pålarna i schack, är det frestande att fylla på organisatoriska lådor, lådor, etc. Det handlar om en miljon bra alternativ på marknaden för att hjälpa dig att hålla ditt hemmakontor i toppform. Det enda problemet är att det är alltför lätt att ta med ett gäng av dem hem utan att genomföra dem.

Innan du börjar lagra upp låda organisatörer och arkivskåp, har tänkt till hur du faktiskt  ordna. Vad som fungerar bra för dig i resten av ditt hus? Om du redan har för vana att skanna dina kvitton och hålla saker digitalt, varför köpa ett arkivskåp för ditt hemmakontor? Om du har en enda favoritpenna du alltid använda, varför köpa en penna cup? Inte få sugas in i kontorsorganisationen hype. Du har möjlighet att skapa din egen arbetsplats. Gör det på ett sätt som fungerar för dig på lång sikt. Kom ihåg att dekorera ett hemmakontor på ett sätt som inte känns alltför steril är mycket lättare när man har undvikit ackumulera högar av lådor, mappar och arrangörer.

Höj ditt tänkande

Även den minsta hemmakontor kan välfylld med mycket inredning och organisationslösningar. Tricket är att tänka upp. Maximera din vertikala ytor genom att hänga konst du älskar, lägga flytande hyllor eller installera skåp upp på väggen. Höjden på din vägg är en tillgång när du inreder ett hemmakontor. Var inte rädd för att få lekfull med vad du hänga. Öppna skåp kan vara lika delar praktiskt och roligt. Fyll dem med användbara lådor tillsammans färgglada böcker eller menings tchotchkes. Glöm aldrig att ditt hemmakontor är just det –  ditt . Du kan använda hela höjden av väggen som arbetsytan för vad kommer att inspirera dig och kör din produktivitet.

Cut sladd röran

I vår digitala tidsålder, är en av de absolut värsta sakerna kontor i tech skräp som ackumuleras. Du behöver antagligen datorn och skrivaren, men det betyder inte att du behöver för att stirra på sin härva av kablar hela dagen. Ta några åtgärder för att hålla ditt hemmakontor utan sladd röran. Skär ett hål på baksidan av en attraktiv låda. Routern och annan nödvändig tech kan leva i det med sladdar matas ut på baksidan. Montera ett grenuttag under eller på baksidan av skrivbordet. Använd buntband och kommando krokar för att tvista alla sladdar som får pluggas in i den grenuttag och mata dem längs baksidan av möbler där de är utom synhåll. Du kommer att bli förvånad över hur enkelt ta bort fult av sladdar kommer att göra ditt kontor att känna ren och ljus.

Låt det finnas ljus

Kontor är ökända för sin Stark belysning – speciellt lysrör. Varför kontor väljer ofta för steril, kall belysning som gör att du känner att du är under ett mikroskop? Eftersom de vet en grundläggande princip arbete: tillräcklig belysning underlättar arbetet. Vi anstränger redan våra ögon stirrar på skärmar större delen av dagen. Gör det inte värre genom att begränsa belysning i ditt hemmakontor. Använd naturligt ljus så mycket som möjligt, men se till att du komplettera där det faller kort. En väl upplyst kontor är en glad, produktiv.

Känn dig som hemma

Ditt kontor är en förlängning av ditt hus eller lägenhet. Det ska se ut och kännas som en. Dekorera med samma teman som du har använt i ditt hus och införliva objekt som du älskar. Ingenting är tabu. Om du är en anläggning älskare, filt ditt hemmakontor i grönt. Om hygge är din vibe, lägg till en plysch matta och en mysig kasta din kontorsstol. Begränsa dig inte bara för att det är en arbetsyta. Du kommer att bli mer produktiva i ett rum som ger dig glädje, så varför inte sätta lite extra omsorg på att skapa ett kontor som känns som hemma?

Börja dekorera ett hemmakontor

Vill du veta det bästa sättet att dekorera ditt kontor? Genom att starta. Det är verkligen så enkelt. Du kommer intuitivt vet det väsentliga: ett skrivbord, en stol, en lampa. Därifrån njuta av processen att hitta bitar du älskar som inspirerar ditt bästa arbete. Dekorera ett hemmakontor kan ta tid. Men du har hela ditt liv till arbete, så det är värt ansträngningen!

Vad är några sätt du har integrerat ditt kontor i ditt hem? Har ni några andra smarta knep som du vill dela med dig?

You may also like