Skip to main content

10 vakre måter å organisere ditt hjemmekontor

Vi er alle kjent med uttrykket “Tidy kontor, ryddig sinn”, og det faktisk har en tendens til å være sant. Som du setter ut for å takle prosjekter, tidsfrister og elementer på gjøremålslisten på hjemmekontoret, en ren, polert arbeidsområde kan bare forbedre produktiviteten. Bli kvitt rotet kan lindre engstelige følelser, også, slik at du kan fokusere på arbeidet i stedet for rengjøring.

For å hindre rot fra å bygge opp og å holde alt på plass, kan det hjelpe å ha noen organisatoriske systemer før du setter deg ned ved skrivebordet. Enten det er et arkivskap, kurver eller en utrolig glimrende måte å organisere at du aldri har vurdert, vil disse ideene inspirere deg til å organisere ditt hjemmekontor en gang for alle. Det vil gjøre at du føler deg mye roligere og klar til å takle ethvert prosjekt som kommer din vei.

Aksje opp på desk tilbehør

Når du setter ut for å organisere kontoret, er det ett sted hvor du skal begynne-skrivebordet. Det er stedet som er innenfor eyeshot som du arbeider, og du vil føle deg mye bedre hvis det ser organisert. Den beste måten å oppnå det på er å kjøpe en rekke desk tilbehør som ikke bare visuelt tiltalende, men også tjene et praktisk formål. I dette kontoret tilhører Kristin fancy ting, er skrivebordet utstyrt med en kopp for penner, en ladestasjon og en boks med gule lapper.

Bring i rikelig med hyller

Hyller er raske og enkle å ta med inn på kontoret, og gir sårt tiltrengte flekker å stash ting hvis du ikke har et skap eller skuffer. I  dette kontoret  gjort over av designer Joanna Whittaker av  Whittaker Interiors , de hvite hyllene ser chic og tilby plasser til store magasiner, bøker og til og med en potteplante eller to .

Planlegge på forhånd

Jada, vi alle sikkert har kalendere på våre datamaskiner komplett med pop-up påminnelser, men det er noe å si for også å spore timeplanen din på ekte, levende kalendere som henger på kontoret. I hennes kontor, Melissa George of  Polert Habitat  utviklet en  tre-måneders tørr slette kalender system  som er like dekorativt og praktisk. Det sitter sammen med en hylle som inneholder rikelig med kontor must-haves i tillegg.

Organisere elementer i Cubbies

Jessi Russell  er en erfaren stylist for Stella & Dot, så hun naturligvis trenger mye plass til å lagre hennes inventar og andre nødvendigheter i hennes hjemmekontor. Ved å bringe i  klassisk hyller med mange cubbies , hun kan organisere og vise hennes varer  og  gjøre det stilig. Hvis du har nok plass på kontoret, opt for en hylle med cubbies å virkelig oppnå organisasjonens mål.

Inkluder Masse Beholdere

Elsie av  A Beautiful Mess  er en pro når det gjelder å skape  et hjemmekontor  som ikke bare er på trend, men er også prikkfritt organisert. Her hennes garn og laging forsyninger tjene som fargerik dekor når de vises ute i det fri, mens hennes andre kontornødvendigheter kan være pent gjemt bort i tonnevis av hvite oppbevaringsbokser. Med hyller, kan du bringe denne samme nivå av organisasjonen til ditt eget kontor, og bonuspoeng hvis du også merke hyllene.

Fil It Away

Selv om det kan føles litt old-school, en fil for skrivebordet er en no-brainer måte å skjule alle de papirene som er dvelende rundt arbeidsområdet. I denne  minimal-chic kontor  som tilhører Teri av  The Lovely skuff , samsvarer med en hvit skrivebord fil opp perfekt med den hvite skrivebord og geometriske kunstverk, og det fungerer som et skjulested for alle disse papirene.

Mix Dekor og organisasjon

Ja, du kan helt samle organisasjonen og innredning. Det er ingenting som sier at du ikke kan gjøre organisasjonen ser pen, som er påvist i  Diana kontor  på  204 Park . På en hylle i hjørnet, er hennes bøker profilert sammen med dekorative gjenstander som vaser og edelstener , spille pent med resten av interiøret i den feminine kontoret.

Gi Spots for magasiner og inspirasjon

Dine magasiner, bøker, utklipp og tilfeldige biter av papir kan alle komme sammen for å fungere som inspirasjon på kontoret, og du kan gi dem steder å leve også. Interiørdesigner  Vanessa Francis  satt opp sitt  hjemmekontor  for å være praktisk og inspirerende, med sin innebygde hyller for bøker og magasiner og inspirasjon styret som sitter rett bak henne datamaskinen, klar til å inspirere henne uansett hva hun jobber med. Plus, er at lampen ganske utrolig.

Installer Skap

Hvis du har en romslig kontor og et budsjett å jobbe med, bør du vurdere å bringe inn en bank av skap for å forbedre organisasjonen. I denne  hip kontor  som tilhører Nikki Mihalik av  Akula Kreative  og er designet av Caroline Cressey av  Rookery Design , hvite skap holde elementer ut av rampelyset mens andre kontor essensielle er vist i vanlig skue opp over i klare binger.

Lag et kommandosenter

En kommandosenter i nærheten av din portrom eller på kjøkkenet er utrolig praktisk, og du kan ta den samme stor inn på kontoret også. Lag en “kamp station” som inkluderer skriveren, en korktavle, filer og en kalender og anser dette for å være din base for operasjoner på kontoret. Pavan av  interiør Love Affair  laget nettopp et slikt område i hennes eget  hjemmekontor , og gjorde det ser stilig og vakker, også.

 

You may also like